Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To i ja napisah ranije.Tema o ratu u Siriji je bila bolje ispraćena i kvalitetnija.Na krstarici sam se bolje informisao o njemu, nego na blo kojem mediju
И ја написах да се споредне ствари ставе на Кафани код Зеленог Стршљена.

Мноооого времена се губи док се дође до квалитетне информације.

Objasni to onima koji su izgubili kuce i stanove ;)

tema su rusi i ukrainci. zlocini smrdljivih amerikanaca ne umanjuju urainske zrtve i razaranja
Pa Zelenski je kriv za to što su neki izgubili kuće i stanove.

Je li fino upozoren da ne mogu NATO rakete doći na to mjesto? Jeste!

A šta je on odgovorio? Svirao ćunom klavir. I sad kad se kavir zatvori normalno da će dobiti po ćuni.

Dakle, Rusi napadaju samo nuklearne reaktore, bebe, babe, trudne zene, bolesne, jadne i nemocne.

S druge strane Zeleni njegovi junace pobise Specnaz, desantnike i marince, te Cecene u stotinama iljada, sa stotinama iljada tenkova, aviona i helikoptera koji su vec unisteni.
Kroz jos par dana nece vise biti Ruske vojske.

Ko onomad kad su Iracani satrala Amere pred Bagdadom.

Izbora nema, uđu li NATO rakete u Ukrajinu neće biti ni majki ni sinova Rusije, ni djece ni ičega.

A i profesionalna vojska samo ratuje tamo, tako da nas poštediš te patetike o regrutima.
Gle, ako su oni golobradi luzeri profesionalna vojska, kako izgleda neprofesionalna? :lol:
Ozbiljno, to su profesionalci?

Ne lupaj. Idi popij Bilobil pa se vrati na temu.
Ihaj, satraše me :mazi:

шта значи ова закрпа ?????????????
FNMoZDcVEAEABkF

нацистички симбол. Дизајнирали су га Хитлерови нацисти. Надахнуће су орнаментичком представом свастике или коловрата из археолошких налаза. Оба ова симбола представљају сунце, живот и бескрајне циклусе.
Нацистичка варијанта (т.з. Црно Сунце) словенског симбола коловрта.
Има истоимене епизоде Мартија Мистерије.

Ne Rusi, već obični ljudi. Kao što rekoh, kada bi ovi koji protestuju protiv Rusa znali da će biti posledica za takvo ponašanje, ne bi ni oni izlazili na ulice. Uzgred, Harkov je jedan primer, a mnogo gori je Odesa.
Mislio sam na građane koji se izjašnjavaju kao Rusi.
Znači *****************i su izašli pred ruske okupatore, da protestuju, jer znaju da im ovi neće ništa, a Rusi su ostali u kućama, jer se plaše od ovih ukrajinskih nacista pred Rusima.... :eek:

Ma sve bolje i bolje... :klap:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back