A ne pominješ da je republikankaАмеричка новинарка прича како Кина две хиљаде година покушава да уништи САД.
©Голос Мордора
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ne pominješ da je republikankaАмеричка новинарка прича како Кина две хиљаде година покушава да уништи САД.
©Голос Мордора
Napisah stranicu iza da sam nasao neproverene izvore da je u toku diskretna ali opsta bezanija odande.Odbrana Bahmuta je pala. Najviše će ih izginuti bežeći iz mesta.
Iskreno mi je žao tih ljudi.Napisah stranicu iza da sam nasao neproverene izvore da je u toku diskretna ali opsta bezanija odande.
Izgleda da otpor pruzaju jedino oni koji ne mogu da se izvuku pa sta im bog da.
Ona je išla s Analenom skupa u školu. Geometrija i povijest nisu se predavali u toj školi.Америчка новинарка прича како Кина две хиљаде година покушава да уништи САД.
©Голос Мордора
kad bi birao život u rusiji i ruskom sistemu ili americi ne bi trebalo ni da me kupi nekoNe sudi po sebi. Nisu svi na prodaju.
Ne znam da li si video onu devojcicu,jedva punoletnu koja je jurisala na Vagner,ali su izgleda bili humani pa je ostala "samo" bez noge.Iskreno mi je žao tih ljudi.
Nije.Komplet Evropa je precutno stala uz Hitlerovu Nemacku(predali se bez borbe) SAD su p*derski cekali najpovoljniji momenat po njih da se ukljuce,Engleska je ratovala ili bila od pocetka protiv Nemacke a Rusija je nesto pre pocetka napada pokusala sa nekim sporazumom sa Nemackom i kad ju je Nemacka napala tada su Rusi p*pizdili i poceli da tepaju Svabove sve do kapitulacije Nemacke maja meseca 1945.Najveci teret u borbi protiv fasizma je podnela Rusija(Sovjetski Savez u to vreme) i najvise ljudskih i materijalnih gubitaka je imala.Protiv Rajha je ratovao ceo svet...
То је превод текста са твита, а ове Русе који то пишу не интересује којој неко странци припада, све је то за њих США.A ne pominješ da je republikanka
A kaj reći za HR Vladu koja šalje helikoptere (a mi nemamo ljeti nikakav transport bolesnih s otoka na kopno) zemlji koja je hrvatskog predsjednika stavila na listu za odstrel.Gde su sad oni papci po BG-u koji su pravili skup podrske Ukrajincima?Da vide koga podrzavaju.Stoka bezrepa.Izdajnici roda svog.
Video sam ti još pre negde na Telegramu.Ne znam da li si video onu devojcicu,jedva punoletnu koja je jurisala na Vagner,ali su izgleda bili humani pa je ostala "samo" bez noge.
To mi je najgora slika koju sam video,a tamo dok sam bio nisu me potresli ni lesevi koje jedu svinje i kerovi po ulici.
Ok, kužim. Jeftin si.kad bi birao život u rusiji i ruskom sistemu ili americi ne bi trebalo ni da me kupi neko
Па да гину толико ваљда би тај јеббени Бахмут пао још пре месец дана. Мени све то личи на пропаганду.Javljaju da su u Bahmutu ustase u gofnima do guse i da nece izdrzati ni do kraja ove nedelje. Ginu oko 500 grla dnevno.. Rusi drze oko 65% grada a glavni tranzitni pravac na izlazu iz grada kokaju bez milosti sa severa i sa juga.
po julijanskom ili gregorijanskom kalendaru?Beše 22.3. je onaj rok
Ako do tad ne povratite Bahmut nećete nikad
(Spoiler: pod B)
Da ironija bude veca devojka se zove Rasja.Video sam ti još pre negde na Telegramu.
Tu nema smislenih komentara.
Tek kad rat stane, videće se sav besmisao politike Kokainskog i u šta ih je Zapad uvukao.
jeftino je u rusiji, prosečna plata 800 evra, četvrtina domaćinstava bez wc u kući, masovno iseljavanje mladih na zapad i u ameriku....Ok, kužim. Jeftin si.
Dotura se oruzje podzemnim tunelima i rudnicima,to je ogroman lavirint pod zemljom.Па да гину толико ваљда би тај јеббени Бахмут пао још пре месец дана. Мени све то личи на пропаганду.
SSSR je slomio njemački ratni stroj. To je povijesna činjenica.Nije.Komplet Evropa je precutno stala uz Hitlerovu Nemacku(predali se bez borbe) SAD su p*derski cekali najpovoljniji momenat po njih da se ukljuce,Engleska je ratovala ili bila od pocetka protiv Nemacke a Rusija je nesto pre pocetka napada pokusala sa nekim sporazumom sa Nemackom i kad ju je Nemacka napala tada su Rusi p*pizdili i poceli da tepaju Svabove sve do kapitulacije Nemacke maja meseca 1945.Najveci teret u borbi protiv fasizma je podnela Rusija(Sovjetski Savez u to vreme) i najvise ljudskih i materijalnih gubitaka je imala.
Sećam se da je Darko Trifunović bio na TV nekog 7.3. i rekao da rusija ima možda 15 danapo julijanskom ili gregorijanskom kalendaru?
Da ironija bude veca devojka se zove Rasja.
Ti i dalje misliš da se novcem kupuje nešto vrijedno.jeftino je u rusiji, prosečna plata 800 evra, četvrtina domaćinstava bez wc u kući, masovno iseljavanje mladih na zapad i u ameriku....
Pa što ste onda ranijih godina pričali da ćete biti na Lamanšu dok trepnešto je ogroman lavirint pod zemljom.