Rat u Ukrajini (21)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rekoh vam sinoć, Evropa će nahebati u finansijskom haosu koji sledi, samo praitite dalji razvoj događaja

Izgleda da su sankcije konačno počele da deluju, da budemo malo sarkastični
Rusi imaju probleme sa Bankama dok ne sinhronizuju poslovanje van swifta. Ono sto ih spasava jeste ekonomija bazirana na proizvodnji, veliki trgovinski sulficit i izuzetno mali spoljni dug, kao i ogromne rezerve. Cak i da imaju vece probleme Kina ce ih finansijski podrzati i izvuciniz problema. Ceo taj savez, BRIKS je previse veliki da bi bilo kakve sankcije sa strane nekoj od clanica mogao da nanese neki vecibproblem koji ne bi mogla da resi i zaobidje

Njih se od 1990 drila i priprema za ovo.
Baš su ko ovce za klanje s ovom agendom kako će pobijediti Rusiju.
Tragedija za narod od 40 mil. da ih manjina zločinačkih potomaka prevede žedne preko vode.
Pitanje da li ih sad ima 20 miliona.
Sve ce to Kinezi da pokupuju obradivo zemljiste i eto kineskog uticaja u Evropi.
Zadnji put su aktivno ucestvovali u Prvom svetskom ratu sa 125 000 vojnika koji su se prikljucili Britancima.

čim su zaradili prvi dolar, probali burgere i kokakolu, i smeli javno i slobodno da kažu svoje mišljenje, postali su lojalni i verni americi.
Jel vidis koliko je Amerika truba kada nije mogla u Rusiji da otvori restoran brze hrane i da tamo Rusi probaju burgere i koka kolu,nego su morali da se cimaju i da idu u Ameriku.Pih...I to ti je neka drzava.

Pitanje da li ih sad ima 20 miliona.
Sve ce to Kinezi da pokupuju obradivo zemljiste i eto kineskog uticaja u Evropi.
Zadnji put su aktivno ucestvovali u Prvom svetskom ratu sa 125 000 vojnika koji su se prikljucili Britancima.
Da, tužno. Prepasivni su bili i zato sad plaćaju tako skupu cijenu. Meni ih je žao, jer velika većina nema nikakvu ideologiju niti ih to zanima, ali su predugo šutke promatrali degradaciju sustava vrijednosti, gdje im se Crvena Armija, u kojoj su sudjelovali i njihovi preci, prezentira okupatorima.
Sindrom kuhane žabe im se dogodio. A to se i Europi događa.

Da, tužno. Prepasivni su bili i zato sad plaćaju tako skupu cijenu. Meni ih je žao, jer velika većina nema nikakvu ideologiju niti ih to zanima, ali su predugo šutke promatrali degradaciju sustava vrijednosti, gdje im se Crvena Armija, u kojoj su sudjelovali i njihovi preci, prezentira okupatorima.
Sindrom kuhane žabe im se dogodio. A to se i Europi događa.
Zato sad Ukrajinci opet pisaju po mrtvima,tako sto sahranjuju naciste na istim grobljima gde su sahranjeni borci Crvene armije.

Zato sad Ukrajinci opet pisaju po mrtvima,tako sto sahranjuju naciste na istim grobljima gde su sahranjeni borci Crvene armije.
Oni su u dubokoj hipnozi. Baš poput onih koji su popušili plandemiju i gensku terapiju.Jednostavno neki ljudi su dobri receptori. Nema kod njih filtera, sve se prima i upija zdravo za gotovo jer je bilo na televiziji.

A kaj reći za HR Vladu koja šalje helikoptere (a mi nemamo ljeti nikakav transport bolesnih s otoka na kopno) zemlji koja je hrvatskog predsjednika stavila na listu za odstrel.
Znam za taj slucaj,slusao sam Milanovica kada je pricao o tome,to je svakako tuzno,da zanemaruju vas,svoje drzavljane zbog nekog olosa u Ukrajini,to je tuzno i ludo i jadno sa njihove strane.Ispada da im je vazniji Ukrajinski narod od sopstvenog..Ne znam cemu to ludilo,ne znam cemu se nadaju ti sa zapada?I stalno mi se vrti jedna recenica koju je Putin izgovorio i stalno razmisljam o tome sta je ustvari hteo da kaze: - Ili ce Rusija pobediti ili ce citav svet izgubiti,trece nema.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back