Rat u Ukrajini (21)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
iskocilo mi je sada
Dva americka bombardera su i bili u blizin Baltickoga mora i enklave , tako da su SU #% i ih presreli..

Two US strategic bombers were found near the borders of Russia

Ministry of Defense: two US strategic bombers were found over the Baltic Sea​

American strategic bomber B-52H Stratofortress - RIA Novosti, 1920, 20.03.2023

© Photo: U.S. Air Force / 2nd Lt. Denise Guiao-Corpuz
American strategic bomber B-52H Stratofortress . Archival photo
Read ria.ru in

MOSCOW, March 20 — RIA Novosti. The Su-35 fighter stopped the violation of the Russian border by two B-52N strategic bombers of the US Air Force over the Baltic Sea, the National Defense Control Center reported.

"On the twentieth of March, the radar of the air defense duty forces of the Western Military District detected two air targets flying in the direction of the state border of Russia over the Baltic Sea. The targets are classified as two B-52H strategic bombers of the US Air Force," the statement said.
Drone MQ-9 Reaper - RIA Novosti, 1920, 16.03.2023

Peskov spoke about contacts with the United States on the situation with the drone
March 16, 12:47
It is noted that in order to identify and prevent violation of the state border of the Russian Federation, a Su-35 fighter from the air defense duty forces of the Western Military District was lifted into the air. After that, the crew of the fighter took the established duty zone in the air.

"After the removal of foreign military aircraft from the state border of the Russian Federation, the Russian fighter returned to the home airfield," the National Center said.

It is emphasized that the flight of the Russian fighter was carried out in strict accordance with international rules for the use of airspace. Violation of the state border of the Russian Federation is not allowed.

Путин учествује на састанку са званичницима руског Министарства унутрашњих послова. „Сваки грађанин у новим регионима Руске Федерације треба да се осећа заштићеним законом, питања која се тичу људи треба да буду решена што је пре могуће.
„Јединство и кохезија мултинационалног друштва Руске Федерације били су и остали снага земље, помажући да се превазиђу било каква искушења“
Потребна нам је ефикаснија контрола миграционе ситуације у земљи, то је од великог значаја. У дугорочним интересима Руске Федерације, потребно је проценити који су специјалисти мигранти најтраженији“.

имам осјећај да свак свакога лаже у Русији, исто ко и код нас за вријеме рата

Лисица је добро примјетио да је то једна од наши највећи слабости и пропасти, људи лажу да је стање горе или да је боље него што јест. а то су ствари о којима се не лаже ни да је горе ни да је боље

а онда им још нешто а то је игнорисање стварности, кад да ће то тобоже примијенити ствари и да ће се нешто десити сасвим случајно

ја нијесам Рус а не вјерујем да би ни за Србе ратовао поново (велико питање)

Нешто не верујем да си икада ратовао за Србе.
Руси одлично плаћају све стручњаке без обзира на националност или држављанство.

Нешто не верујем да си икада ратовао за Србе.
Руси одлично плаћају све стручњаке без обзира на националност или држављанство.
није све у плаћи а и не свиђа ми се како Руси воде рат
превише пропуста и очито је да нико ништа не ради да се то поправи, ја да сам у тој војсци скакао би до неба да се нешто промијени

разлика између мене и руског концепта је да је за мене један људски живот светиња

Pa i Evropljani i svi koji doturaju oruzje u Ukrajinu gube to od strane Rusa.Sukob je velikih razmera i hoce to tako kada se po*ickaju dve strane.Istrebljuju ih ovi sto ih naoruzavaju i guraju na front,da su ostali kod svojih kuca nebi ni bilo ovog sukoba.Jer kao sto se da videti i iz primera onog Hrvata PREBEGA koji je zarobljen u Marijupolju,kada prodje neko vreme Rusi to puste kuci,koji ce im k**ac.
пуштају ли Укри? или обавезно јуначки муче и убијају ратне заробљенике?

Тако и ти.
Mozda sam i ja psihopata kao ti, ne znam, to bolje moze da vidi strucan covek gledajuci sa strane...Ali ono sto mogu da kazem je da ja ne uzivam niti u jednom jedinom videu zarobljenog ili ubijenog ruskog vojnika...Zao mi je tih ljudi...Ali vi uzivate itekako, pritom jos umete da tvrdite kako je neko treci kriv, a ja ti kaze vi sto uzivate, vi ste krivi, jer takvih vas ima i tamo na licu mesta...
Likujes nad zarobljenom zenom...e tugo...

Mozda sam i ja psihopata kao ti, ne znam, to bolje moze da vidi strucan covek gledajuci sa strane...Ali ono sto mogu da kazem je da ja ne uzivam niti u jednom jedinom videu zarobljenog ili ubijenog ruskog vojnika...Zao mi je tih ljudi...Ali vi uzivate itekako, pritom jos umete da tvrdite kako je neko treci kriv, a ja ti kaze vi sto uzivate, vi ste krivi, jer takvih vas ima i tamo na licu mesta...
Likujes nad zarobljenom zenom...e tugo...
да, неко трећи је крив и ово сам чуо из уста Украјинаца

али нијесу ни Руси ни Укри брез велике кривице иначе не би до овога ни дошло нити је требало

да, неко трећи је крив и ово сам чуо из уста Украјинаца

али нијесу ни Руси ни Укри брез велике кривице иначе не би до овога ни дошло нити је требало
Ma uvek je neko treci kriv, i kad se komsije posvadjaju i braca i rodjaci i najblize zemlje...A ja ti kazem da su Rusija i Ukrajina jedine dve zemlje na svetu i da trece nema, opet bi bilo rata medju njima...Jos i sam vidis da rat ne odgovara nikome....I te price da je kriv neko treci samo sluze umanjenju krivice onih koji ratuju...Toga uvek ima u svakom ratu....

нико, осим оних 7-8000 који су се вратили са Совјетима на челу са командантом Марком Месићом :eek:
грдно загинуше сви
Veliki broj od 429 preživjelih legionara je kasnije poginuo u partizanskoj uniformi tijekom 1944. i 1945. godine u vrlo teškim borbama s Nijemcima kod Čačka 1944. i kasnije 1945. na Srijemskom frontu i kod Slavonskog Broda.Celu pricu mozes pogledati na vasoj wikipediji.A da vas nisu voleli-nisu,ni Sovjetski ni nasi partizani.
https://hr.wikipedia.org/wiki/369._pojačana_pješačka_pukovnija

Kome da ih vrati Ukrajina je moron drzava,popila svraka mozak,vodi je narkoman.Pa da vidis da jeste zajebancija a ne sud!Ako su vec toliko brizni zasto se nisu protivili kada je oko 256000 dece iz Meksika preslo u hraniteljske porodice u SAD?Eto bas sam se danas interesovao i nasao taj podatak.
Znači Rus odlučio da je Ukrajina moron država, ergo, dozvoljena je krađa djece iz te države. Šta bi rekao da Hrvati kradu djecu iz Srbije s istom argumentacijom, bolje im je tu nego u Srbiji, idemo ih odgajati kao mlade ustaše.
Nevjerojatno je koliko besramno braniš zločin, i to samo zato jer je ruski. Pljuc

:eek::rotf::rotf::rotf:
АКТУЕЛНЕ ВЕСТИ: Портпарол Беле куће Џон Кирби рекао је да, пошто је Украјина слободна, независна и потпуно суверена нација, САД неће дозволити председнику Зеленском да прихвати било какве мировне планове које је предложила кинеска делегација у Москви ове недеље.
E na ovom primeru se vidi ko forsira sukob u Ukrajini.

није све у плаћи а и не свиђа ми се како Руси воде рат
превише пропуста и очито је да нико ништа не ради да се то поправи, ја да сам у тој војсци скакао би до неба да се нешто промијени

разлика између мене и руског концепта је да је за мене један људски живот светиња

Са таквим твојим концептом ће те Рује држати на длану. Колико дуго не знам. А учинити да им људи више не гину је најнапреднија ствар у историји човечанства. Важнија и од точка, чини ми се.
Устани, прошетај до Русије и побери ловорике.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back