Jotanka
Domaćin
- Poruka
- 4.991
Већ отписани.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Већ отписани.
Stari ukrajinski dobrovoljac-specijalac, spasio je ukrajinsku macku od zli Rusa i pri tome ubio zubima deset Specnazovaca i Cececna. Ostaloi su pobjegli ili se predali sa povicima: Nijesmo mi!
Okej, ajmo opet: ako je ono profesionalna ruska vojska, onda je to apsolutno dno dna. Tebi je savršeno jasno da je Ukrajina postala ogromna klaonica ruskih vojnika? Nije još? Hoće.Zato što nema regruta u operaciji već samo profesionalna vojska. Već je objavljeno.
Jeste li vi u selu pojeli vaš televizor ili šta?!
Kliknuo nema veće
Opet lupaš gluposti. Po razmišljanju djeluješ mi kao Ukrajinac koji je mislio da Ukrajina može ući u NATO.Okej, ajmo opet: ako je ono profesionalna ruska vojska, onda je to apsolutno dno dna. Tebi je savršeno jasno da je Ukrajina postala ogromna klaonica ruskih vojnika? Nije još? Hoće.
NATO ih upravo štiti, šta misliš zašto su Ukrajinci poskidali toliko aviona i spržili toliko oklopa? Zato jer imaju Strele i RPG?Opet lupaš gluposti. Po razmišljanju djeluješ mi kao Ukrajinac koji je mislio da Ukrajina može ući u NATO.
I da će ih NATO zaštiti i da će savladati rusku armiju itd.
Šta je sa ovim likom, kakve ovo on konstrukcije pravi?Mislio sam na građane koji se izjašnjavaju kao Rusi.
Znači *****************i su izašli pred ruske okupatore, da protestuju, jer znaju da im ovi neće ništa, a Rusi su ostali u kućama, jer se plaše od ovih ukrajinskih nacista pred Rusima....
Ma sve bolje i bolje...![]()
Vidim kako ih štiti a tih par aviona što su skinuli će da odluče rat. Možda u tvom selu koje od smrada koza ni Nijemci nisu osvajali.Nego, šta je sa ovima?
Jel ih neko izvadio
NATO ih upravo štiti, šta misliš zašto su Ukrajinci poskidali toliko aviona i spržili toliko oklopa? Zato jer imaju Strele i RPG?
Majko moja, stariji covjek bombu od 500kg nosi kao da je 500 grama.
Zlikovci!
Ako vas zanima koliko je Putin poremećen, ovo je savršen prikaz
https://www.index.hr/mobile/clanak....2345364&index_ref=naslovnica_magazin_ostalo_m
O čemu pričaš? Pa za očekivati je bilo da Rusi imaju apsolutnu dominaciju i zraku za par dana sa svim tim svojim vrhunskim avionima, kad ono, padaju masovno i dan danas.Šta je sa ovim likom, kakve ovo on konstrukcije pravi?
Da nije moždani?
Vidim kako ih štiti a tih par aviona što su skinuli će da odluče rat. Možda u tvom selu koje od smrada koza ni Nijemci nisu osvajali.
Par ih je palo samo.O čemu pričaš? Pa za očekivati je bilo da Rusi imaju apsolutnu dominaciju i zraku za par dana sa svim tim svojim vrhunskim avionima, kad ono, padaju masovno i dan danas.
Usporedi to sa NATO i SRJ 1999
Nije u igri samo Ukr ili Nato, vec i nuklearni program Irana itd...Putin je lud ako je primio tog iz Izreala.
Misliš da će biti problem jednog Židova uvjeriti da je drugi Židov nacista?Putin je lud ako je primio tog iz Izreala.
Dobro, onda ih je samo par palo. Ostaje činjenica da Rusi vrlo slabo koriste avijaciju. A ti misli zaštoPar ih je palo samo.
Recept:13 dan nadljudske borbe protiv agresora, dobili smo zvanicno i prva mesta heroje ukazom predsednika Zelenskog: Hostomelj, Cernigov, Harkov, Herson, Mariupolj i Volnovaha. Slava Ukrajini i mestima herojima![]()
![]()
Misliš da će biti problem jednog Židova uvjeriti da je drugi Židov nacista?
Čuo si da je IBM danas Rusima rekao lapapa? Msm, svejedno im je, ionako idi offline
Ukrajinska političarka spremno uzela kalašnjikov i zapretila: "Iskoristiću to ako treba" FOTO
Ukrajinska političarka Kira Rudik pozirala je sa kalašnjikovom u rukama i rekla da planira da ga upotrebi ako bude potrebno, uprkos tome što nikada ranije nije držala oružje.
Rusi pune gace...![]()
Zar je tako teško vidjeti da je bomba zakačena?Majko moja, stariji covjek bombu od 500kg nosi kao da je 500 grama.
Kolko tek ova dva mladica mogu podigniti?
Nema put*leru ni da atomske baci nece uspjeti!