Rat u Ukrajini (21)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1679182675233.png

Naveo sam ti najgore zlocine za istrebljenje Jevreja od strane Hitlera.
Sad cu lepo da te prijavim odeljenju za visokotehnoloski kriminal,vise mi vas je pun k bolesnika koji sirite nacizam ovde.
nije mi jasno zašto je hitler mrzio židove...jel zbog toga što su držali banke i svojim mahinacijama uništavale njemačke familije ili zbog toga što su njemačko židovski političari zbog izraela prodali britancima njemačku u ww1

što šute nek se dignu na bunt...štrajk glađu,samozapaljivanje,oružani otpor...
како мислиш да монаси изведу оружани отпор, не ћуте, штрајк глађу стварно би дао резултат у демократској украјини која "има стандарде америчке демократије"

Dobro, znači vraćaju ih takve spašene u Lavov ili negdje drugdje u Ukrajinu i neće ih dati posvojiti u Rusiji.
Oh well, jesu već.
1999, NATO roka, ratuje se na Kosovu i na sjeveru Kosova nađe Šiptar srpsko dijete kako bezuspješno traži roditelje. Uzme ga sa sobom, spasi ga od ratnih strahota i da ga na posvajanje nekoj šiptarskoj obitelji iz Prištine. Važno da je dijete spašeno, jel tako.

Руси тако сматрају, а Шћипетари не...

Prepiska sa drugarom od sad,koji radi za americku firmu kao programer
Pogledajte prilog 1312310

Od kad prica Branko Dragas o ovome. I cisto za rekord - ovo nema nikakve veze sa ratom u Ukrajini, ovo je pucanje sistema stampanja para bez pokrica i efekat smanjenja koriscenja dolara u svetu za placanja.

I ovo je samo pocetak...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back