Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
13 dan nadljudske borbe protiv agresora, dobili smo zvanicno i prva mesta heroje ukazom predsednika Zelenskog: Hostomelj, Cernigov, Harkov, Herson, Mariupolj i Volnovaha. Slava Ukrajini i mestima herojima:heart2: ??

_93034822_ukrainedebalflagreut.jpg
A Vukovar?!?

Руси ће збрисати Украјинску војску на истоку, морал је очајан то се види из авиона. Уз то првопозивци су углавном Руси. Осим тога Украјина је равница и тешко је водити неки герилски отпор осим можда неки Тихи и Прле по градовима... (Мислим прави Тихи не овај наш)

Занима ме како ће бити кад се крене на Галицију јер они су у Карпатима а веома и мрзе Русе. Биће то очајан отпор.
Odatle je sve i krenulo.To će ja mislim da stvarno izuništavaju.Ovo sad nije rat.

Čuo si da je IBM danas Rusima rekao lapapa? Msm, svejedno im je, ionako idi offline :ok:
Погрешно си чул0, бићете ископчани - онако ко што је то нпр. урадила Кина.

2. Чул0 си да је БинБајден почео да мази гузу овима по Венецули тврдећи да су један народ - не
biglaughh.gif

Mislio sam na građane koji se izjašnjavaju kao Rusi.
Znači *****************i su izašli pred ruske okupatore, da protestuju, jer znaju da im ovi neće ništa, a Rusi su ostali u kućama, jer se plaše od ovih ukrajinskih nacista pred Rusima.... :eek:

Ma sve bolje i bolje... :klap:
To je isto kao kad danas neka lajava torokusa pocne da laprda gluposti.
Ako joj kazes da zaveze , ona nahuska 5 majmuna da se tuku sa tobom.
Posle majmune proglasi muskarcima neko vreme pa kuka da su svi muskarci majmuni.

Tako I ukrainci. Proglase fashiste vojskom , izadju da se busaju pred rusima , a fashisti stvore privid da su svi u narodu.

У Америци међу десничарима влада велико нерасположење за рат до те мере да неки чак сасвим отворено подржавају и Путина. Занимљива је та повезаност америчких десничара и Путина.

Зеленски није баш популаран у Америци. Он непрекидно досађује председнику са нереалним захтевима и у неку руку поставља се као да је он комадант САД НАТО ЕУ....

Искрено мислим да и Бајдн жели да се ово што пре заврши.

Majko moja, stariji covjek bombu od 500kg nosi kao da je 500 grama.
Kolko tek ova dva mladica mogu podigniti?
Nema put*leru ni da atomske baci nece uspjeti!

Zlikovci!
Ostavili macki da se igra sa bombama kao da su kruske i da slucajno izvuce osigurac i ubije se.

Sutra ce propaganda iz Moskve tvrditi da je macka pocinila samoubistvo da ne padne u ruke Nacisitima!
uključi mozak, bomba je zakacena na kran

Погрешно си чул0, бићете ископчани - онако ко што је то нпр. урадила Кина.

2. Чул0 си да је БинБајден почео да мази гузу овима по Венецули тврдећи да су један народ - не Pogledajte prilog 1115983
Odlučio Putin iskopčati ostatak svijeta iz svog intraneta, ahahahaha

Pazi, vk ima com domenu
Frka

🇺🇸🚢🇷🇺‼️Разарачи америчке морнарице са навођеним ракетама „Доналд Кук“ и „Форест Шерман“ ушли су у Балтичко море, снаге и средства Балтичке флоте прате њихова дејства, саопштио је Национални центар за контролу одбране
Сад ће Руси да се усеру. Знаш оно, усрао се ко Русија. Е сад ће сигурно то да буде. Не само то, него ће да смене Путина. Додуше, можда га стварно смене, јер је исувише благ према западу. Ко зна.

Odlučio Putin iskopčati ostatak svijeta iz svog intraneta, ahahahaha

Pazi, vk ima com domenu
Frka
Ма јок. Баш их брига за те друштвене мереже. И не ради се о остатку света, него само о западу. Већи део човечанства није против њега уопште. Добро, нахебаће Руси, док се не повежу са остатком, али ће се повезати. Иначе, санкције су објава рата.

Ма јок. Баш их брига за те друштвене мереже. И не ради се о остатку света, него само о западу. Већи део човечанства није против њега уопште. Добро, нахебаће Руси, док се не повежу са остатком, али ће се повезати. Иначе, санкције су објава рата.

Не. Блокада је објава рата а не санкције.

Санкције су прекид трговине, а нигде не пише да неко мора са неким да тргује.

То Путин тупи кад га ошине водка.

A Vukovar?!?

Odatle je sve i krenulo.To će ja mislim da stvarno izuništavaju.Ovo sad nije rat.

Ако Зеленски побегне у Лавов отераће га. Неће људи да гину безвезе.

Mislio sam na građane koji se izjašnjavaju kao Rusi.
Znači *****************i su izašli pred ruske okupatore, da protestuju, jer znaju da im ovi neće ništa, a Rusi su ostali u kućama, jer se plaše od ovih ukrajinskih nacista pred Rusima.... :eek:

Ma sve bolje i bolje... :klap:

Znam na koga si mislio, ali se tako svi ponašaju ako misle da su u opasnosti. U svakom slučaju, izgleda da ne umeš baš da čitaš. Rekao sam da ljudi ne znaju da li će se situacija promeniti, pa ne žele da rizikuju. Onda kada su mislili da su sigurni, kao u Harkovu ili Odesi, situacija se jeste promenila i svi te primere imaju na umu.

Znam na koga si mislio, ali se tako svi ponašaju ako misle da su u opasnosti. U svakom slučaju, izgleda da ne umeš baš da čitaš. Rekao sam da ljudi ne znaju da li će se situacija promeniti, pa ne žele da rizikuju. Onda kada su mislili da su sigurni, kao u Harkovu ili Odesi, situacija se jeste promenila i svi te primere imaju na umu.
Коме ти објашњаваш, из исте школе - Маркале, ТЗ капија, ...
После деценије пита што је то тако ... прави се наивно док држи таоце и крије се иза цивила.

Украјински војник у заштитном оделу носи СВУ/Молотовљев коктел на игралиште, оставља га иза једног од дечјих забавних комплекса ...
https://t.me/srochnow/2093

Не. Блокада је објава рата а не санкције.

Санкције су прекид трговине, а нигде не пише да неко мора са неким да тргује.

То Путин тупи кад га ошине водка.

Ако Зеленски побегне у Лавов отераће га. Неће људи да гину безвезе.
Лавов је центар нациста. Удавиће га жицом, јер ће се сетити да је добио изборе обећавајући да ће попрватити односе са Русијом, што ће Украини да донесе моментални бољитак. Наравно, ако га чувају НАТО специјалци, онда га неће удавити они. Руси неће ни ии у том правцу, Тај олош унијатски их не интересује. То је и онако исторјиска Пољска. А Пољаци који језуитски ћуте, одједном ће да се сете да су им ти галичници поклали 300 000 Пољака за време другог светског рата. и да су нарочито сурови били према пољској деци.

После деценије пита што је то тако ... прави се наивно док држи таоце и крије се иза цивила.

https://t.me/srochnow/2093

Neka ga, nema veće sprdnje sa budalom nego kad ga poklopiš argumentima. Ovaj čoban je došao na forum sa za njegove pojmove sjajnom idejom, misleći kako će nekoga da zajebe. Kad ono, teza mu doživela potop a on popio virtuelni golden shower, i sad eno ga kako rida u sigurnosti svoje jazbine :kafa:

Лавов је центар нациста. Удавиће га жицом, јер ће се сетити да је добио изборе обећавајући да ће попрватити односе са Русијом, што ће Украини да донесе моментални бољитак. Наравно, ако га чувају НАТО специјалци, онда га неће удавити они. Руси неће ни ии у том правцу, Тај олош унијатски их не интересује. То је и онако исторјиска Пољска. А Пољаци који језуитски ћуте, одједном ће да се сете да су им ти галичници поклали 300 000 Пољака за време другог светског рата. и да су нарочито сурови били према пољској деци.

Zapad nece dozvoliti Poljskoj da se teritorijalno prosiri jer bi prekrsili principe, a pitanje je koliko Poljskoj treba ukro Lavov. Treba im kao rak mozga otprilike.

Jah, vi pricate o 2-3 granate, kao da su samo one pale na Sarajevo, a slicnih se pokolja desilo na desetine u Sarajevu. Na Sarajevo je ispaljeno preko 400.000 granata, na uze gradsko jezgro je palo skoro 50.000. Redovno je ginulo 5-15 civila dnevno (ponekad niko, nekada desetine). Veliki broj je pao na krovove iznad prepunih ulica, neke na ulice i igralista kada je bilo malo ljudi. Tih nekoliko koje spominjete su samo nasle svoj put taj dan, a moglo je biti stotine Markala i Vase Miskina. Padale su i blizu mene, na 10-20 metara, nekim cudom sam ostao neokrznut. Nema nikakve antisrpske zavjere oko Markala, to zna svako ko je bio u Sarajevu, tokom opsade. Sta cemo onda sa gadjanjem modifikovanim bombama? Kada je sklonjeno tesko naoruzanje, granatiranje je prestalo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back