Rat u Ukrajini (22)

Šta je cilj Rusije?

• Ukupno glasova
    95
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bilo je dosta price o ovim sarenim (smesnim) carapama koje nosi Trudo

naime rec je o fabrici koja zaposljava ljude sa Daunovim sindromom, a on ih nosi da ih podrzi

ne treba se tome smejati, u najmanju ruku je debilno

a ni cinjenica dal neko nosi bele, crne, ili zelene carape nema nikakav znacaj
Ne smeje se niko carapama vec nacinu na koji drze noge,kako sede,govor tela.

Ja stvarno sa zaslepljenim idolopoklonikom Putina nema šta da rapravljam. Kad naučiš da objektivno gledaš na stvari onda možemo da polemišemo.
Ја објективно и сагледавам ствари али ти си пристрасан.
Погаженог међународног права више нико није дужан да се придржава!
Јел' то реално или имаш амандман?
Теби џаба и очи и уши кад немаш мозак да процесуира добијене информације.

Poslednja izmena:
zanimljivo...još se živi u odbljescima prošlosti...kao da neko 1927. živi u okolnostima postojanja austro ugarske ili kao da neko još vidi dio afričkog kontinenta kao integralni dio francuske države...priča je gotova...UN je mrtav...međunarodno pravo je mrtvo...ovo danas je samo refleks prošlosti...uskoro dolazi do globalnog rata koji će zapaliti ostatak evropu i uništiti je...

Muzikanti nisu prevaranti 👍 👍👍
muzičari.gif

zato i kazem, puno nelogicnosti od strane Kremlja...sta je prava pozadina ovog rata, mi samo mozemo naslucivati...rat se oduzio, mrtvih na obe strane, razaranja velika...koja je logika Kremlja, da ovo traje sto duze...sama Rusija je u velikom demografskom problemu, sada sa ovakvim vodjenjem rata, samo u jos vecem problemu...mnogi hvale Cecene i Kadirova, ali to Ceceni ne rade sto vole Ruse, ispostavice oni racun sa kamatom...

da, Ceceni ce kad tad da se opet okrenu protiv Moskve.

a o kakvom se to iscrpljivanju radi, mislim video sam vec puno tih poruka na ovom forumu, ali nisam jos uvek video dokaz za to sta to tacno predstavlja to iscrpljivanje

Evropske drzave daju 2-3% budzeta, US daje 5%vojnog, a tek frakciju stvarnog budzeta na ovo sve, tesko ce neko da se iscrpi na 2%-5%

mislim, u cemu se ogleda to iscrpljivanje, ne razumem, jel ponestalo burgera u Mekdonaldsu, nema zelene salate, ponestalo krompira za francuski pomfrit?

smanjio se broj gojaznih u US, nema dovoljno Luj Viton torbica, mercedes smanjio felne na AMG klasi?

sta je problem tacno, jel Ural nafta 45 dolara, gas jetftiniji nego 2019?

cega to nedostaje, dajte jel ima neko bilo ko te grafikone da pokaze, posle 500.000 poruka na krstarici, bio bi red da ponudite nesto
Ceo NATO daje municiju i granate, a Ukrajina nema dovoljno da pokrene ofanzivu. Misliš li da je to uspeh za NATO?

"Papa ima uticaj na milijardu ljudi. Političari sveta se više boje sile ovog čoveka nego atomske bombe. Vođe sveta ne samo da se boje, nego i slede papu, jer on ima ogromno bogatstvo. To bogatstvo je pod vatikanskom zastavom. Vatikan je država za sebe; to je politička država i svaki rimokatolik postaje njen član trenutkom krštenja. Oni treba da budu privrženi najpre Rimu, a tek onda zemlji u kojoj su rođeni. Malo njih shvata da je Rim tajno ujedinjen sa iluminatima, masonima, ateistima, i da njihove podružnice kontrolišu banke i svetsku trgovinu. Oni takođe upotrebljavaju medije da bi manipulisali skoro svakim čovekom na Zemlji. Rezultat koji žele da postignu je jedna crkva i jedna svetska vlast...."
- prof. dr Alberto Rivera, bivši jezuit, profesor i direktor svešteničke škole

P.S.

Više o tome, kako biste lakše razumeli sve ove suludosti koje nam se danas dešavaju, pročitajte u knjizi dr. prof Alberto Rivera pod naslovom "VATIKANSKE UBICE, Ispovest bivšeg jezuita"

vatikanske-ubice.jpg

Nista slicno.

Kosovo nije imalo referendum, a i da je imalo ne bi bio validan bez stotina hiljada proteranih Srba i nealbanaca i sa nelegalnim albancima koji su na divlje presli granicu.

Tamo su se neki opskurni mafijaski likovi okupili tipa Madlen Olbrajt i Taci i slicni koljaci i proglasili kao nezavisnost.

A Tajvan koliko je poznato nije nikada proglasio nezavisnost od Kine. Kad se zavrsila Japanska okupacija, Tajvan je opet bio deo Kine, onda se ekipa koja je izgubila vlast u Kini sklonila tamo i zavela diktaturu. A posle popustanja vojnih stega krajem osamdesetih tamo su se pojavili ameri da uspostave uporiste za rat sa Kinom.
In 1895, subsequent to the Treaty of Shimonoseki, officials in Taiwan declared independence.

prvi put cujem tako nesto

cak mi zvuci i glupo do bola, nesto sto bi objavili u sputnjiku za njihove citaoce
To ti se zove govor tela,to covek nesvesno radi,po tome carinski sluzbenici,policija recimo,mogu da naslute da covek nesto krije.
Zasto sputnjik,zar je on los?Mozda N1?Nova?BBC?
Ja recimo razgovaram sa covekom i gledam ga u oci,onaj koji skrece pogled nesto mulja,krije,laze.I uglavnom bude tako.

To što Amerikanci imaju vojnu bazu u Nemačkoj ne znači da idu okolo i ubijaju civile kao što sada radi Putin. To je glavni razlog zašto ih Nemci ne jure i ne ubijaju po Nemačkoj kao što Ukrajinci ubijaju Putinovu gardu.

Pravilo je prosto - ako si gost, budi gost, a ne siledžija i ubica, i sve će biti OK.
opet permetujes
sta je uzrok a sta je posledica
ustvari , pa sve su to i uradili jos ranije ne samo u germaniji , vec i svuda po svetu , pa onda postavili svoje slugane i jos te i baze.
i dakle , Japanci , vec godinama pokusavaju da se sprece silovanja koje jamerikanci rade po bazama u japanu ali , nikada , ama bas nikada i ne odgovaraju a nadam se i da znas i zasto.
a joook , ne mozes ti ista i znati o geo politici a jos i manje da i imas mogucnost i da razumes , tok dogadjaja.

zato i kazem, puno nelogicnosti od strane Kremlja...sta je prava pozadina ovog rata, mi samo mozemo naslucivati...rat se oduzio, mrtvih na obe strane, razaranja velika...koja je logika Kremlja, da ovo traje sto duze...sama Rusija je u velikom demografskom problemu, sada sa ovakvim vodjenjem rata, samo u jos vecem problemu...mnogi hvale Cecene i Kadirova, ali to Ceceni ne rade sto vole Ruse, ispostavice oni racun sa kamatom...
Čečeni braneći Rusiju brane i sebe jer takvu autonomiju i raspolaganje sopstvenim resursima ne bi imali nigdje.

Oni su svjesni da je ovo borba civilizacije (Istoka) i anticivilizacije (Zapada)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back