Rat u Ukrajini (21)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
🇷🇺 Лавров о инциденту са дроном: Упозорили смо их, морали су знати куда лете

Сједињене Америчке Државе игноришу чињеницу да након почетка руске специјалне операције у Украјини приобална подручја Црног мора имају ограничен статус за летове, ово изгледа као провокација, рекао је руски министар спољних послова Сергеј Лавров.

💬 „Чули сте да званичници Пентагона кажу да ће САД наставити да лете где год пожеле. Али ако следите ту логику, подручје око Сједињених Држава има исти статус као и подручје изнад Црног мора. Оне (САД) потпуно занемарују чињеницу да је наша војска, након почетка специјалне војне операције, прогласила одређена подручја Црног мора, као подручја са ограниченим статусом за коришћење свих врста летелица", каже Лавров.

⏩ Цео текст на ЛИНКУ ⏪
Letjet će gdje god požele, ali neće sletjeti gdje su planirale. :D

Ситуација у Артемовску је и даље тешка, Кијев неће повлачити трупе, у току је гомилање непријатељских снага у Часов Јару, рекао је Пушилин.

Ситуација у Артемовску је и даље тешка, Кијев неће повлачити трупе, у току је гомилање непријатељских снага у Часов Јару, рекао је Пушилин.
Ima tu jos dosta posla.
Konfiguracija terena i raspored odbrane dosta kaze.
FrSTQNVWIAEyvT4

Ne moze se ni jedan narod proglasiti genocidnimi, niti je to iko ikad rekao.(to je vise propaganda nasih medija)...Upravo zato nije normalno smatrati ni Ukrajince nacistima sto vi cinite....

Како је гласио предлог те резолуције, знаш ли? Ако знаш цитирај га а ако не знаш онда се извини овде људима на исхитрености.

Ajd' dobro kad Ti kazes iako mislim da mozes samo upozoriti na rizik ako je to u medjunarodnim vodama a nikakvo obaranje ne dolazi u obzir.
Taj dron nije bio tamo da prati seobe delfina. Bio je u borbenoj misiji, na borbenom zadatku, kako god. Naročito je bio prisutan u blizini Krima i koordiniosao napade prilikom potapanja komandnog broda Crnomorske flote, napada na Kerčki most, napada podvodnim dronovima na rusku pomorsku bazu,
Začuđen sam šta ih nisu pre obarali.
Kakav sam, ja bi im za takve aktivnosti poslao par Kinžala sa konvencionalnom bojevom glavom u Ramštajn.

Poslednja izmena:
Taj dron nije bio tamo da prati seobe delfina. Bio je u borbenoj misiji, na borbenom zadatku, kako god. Naročito je bio prisutan u blizini Krima i koordiniosao napade prilikom potapanja komandnog broda Crnomorske flote, napada na Kerčki most, napada podvodnim dronovima na rusku pomorsku bazu, aerodrome u dubini Rusije.
Kakav sam, ja bi im za takve aktivnosti poslao par Kinžala sa konvencionalnom bojevom glavom u Ramštajn.
Jedan americki dron kordinise sva borbena dejstva u ukrajini....
E to je svetska super sila

Hruscov je bio cist etnicki Rus.
Da, no ženidbom je postao Ukrajinac. Od kud si, od kud ti i žena:)

Нина Петровна Кухарчук, — чистокровная украинка, родом из Холмской губернии царства Польского, входившего в пору ее юности в Российскую империю.

Taj dron nije bio tamo da prati seobe delfina. Bio je u borbenoj misiji, na borbenom zadatku, kako god. Naročito je bio prisutan u blizini Krima i koordiniosao napade prilikom potapanja komandnog broda Crnomorske flote, napada na Kerčki most, napada podvodnim dronovima na rusku pomorsku bazu, aerodrome u dubini Rusije.
Znam dobro ulogu tog drona ali mi ovde pricamo o tome ko i gde po pravilima moze da leti a da ne bude napadnut, znam da sile to ne postuju kao sada Rusi ili Ameri kada su proglasili ceo Sirt zaliv zonom neletenja i oborili dva libijska suhoja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back