Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.546
Za ove nakaze su anđeli.crvena armija je armija satane i lucifera
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za ove nakaze su anđeli.crvena armija je armija satane i lucifera
Da moguće je. I zasluženo. Predugo je Zapad iskorištavo i pljačkao treći svijet. Lagodnom životu je kraj.Да ли је могуће да лидери ЕУ не виде куда води сукоб с Русијом?
Зар не схватају шта ће се догодити с највећим европским градовима, ако пређу црвену линију, а та линија им је пред носом.
Да ли је могуће да Европом влада толико мало памети?
HR je u NATO od 2009. Od toga koristi nema nitko, osim možda onih par plaćenika koji idu po tim misijama. Jedan je mladi vojnik, oženjeni otac, i kosti ostavio u Afganistanu. Za ulazak u NATO nitko nije sproveo referendum. To je politička trgovina, prodale su nas elite teroristima.Hajde vase ljude i da razumem,vi ste u EU verovatno i u NATO,nemam pojma.Ali ne razumem gradjane nase Srbije koja je bila bombardovana od tog istog NATO-a i koji kazu nesto u fazonu: Pa dobro,to je bilo davno,necemo gledati u proslost,od proslosti se ne zivi.Po meni je taj NATO moj zakleti neprijatelj jer mi je rusio drzavu u kojoj sam rodjen,odrastao i zivim.
Nisu glupa, to ti je izgovor a sigurno nisi čuo ni za izreku da nema glupih pitanja samo glupih odgovora.Pa verovatno jer sam ti rekao vec da su glupa, ako ponovim, ne menja se
Prepiska sa drugarom od sad,koji radi za americku firmu kao programer
Pogledajte prilog 1312310

ljubav ne zna za granice a Split je uvek bio metropolaTinder je eksplodirao: Američki mornari u Splitu traže cure za zabavu, ali i dečke
17:45, 12. veljače 2022.
![]()
![]()

Tacno, Evropa je napala Dzingis kanaIstok nije prvi napadao zapad,obrnuta situacija je stalno,evo i sada u Ukrajini.
-,Пре неколико дана Кинези су открили да америчка војска користи шаторе из Кине. Тек сада се испоставило да су ови шатори из хуманитарног конвоја који је Кина послала у Сирију. Американци не краду само нафту из Сирије, већ и хуманитарну помоћ.
![]()
"Svi analiticari"Videćemo. Svi analitičari kažu da zato i brane Bahmut tako jako, jer je posle brisan prostor koji je teško braniti.
Kad tad .... biće.
Pa reci nam koji to proizvod, made in PRC je radjen falsifikat na zapadu na osnovu kineskog originala-,
Kradu tehnologiju Kineza jer je kradja kod USA drzavna politika.
--
Znaci nisi zaboravio masovna silovanja Crveno Armejaca po istocnoj Srbiji 1944-1945 ni 70 i kusur divizija SSSR na granicama SFRJ spremnih da je uniste do temelja?Hajde vase ljude i da razumem,vi ste u EU verovatno i u NATO,nemam pojma.Ali ne razumem gradjane nase Srbije koja je bila bombardovana od tog istog NATO-a i koji kazu nesto u fazonu: Pa dobro,to je bilo davno,necemo gledati u proslost,od proslosti se ne zivi.Po meni je taj NATO moj zakleti neprijatelj jer mi je rusio drzavu u kojoj sam rodjen,odrastao i zivim.
Kazu da su Ukrajinci vecinom usli u Beograd.Znaci nisi zaboravio masovna silovanja Crveno Armejaca po istocnoj Srbiji 1944-1945 ni 70 i kusur divizija SSSR na granicama SFRJ spremnih da je uniste do temelja?