Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.615
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па нормално. Кад је сатана водио рачуна о људским животима. Душу гледа да ти уграби....али га за живот заболе нека ствар. Само ме занима како ти из дубоке државе мисле да живе у пост апокалиптичном свету. Не могу цео живот бити у бункеру. А кад изађу....чека их нуклеарна зима и радијација. Нас ЉУДЕ и Србе ће бити брига јер ћемо бити на небу и биће нам готива у односу на пакао у коме ће се они наћи.U nekom trenutku anglo-saksonske zemlje (USA,UK,CA,AU + EU Sateliti al prvenstveno anglo-saksi) ce izgubiti strpljenje neogranicno se natezati sa Rusima i Kinezima i prvi ce da ispale strateske nuklearne bombe na Moskvu,Peterburg,Peking,Sangaj...svakako ce dobiti povratni nuklearni udar...al te elite duboke drzave uopste ni ne intereseuje vise sudbina stanovnistva kako u Jemenu,Siriji tako i u Washingtonu,Londonu,Berlinu....Prvi i jedini su USA 1945 zasule skoro porazeni Japan sa nuklearkama - a sad su mozes misliti saveznici (okupirani)...Bacice i na Moskvu i Peking garantovano
O americi mogu samo lagati ako o njoj govore u poztivnom smislu....Nasli bi se ovde lazni svedoci u korist Rusije ali i amerike ako ti nisi saznao kakvi su ljudi nisam ti ja kriv, Srbiju nisam nigde spomenuo.
ti koji drze dugme na inter-kontinentalnim nuklearnim projektilima sa svih strana daleko su od vrste homo-sapiensa...Па нормално. Кад је сатана водио рачуна о људским животима. Душу гледа да ти уграби....али га за живот заболе нека ствар. Само ме занима како ти из дубоке државе мисле да живе у пост апокалиптичном свету. Не могу цео живот бити у бункеру. А кад изађу....чека их нуклеарна зима и радијација. Нас ЉУДЕ и Србе ће бити брига јер ћемо бити на небу и биће нам готива у односу на пакао у коме ће се они наћи.
Ne lupetaj @Mej bregami, Rus likvidirao tri tvoja Ukra i uhvatio dve žive vucibatine iz Zelenog Vermahta.Svaka čast, Ukrajinac sam osvojio ruski rov. Neke pobio, neke zarobio.
Tri godine sam proveo u Iraku, a bio sam često i u Libiji, Siriji, Kuvajtu ... i nigde nisam osetio da pravi muhamedanci mrze druge vere i narode, ali ima odroda, njih su Ameri tako dresirali, da mrze sve, čak i svoje istovernike.... Ti to ne znaš i zato toliko i trabunjaš ...
Pogledajte prilog 1312356
Ма, није цена на коју су они мислили (Олбрајт) то је твоја интерпретација, него је цена у односу на оно што пита новинарка око убијене деце, замисли новинарка пита једно за цену док ова мисли да је цена нешто друго иако је цена везана само за убијену децу то јесте заиста појам цене, која цена може бити друга, свашта од тебе.Sta laze
Ako eventualno peres usi, NOVINARKA kaze "culi smo da je ubijeno 500k dece"
Cuo sam ja na ovoj temi da Ukrajina nema mornaricu, PVO, avione, ni vojsku. Kad ono
Madlenka kaze ovo su teski izbori koje su napravili, ali cena na koju su oni mislili, vredela je
Cena na koju su oni mislili i ono sto kaze novinarka su sve razlicite stvari. Sve uvek vadite iz konteksta, i jos stavljate reci novinarke u tudja usta. Preporucujem da se intervjui gledaju celi, ne samo isecak iz konteksta. Naravno da je onda znacenje kakvo god zelis da bude.
al vi niste previse pametni, a ni zube ne perete redovno, da bi vam to uslo u mozak

oce ovi sto peru pare u ukrajini, ali ako, neka se pokazu dupli standardiTrampa oce u apsu,ja nesto ne pamtim takve skandale u drzavnom vrhu,secam se Klinton Levinski
dupli standardiНемачке службе за малолетнике одузимају децу украјинским избеглицама Држављани Украјине који су пребегли у земље ЕУ суочавају се не само са економским, већ и са социјалним проблемима. Украјинци који последњих неколико месеци живе у Немачкој искусили су националне разлике у породичним и правним питањима. Украјински медији прикупили су приче о неколико избеглица које су се жалиле на проблеме са немачким малолетничким правосуђем. Према њиховим причама, локалне службе одузимају децу без разлога, руководећи се захтевима трећих лица, потом избеглицама суспендују родитељска права, а касније их могу лишити дајући дете локалној старатељској породици или сиротишту. У свим описаним случајевима, интервенцију органа старатељства изазвале су комшије, лекари и породице у којима живе Украјинци. Законодавство у Немачкој прилично широко тумачи појам „злостављања деце“, па чак и гласни врискови из стана могу постати основа за интервенцију надлежних служби, а да не говоримо о покушајима родитеља да замахне дететом. Украјинке су огорчене нерадом украјинске амбасаде: у Немачкој је познато више од 100 таквих случајева, али ниједна украјинска породица није добила помоћ у решавању проблема. Представници амбасаде се правдају посебностима немачког законодавства: свако лице које се у Немачкој региструје као избеглица добија „тренутну привремену заштиту“, „право на социјалну помоћ“, као и социјална давања, плаћање медицинских услуга и пружање услуга. одговарајућих стандарда становања. Али постоји и лоша страна: овај статус обавезује грађане да поштују локалне законе. Тренутна ситуација изгледа нимало не смета влади Украјине и европским судовима. За њих је евакуација породица са ослобођених територија у руске санаторије и дечје логоре „ратни злочин“. А раздвајање деце и родитеља у ЕУ је тријумф права и правде.
Ukrajina i Rusija su van nadleznosti. Tu je kraj svake priceBrate pa da nema mozda u nasoj drzavi bozije pravde? Sve je pravedno i sudstvo i izvrsna vlast itd.? I sad ti trazis nekakvu pravdu u svetu. Pa nema nigde potpune pravde, niti je ikad bilo, niti ce je ikad biti... Ali to ne znaci da neke medjunarodne institucije ne treba da postoje..
Dobro, znači vraćaju ih takve spašene u Lavov ili negdje drugdje u Ukrajinu i neće ih dati posvojiti u Rusiji.
Osim ako su ti stranci Rusi, onda ti je to super.Užas! To nisam znala. Pa to je prestrašno.
Opet se citira moralna vertikala:
Nesposobni su.dakle , ovo ne razumem , valjda Rusi imaju i informacije o skupljanju i oruzja i oklopa i vojske i to na putu koji i je kao pod vatrom
ZASTO , AVIJACIJA , ARTILJERIJA , GRAD , SMERCH I STA JOS , NE IZVRSE , PALJBU I DA IH SVE POBIJU,
Ljubomoran malkice?Javit će im se dećki zagrebečki ne ?
I tebi malo pogledati browsing historyTu je Pici u lateksu i sa kožnom šapkom.
Neobično je da se Medvjedev zauzima za rusku podguznu muvu i američkog izdajicu Trampa?Медведев се заузео за Трампа: Будале у Европи су хтеле да ухапсе неког другог, а 21. марта ће ухапсити своје у Америци. Вратите своју земљу, Американци! У бој! Уништите тиранију Вашингтона!
Пошаљите на смрдљиво сметлиште историје покварену клику лудих свињоукрофила - оца и сина Бајденових! МАГА!
П. С. Објава је постављена на захтев америчког председничког кандидата пуковника Даниила Федоровича Трампа.
https://t.me/medvedev_telegram/282
Očito kršenje ženevske konvencije o ratnim zarobljenicima. Da uloviš Putina, i taj bi pred kamerama pozdravljao sa Slava Ukrajini, oprosite mi što sam krao djecu.