Rat u Ukrajini (22)

Šta je cilj Rusije?

• Ukupno glasova
    95
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo one svinje koje si zakacio, to je poslednja propagandna glupost koju si zakacio. A posto ti je ceo opus pisanja propaganda, mogu da ti ovde sad kacim tvoje citate unazad 100 stranica?
A neko je kao trebao povjerovati da su oni ljudi? Baš si smiješan.

To nije propaganda jer je propaganda podmetanje laži kao istine, ono je sprdnja i šala na račun nacista, našao si se uvrijeđen?

Kadirovci se slupali na Krimskom mostu
IMG_20230328_151805_137.jpg

Svasta su radili, pise RT i Sputnjik :cepanje:
Dovoljan razlog za divljacku agresiju vec godinu dana :ok:
Nemoj i tebi da rascljanivam sta su radili,to samo slep i vas par ovde ne vidite.Niti je agresija a jos manje divljacka.Divljacko je bezumlje koje dolazi sa vase strane.Prkosite istini,logici,zakonima.Svrstavate se na losiju stranu koja u ovom sukobu nema bas nikakvu sansu.

ne bih rekao, da ima toliko mrtvih Rusa, a Ukrajinaca x5......koliko je tu etnickih Rusa, da li im raste natalitet ili opada...da li postoji bar jedan region. van Rusije, da se povecao broj Rusa...u svim bivsim SSSR clanicama, broj Rusa se smanjuje...u muslimanskim regionima, broj Rusa se smanjuje...
nesto malo se povecalo stanovnistvo sa oko 30.000 kidnapovane ukrajinske dece odnete na istok rusije u kampove za prevaspitanje i psihicki odgoj

A ne ne, dečko je dao jasnu definiciju okupatora.
NATO nije okupator na Kosovu jer tamo nisu Ukrajinci svašta radili godinama unazad.
Sto si bezobrazan toliko?!Ja pokusavam kulturno,iznosim cinjenice a ti se smejes k'o lud na brasno i jos me ponizavas ovde.Smatram da nisi debilan pa da umesto "svasta su radili" moram hronoloski sa sve dokazima u vidu slika ili video zapisa (koje mozes i sam da nadjees ali neces jer ti se ne uklapa u tvoje vidjenje situacije) da ti serviram ovde.

Sto si bezobrazan toliko?!Ja pokusavam kulturno,iznosim cinjenice a ti se smejes k'o lud na brasno i jos me ponizavas ovde.Smatram da nisi debilan pa da umesto "svasta su radili" moram hronoloski sa sve dokazima u vidu slika ili video zapisa (koje mozes i sam da nadjees ali neces jer ti se ne uklapa u tvoje vidjenje situacije) da ti serviram ovde.
Gledaj, ako te tražim definiciju okupatora, onda u toj definiciji ne može biti Ukrajine, Kosova, Jasenovca, Hitera, Vučića, Tuđmana, Martića, Clintona, Trampa, Eskima, sotonista, mormona, Ili elektrotehničara.
Jel ti jasno zašto?
Ne pitam te za konkretan primjer, nego generalni princip.
Reci ne znam i bok

Poslednja izmena od moderatora:
Čim kreneš sa argumentima oni krenu sa vrijeđanjem. Ne znaju šta bi drugo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back