Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.268
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako nista, kukali Amerikanci.Iran je pre par godina oborio americki dron u Persijskom zalivu,i nikom nista.
Čekaj kakav sad napad na komandni brod? Pa jel nije bila u pitanju cigareta?Taj dron nije bio tamo da prati seobe delfina. Bio je u borbenoj misiji, na borbenom zadatku, kako god. Naročito je bio prisutan u blizini Krima i koordiniosao napade prilikom potapanja komandnog broda Crnomorske flote, napada na Kerčki most, napada podvodnim dronovima na rusku pomorsku bazu,
Začuđen sam šta ih nisu pre obarali.
Kakav sam, ja bi im za takve aktivnosti poslao par Kinžala sa konvencionalnom bojevom glavom u Ramštajn.
smanji broj tepiha u stanu30 % manjak budzeta prosle godine i popunjava se iz rezervi dok ima jos max godina.
Znaci nema cipova nema dzebane to oces da kazes30 % manjak budzeta prosle godine i popunjava se iz rezervi dok ima jos max godina.
Plonker, Khrushchev, was born into a Ukrainian peasant family. Grow up and research a little independently.Hruscov je bio cist etnicki Rus.
Kome se treba opravdavati? Rusi se nikome za ništa ne opravdavaju.Nisam stigao prati najjači forum u svemiru jučer, malo mi pomozite kako ste opravdali novu mobilizciju 400.000 komada topovskog mesa?
Pre svega ni jedna iole ozbiljna država nije opozvala priznanje.Opoziv priznanja od strane države čiji se deo teritorije proglasio državom jeste nešto što koliko znam ne poznaje istorija medjunarodnih odnosa.To bi se smatralo nečim nuobičajenim pa i sramotnim.Mnogo je važanije da do priznjanja ne dodje.Pritisci zapadnih demokratija da do priznjanja dođe su vrlo snažni jer oni znaju da je u tom slučaju sve gotovo.
Ukratko, Rusi se povlačeAnaliza situacije na frontu Američkog instituta za proučavanje rata:
16.00 - Ruske trupe nastavljaju ofanzivne operacije u oblasti Artemovsk u cilju opkoljavanja grada.
- Ruski vojni blogeri su tvrdili da su snage Vagnerove grupe delimično ili potpuno zauzele Orehovo-Vasiljevku (11 km severozapadno od Artemovska). Lider Vagnerovog PMC Jevgenij Prigožin rekao je da njegovi borci još ne kontrolišu naselje.
- Ruske trupe izvele su kopnene napade na oblast Avdijevke i na zapadnu periferiju Donjecka. Ruski vojni dopisnici tvrde da su Oružane snage RF ušle u Кrasnogorovku (9 km severno od Avdijevke).
- Ruske trupe izvele su kopnene napade na liniju Кupjansk-Svatovo-Кremennaja.
Majka mu je bila Ukrajinka takodje.Da, no ženidbom je postao Ukrajinac. Od kud si, od kud ti i žena
Нина Петровна Кухарчук, — чистокровная украинка, родом из Холмской губернии царства Польского, входившего в пору ее юности в Российскую империю.
Kako se zvala, imaš li info?Majka mu je bila Ukrajinka takodje.
Na tome je i ostalo.Kako nista, kukali Amerikanci.![]()
Sta su drugo moglimali je to razlog za napad na Iran.Na tome je i ostalo.
Da, no ženidbom je postao Ukrajinac. Od kud si, od kud ti i žena
Нина Петровна Кухарчук, — чистокровная украинка, родом из Холмской губернии царства Польского, входившего в пору ее юности в Российскую империю.
Ima na wikipediji tamo sam procitao.Kako se zvala, imaš li info?
Ja reko sta sad WORLD OF WARCRAFT kakvi crni paladini lolll
Ove oblasti u kojima se trenutno bore Ukri i Rusi su DATI Ukrajini na ustrb Ruskih teritorija 1922.Украјина се бори против Кадирова и његових балија, Путина и његових бољшевика, кувара и робијаша.
Зато треба одати почаст народу Украјине који 13 месеци крвари у одбрани својих домова.
poklanjao je i hruscov, u ime sovjetskog bratstva i jedinstva kao dokaze ljubaviOve oblasti u kojima se trenutno bore Ukri i Rusi su DATI Ukrajini na ustrb Ruskih teritorija 1922.