Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.623
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dapreminuo?
ne, ja prodajem seknd hend garderobuPusti ti Ruje, ti se baviš propagandom.
Ukri nemaju gubitaka, jel da @Mej bregami? Šta kaže Oryx na ovo?
Ključna reč je deukrajinizacija. Niko se neće izvući.Sumnjao si u desrusifikaciju Ukrajine nakon ruske agresije?
Ja nisam.
Boli, boli...JAOOOO
Naravno da su pripadnici istog naroda. Opet, bilo kom Rusinu kad pomeneš da je Ukrajinac, on negoduje i spreman je na svađu. Sve je to jako fluidno i ljudi su jako osetljivi na pitanje identiteta.Moje misljenje je da su oni ipak pripadnici istog naroda. Austro Ugarska je pokusala da narod u sastavu svoje carevine na neki nacin distancira od Ukrajinaca, takvih akrobacija imas svuda po svetu u ovom slucaju su uspeli pa su danas to dva naroda.
Ne zaslužuju državu jer nisu zrela nacija. Više ju zaslužuju Kurdi, kojih je isto cca 40- tak miliona.Ključna reč je deukrajinizacija. Ne gine im.
Nije za zamjeriti nikome tko ne želi da ga se svrstava pod Ukrajinac. Vjerujem da svatko moralan radije bira biti Moskalj nego Ukrajinac.Naravno da su pripadnici istog naroda. Opet, bilo kom Rusinu kad pomeneš da je Ukrajinac, on negoduje i spreman je na svađu. Sve je to jako fluidno i ljudi su jako osetljivi na pitanje identiteta.
5 Engleza okupiralo Indiju.300 spanaca pobilo 100 miliona domorodaca?
Logično. Prodaješ i second hand narative.ne, ja prodajem seknd hend garderobu
Znam, to je i bila nacistička ruska ideja 24.2., uništenje kompletne izmišljene države i izmišljene nacije.Ključna reč je deukrajinizacija. Niko se neće izvući.
Igrom slučaja, odrastao sam u kraju gde živi baš dosta i Rusina i Ukrajinaca. Među vojvođanskim Ukrajincima takođe postoje podele. Većina je za Ukrajinu, ali opet poznajem i proruskog Ukrajinca i to baš ono radikalnogNije za zamjeriti nikome tko ne želi da ga se svrstava pod Ukrajinac. Vjerujem da svatko moralan radije bira biti Moskalj nego Ukrajinac.
Ovim ratom dodatno su to ime degradirali.

Umjesto kačenja tablice daj misao. Ok, 5%. To je puno ili malo ili kako@Marin83 @Frtajler
Ko ume da čita može ovde da vidi šta čeka Ukre:
Pogledajte prilog 1312250
Pogledajte prilog 1312251
Moja prijateljica, odlično razumije geopolitiku, iz Krasnojarska je po majci Ruskinja a po ocu Ukrajinka. Kaže njene sestre, ima ih dvije, različito gledaju na zbivanja u Ukrajini. Čak i unutar iste obitelji postoje, katkad i žestoke podjele. Tužno i tragično jer Ukrajini nitko ne može biti bliži od Rusije. Oduvijek su ih šlepali i pomagali.Igrom slučaja, odrastao sam u kraju gde živi baš dosta i Rusina i Ukrajinaca. Među vojvođanskim Ukrajincima takođe postoje podele. Većina je za Ukrajinu, ali opet poznajem i proruskog Ukrajinca i to baš ono radikalnog![]()
To je taj benčmark, predsjedik Bolivije

Svaka čast.