Лички гусар
Buduća legenda
- Poruka
- 28.761
Otkud znas da mu je mali?Ne zaboravi da je Putin prilicno mali.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otkud znas da mu je mali?Ne zaboravi da je Putin prilicno mali.
Pa, ako je vaš odgovor da nema oduševljenog dočeka na ulicama je su Rusi strašljivi (u Harkovu pogotovo), onda zaista nemam...![]()
Ne lupaj. Idi popij Bilobil pa se vrati na temu.Znači Rusija će dobiti NATO na svojoj granici, a upravo je počela rat da to izbjegne.![]()
Zašto su sve slike letećih tanjira, jetija, čupakabre mutne
Objasni to onima koji su izgubili kuce i stanoveNe, ne bombarduju ih. Rusi bombarduju vojne položaje.
Za razliku od Amerikanaca koji su npr. u Faludži pobili čitavo naselje. Sve živo.
Znači Rusija će dobiti NATO na svojoj granici, a upravo je počela rat da to izbjegne.![]()
И ја написах да се споредне ствари ставе на Кафани код Зеленог Стршљена.To i ja napisah ranije.Tema o ratu u Siriji je bila bolje ispraćena i kvalitetnija.Na krstarici sam se bolje informisao o njemu, nego na blo kojem mediju
Pa Zelenski je kriv za to što su neki izgubili kuće i stanove.Objasni to onima koji su izgubili kuce i stanove
tema su rusi i ukrainci. zlocini smrdljivih amerikanaca ne umanjuju urainske zrtve i razaranja
Gle, ako su oni golobradi luzeri profesionalna vojska, kako izgleda neprofesionalna?Izbora nema, uđu li NATO rakete u Ukrajinu neće biti ni majki ni sinova Rusije, ni djece ni ičega.
A i profesionalna vojska samo ratuje tamo, tako da nas poštediš te patetike o regrutima.
Ihaj, satraše meNe lupaj. Idi popij Bilobil pa se vrati na temu.
Pod uslovom da su svi vakcinisani sa bar 5 doza junacke supstance! Sve strogo poduprto medicinskom strukom!Trebali su da posalju covidne vojnike u agresiju I posle su to sve zrtve covida.
Ima prednost kao uzrok smrti.
To nisu ruski vojnici već ukrajinska propaganda.Gle, ako su oni golobradi luzeri profesionalna vojska, kako izgleda neprofesionalna?
Ozbiljno, to su profesionalci?
Нацистичка варијанта (т.з. Црно Сунце) словенског симбола коловрта.шта значи ова закрпа ?????????????
![]()
нацистички симбол. Дизајнирали су га Хитлерови нацисти. Надахнуће су орнаментичком представом свастике или коловрата из археолошких налаза. Оба ова симбола представљају сунце, живот и бескрајне циклусе.
A ti ZNAŠ da je tako a ne obrnuto - zbog čega?To nisu ruski vojnici već ukrajinska propaganda.
Onda su Rusi gori od Iraka...To nisu ruski vojnici već ukrajinska propaganda.
Zato što nema regruta u operaciji već samo profesionalna vojska. Već je objavljeno.A ti ZNAŠ da je tako a ne obrnuto - zbog čega?
Била је теорија о томе.Samo da pitam prisutne, imate li neku teoriju, zašto su, čak i na istoku Ukrajine, izostali ushićeni dočeci ruskih oslobodilaca?
Mislio sam na građane koji se izjašnjavaju kao Rusi.Ne Rusi, već obični ljudi. Kao što rekoh, kada bi ovi koji protestuju protiv Rusa znali da će biti posledica za takvo ponašanje, ne bi ni oni izlazili na ulice. Uzgred, Harkov je jedan primer, a mnogo gori je Odesa.
Stari ukrajinski dobrovoljac-specijalac, spasio je ukrajinsku macku od zli Rusa i pri tome ubio zubima deset Specnazovaca i Cececna. Ostaloi su pobjegli ili se predali sa povicima: Nijesmo mi!