Rat u Ukrajini (21)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kao što vidimo iz izjave kineskog predstavnika još uvijek je sve u rukavicama...
...
Kina gura Kijev prema mirovnim pregovorima rijetkim telefonskim pozivom

Sukob s Rusijom mogao bi izmaći kontroli, upozorio je kineski ministar vanjskih poslova Qin Gang svog ukrajinskog kolegu Dmytra Kulebu u telefonskom razgovoru u četvrtak, potvrdio je Peking.
Kina je "uvijek zastupala objektivno i pošteno stajalište o ukrajinskom pitanju", navodno je rekao Qin i pozvao Ukrajinu da pronađe političko rješenje s Moskvom, nakon što je prethodno izjavio da postoji "nevidljiva ruka koja gura ... odugovlačenje i eskalaciju ...
Kineski plan bode oci Americi zbog jedne tacke koja je navedena tako da ne bi sami sebi skocili u stomak u vezi Tajvana jedan dan.
Polako kroz par godina ce Kina da bude teroristicka drzava

svoje projekcije ostavi za svoja 4 zida. hvala.

Tinder je eksplodirao: Američki mornari u Splitu traže cure za zabavu, ali i dečke​

17:45, 12. veljače 2022.

24db23ea-efa7-4d0d-a682-e121558b4ffb.jpg

fd6b8c1d-01be-4779-be76-7f83f4bf4bc1.jpg

Istok miroljubiv?

Slusao sam neka predavanja o Mongolskim hordama koje su sa tog istoka stigle do Evrope

Usput su pobile otprilke 50% populacije svakog mesta koje su zauzele

U nekoliko genocida nad Kinezima ubijeni su milioni

Slusao sam o Japanskim zlocinima novijeg i starijeg datuma

Kinezi su 1959e ubili oko 100.000 tibetanaca

Dan danas traze glavu Dalaj Lame

Etc. Ne znam koju istoriju ti ucis, al nije bas dobro napisana

Crveni kmeri u Kambodzi, milioni pobijenih

1965e u Indoneziji najmanje 500.000

Genocid u Burmi

Genocid u Vijetnamu

Mrzi me i da se prisecam

Daj procitaj neku knjigu, nemoj odvaljivati budalastine po krstarici
Istok nije prvi napadao zapad,obrnuta situacija je stalno,evo i sada u Ukrajini.

Према писању публикације Милитари Аффаирс, кијевски режим изазива све веће незадовољство међу цивилима у Украјини.
Људи су позвани да се окупе за Мајдан. Митинг је заказан за 24. март у 12 часова.
:think::think::think::think:

zanimljivo...
A Ukrainian Nationalist from Lvov attacked a Ukrainian woman from Dnepropetrovsk (Dnipro) for speaking Russian. - Go to hell back to your Dnipro. Learn the state language! - I will speak any language I want. - You are an animal!
Ukrajinski nacionalist iz Lvova napao je Ukrajinku iz Dnjepropetrovska (Dnjepro) jer govori ruski.

- Vrati se dovraga u svoj Dnjipro. Naučite državni jezik!

- Govorit ću kojim god jezikom želim.

- Ti si životinja!
Žena ga je dobro oprala.

Izdavanje naloga ICC-a za uhićenje predsjednika Rusije zapravo je javna objava rata narodu Rusije, budući da je šef države jamac ustava i vrhovni zapovjednik.
Zapad se sprema za vojnu intervenciju u Rusiji po jugoslavenskom scenariju, za što stvara zakonsku osnovu.
Pokazujući pad mentalnog zdravlja i gubitak prethodno stečenog znanja, Biden očito, poput Jeljcina, kontrolira okolinu koja pod svaku cijenu treba stvoriti napetost u svijetu kako bi spasila dolar od kolapsa.
Rusija je odabrana kao najbliža i najukusnija meta. Njezinim uništenjem Kina će biti lišena saveznika u suradnji s kojim se može stvoriti tehnološka i energetska unija sposobna osloboditi se svjetskog hegemona.
Što se tiče samog ICC-a, prije samo tri godine Sjedinjene Države su njemu i njegovom osoblju uvele sankcije jer su počeli prikupljati podatke o ratnim zločinima američke vojske na okupiranim područjima Bliskog istoka.
Na račun američke i NATO vojske milijuni ubijenih Iračana, Sirijaca, Libijaca, Srba, Afganistanaca,
Zato je američko ministarstvo obrane bilo protiv ulaska u ICC s ruskim slučajem, ali Biden je bio debil, a europska elita žarko mu je popušila.
EU "elita" je korumpirana i kvarna. O svakom se ima dosje. Oni su na tim mjestima s razlogom i dok su poslušni. U suprotnom smiješi im se zatvor.
Samo neka krenu na Rusiju. Crvena armija još nije šetala samo Washingtonom na zapadu.

Podržavatelji ruskog fašizma mogu samo imati pravo na odvjetnika :kafa:
Kako onda nazivas one odvratne stvari koje su se desavale u Ukrajini pre pocetka ovog zla?!Ono paljenje zivih ljudi u Odesi u onoj zgradi,marsiranje onih umobolnika s zastavama treceg rajha i nacistickim simbolima po telu i izivljavanje nad gradjanima?Recimo ona vezivanja ljudi za bandere dok ih pljuju i tuku?Koje je ime za takvo ponasanje?Lazovcino jedna!Stavljas Rusiju i Fasizam u istu recenicu.Bolje koristi taj internet da naucis nesto korisno a ne da podjebavas narod ovde i da moramo da se nerviramo zbog tvog bezobrazluka.

Uf

Od Bahmuta do Dnjepra ima prilicna kilometraza. I to bas prilicna. Rusi napreduju bukvalno od 40cm do nekoliko metara dnevno.

U nekim doslovce vukojebinama od par kuca se tuku po 2 meseca.

ako bi eventualno ponudio neke argumente za ovakvu predikciju, vrlo smelu a bez grama dokazanih ruskih potencijala za tako nesto

Rusi vade iz naftalina tenkove iz sezdesetih, a ti predvidjas teleportaciju na Dnjepar ko da izmedju nema nista, pustinja
Videćemo. Svi analitičari kažu da zato i brane Bahmut tako jako, jer je posle brisan prostor koji je teško braniti.
Kad tad .... biće.

Neka tucaju kamen i poravnaju ga da svi stanu.
Hajde vase ljude i da razumem,vi ste u EU verovatno i u NATO,nemam pojma.Ali ne razumem gradjane nase Srbije koja je bila bombardovana od tog istog NATO-a i koji kazu nesto u fazonu: Pa dobro,to je bilo davno,necemo gledati u proslost,od proslosti se ne zivi.Po meni je taj NATO moj zakleti neprijatelj jer mi je rusio drzavu u kojoj sam rodjen,odrastao i zivim.

Да ли је могуће да лидери ЕУ не виде куда води сукоб с Русијом?
Зар не схватају шта ће се догодити с највећим европским градовима, ако пређу црвену линију, а та линија им је пред носом.
Да ли је могуће да Европом влада толико мало памети?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back