Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 19.739
ti ne znaš da ja ne znam da je ona znalaTi to ne znaš. Komentar povodom njene izjave da je to prihvatljiva cijena?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti ne znaš da ja ne znam da je ona znalaTi to ne znaš. Komentar povodom njene izjave da je to prihvatljiva cijena?
japan?Istok je kolijevka civilizacije.
japan?
Da hoću, bio bi privatno kontaktiran. Osim prehrambenih proizvoda, ne kupujem na kilo.oćeš da kupiš?
Sulejmana veličanstvenoga!Kad se kaze istok, misli se na srpskog Cara.
On je bio Rusin, po majciSulejmana veličanstvenoga!
Sulejmana veličanstvenoga!
Pričaš gluposti...prve civilizacije se razvijaju gotovo paralelno, bez ikakvo utjecaja jedne na drugu. Kina kao civilizacija nije bila nešto impresivna, osim u populaciji.Istok je kolijevka civilizacije.
Samo se otac računa, i Isus je po majci bio židov ali po ocu je bio Bog!!On je bio Rusin, po majci
Svatko ozbiljan optužnicu tumači kao vic.
Kina je space shuttle za Europu, bila, a i danas je to.Pričaš gluposti...prve civilizacije se razvijaju gotovo paralelno, bez ikakvo utjecaja jedne na drugu. Kina kao civilizacija nije bila nešto impresivna, osim u populaciji.
Vi nekome nesto o postenju?!Pa vi ste bre zadnji koji treba da se javljaju.Monstruozno koliko filoputini vole lagati

Pričaš gluposti...Europa je pokorila Kinu tako da joj je izvezla komunizam preko Rusije. Europski kulturni utjecaj je bio toliko jak, da je 1950 u Kini sve pobrisano što je imalo veze sa starom Kinom i postali su imitacija Europe.Kina je space shuttle za Europu, bila a i danas je to.
Pa isto je radila Srbija kad je Milosevic napao Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, Bosance, pokusao CG a hteo bi on i Makedoniju al nije stigao, jadanZnači kad razoriš neku državu i onda narod krene da beži iz nje, to je uspeh?
Onda je Ukrajina vrhunski uspešna operacija, svaka čast Putinu. Da je dopustio da nato proksi snage ojačaju platio bi visoku cenu, ovako će ih počistiti za kusur.
Evo i Putin je sada kriminalac na poternici. Da sam kriminalac, ubio bih ih vlastitim rukama", rekao je novinarima. S
Ja bih pre rekao da je Kina oko 1950e bila teska septicka jamaPričaš gluposti...Europa je pokorila Kinu tako da joj je izvezla komunizam preko Rusije. Europski kulturni utjecaj je bio toliko jak, da je 1950 u Kini sve pobrisano što je imalo veze sa starom Kinom i postali su imitacija Europe.
Nije umrlo uopste 500k dece,sa ili bez sankcijafakt je da nije umrlo 500.000 iračkw dece zbog sankcija. Tebi je krivo zbog toga.
Kineska civilizacija dala nam je papir, kompas, seizmograf, papirnati nova, barut, tisak....Pričaš gluposti...Europa je pokorila Kinu tako da joj je izvezla komunizam preko Rusije. Europski kulturni utjecaj je bio toliko jak, da je 1950 u Kini sve pobrisano što je imalo veze sa starom Kinom i postali su imitacija Europe.
Ej naopakoево малоприје слушам, Укри ће напасти Београд![]()
Nije umrlo uopste 500k dece,sa ili bez sankcija
To je samo narativ krezavog Informera i sputnjik njuza