Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 23.480
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oteta i usvojena kod belih porodica na ZapaduUkrajinski su državljani, ako su ih "spasili" tako da su ih odveli u Rusiju onda su dužni vratiti ih u Ukrajinu. Ako nemaju roditelje, onda u ukrajinsku socijalnu službu a ne brzinsko posvajanje u Rusiji.
Ovo je najodvratnija krađa djece, ni krive ni dužne. Ali to je Rusija, ne čudi me to, nisam naivan.
Opet se baviš banalnostima umesto suštinom, a znamo i zašto. Ne smeš da objasniš to što je Arestovič rekao, pa trtljaš o Kimu koji je samo preneo Arestovičevu izjavu.Opet se citira moralna vertikala:
Criminal copyright infringement, money laundering, racketeering and wire fraud.
Filoputinske moralne norme.
Da se NATO ukljuci zavrsilo bi se za 5 minuta.8 mjeseci pokušavanja da se osvoji Bahmut svelo se na 30.000 mrtvih i ranjenih Orka. Da se NATO uključi, ovaj rat bi zaista završio za 3 dana.
Sanjaj.8 mjeseci pokušavanja da se osvoji Bahmut svelo se na 30.000 mrtvih i ranjenih Orka. Da se NATO uključi, ovaj rat bi zaista završio za 3 dana.
Da se NATO ukljuci zavrsilo bi se za 5 minuta.
Ako imas 2 grama mozga ishod tog sukoba ni u snu ne bi prizeljkivao.
Retko tačan opis, ostatak NAFO ipak drži neki nivo, pa pobegnu kad vide da nemaju argumenata, ali Frzzi i Drugosrbijanci znaju da su baš oni uvek upravu.Opet se baviš banalnostima umesto suštinom, a znamo i zašto. Ne smeš da objasniš to što je Arestovič rekao, pa trtljaš o Kimu koji je samo preneo Arestovičevu izjavu.
Baš si ljiga.
kovali bi ga vi u zvezde da nas je on umesto klintonbajden bande bombardovao - podguzni ste vi, a meda podyebava, samo ti nisi ukapirao.Neobično je da se Medvjedev zauzima za rusku podguznu muvu i američkog izdajicu Trampa?
Plači, plači.Znamo da je ****** lud, samo ne znamo da li je toliko lud da crvenim dugmićem potpiše sebi smrtnu.
Zašto, jer neko misli drukčije od tipova kojima su Informer i Alo vrhunac novinarstva?Ko god da je ovo postaje smešno. Sećam se da je benchmark forum imao restrikcije pisanja na nekim temama, tipa mora da imaš neki staž da bi mogao da učestvuješ, izgleda krsta nema takvo tehničko rešenje?
Nazivati Putina Hitlerom je u krajnju ruku degutantno,koliko znam Putin ne vrsi eksperimente na ljudima,nema otrovna kupatila,krematorijume za nerusko zivlje,i nesto ne vidim da sprovodi holokaust kao sto je to bilo sa Jevrejima.Putl3r je riječ koju administracija foruma želi da sakrije
Ah, taj milostivi Putin. Poslao u Ukrajinu cvijeće i čokočade da obasipaju Kijev.Nazivati Putina Hitlerom je u krajnju ruku degutantno,koliko znam Putin ne vrsi eksperimente na ljudima,nema otrovna kupatila,krematorijume za nerusko zivlje,i nesto ne vidim da sprovodi holokaust kao sto je to bilo sa Jevrejima.
Znas da je zakonom kaznjivo da bilo kog stranog drzavnika javno nazoves zlocincem ilu uporedis sa najvecim zlocincem u istoriji covecanstva.
Za Zelenog Klovna to ne važi.Nazivati Putina Hitlerom je u krajnju ruku degutantno,koliko znam Putin ne vrsi eksperimente na ljudima,nema otrovna kupatila,krematorijume za nerusko zivlje,i nesto ne vidim da sprovodi holokaust kao sto je to bilo sa Jevrejima.
Znas da je zakonom kaznjivo da bilo kog stranog drzavnika javno nazoves zlocincem ilu uporedis sa najvecim zlocincem u istoriji covecanstva.
Јесте.....али и као такви сутра морају живети у отровном окружењу. А то је немогуће. Поцркаће заједно са нама.ti koji drze dugme na inter-kontinentalnim nuklearnim projektilima sa svih strana daleko su od vrste homo-sapiensa...
Dobro, jel to zločin ili ne?Oteta i usvojena kod belih porodica na Zapadu
![]()
![]()
Znao sam Gumiša da ćeš da se osetiš prozvanimLjubomoran malkice?
nije mi jasno zašto nitko negativno ne spomene britansku kraljevsku familiju i poveže s nekim koga mrziš...mislim ono ta obitelj učinila je holodomor 1943. nad indijcima i ubila 3 000 000 tamnoputih ljudi a za isto vrijem vršila je genocidni aparthejd u južnoj africi nad crncima.Nazivati Putina Hitlerom je u krajnju ruku degutantno,koliko znam Putin ne vrsi eksperimente na ljudima,nema otrovna kupatila,krematorijume za nerusko zivlje,i nesto ne vidim da sprovodi holokaust kao sto je to bilo sa Jevrejima.