Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stari ukrajinski dobrovoljac-specijalac, spasio je ukrajinsku macku od zli Rusa i pri tome ubio zubima deset Specnazovaca i Cececna. Ostaloi su pobjegli ili se predali sa povicima: Nijesmo mi!
123822_109764717_p2.jpg

Okej, ajmo opet: ako je ono profesionalna ruska vojska, onda je to apsolutno dno dna. Tebi je savršeno jasno da je Ukrajina postala ogromna klaonica ruskih vojnika? Nije još? Hoće.
Opet lupaš gluposti. Po razmišljanju djeluješ mi kao Ukrajinac koji je mislio da Ukrajina može ući u NATO.

I da će ih NATO zaštiti i da će savladati rusku armiju itd.

Nego, šta je sa ovima?
Jel ih neko izvadio

Opet lupaš gluposti. Po razmišljanju djeluješ mi kao Ukrajinac koji je mislio da Ukrajina može ući u NATO.

I da će ih NATO zaštiti i da će savladati rusku armiju itd.
NATO ih upravo štiti, šta misliš zašto su Ukrajinci poskidali toliko aviona i spržili toliko oklopa? Zato jer imaju Strele i RPG?

Prilozi

• Elevator.jpeg
    Elevator.jpeg
    85,4 KB · Pregleda: 13
Mislio sam na građane koji se izjašnjavaju kao Rusi.
Znači *****************i su izašli pred ruske okupatore, da protestuju, jer znaju da im ovi neće ništa, a Rusi su ostali u kućama, jer se plaše od ovih ukrajinskih nacista pred Rusima.... :eek:

Ma sve bolje i bolje... :klap:
Šta je sa ovim likom, kakve ovo on konstrukcije pravi?

Da nije moždani?

Nego, šta je sa ovima?
Jel ih neko izvadio

NATO ih upravo štiti, šta misliš zašto su Ukrajinci poskidali toliko aviona i spržili toliko oklopa? Zato jer imaju Strele i RPG?
Vidim kako ih štiti a tih par aviona što su skinuli će da odluče rat. Možda u tvom selu koje od smrada koza ni Nijemci nisu osvajali.

Šta je sa ovim likom, kakve ovo on konstrukcije pravi?

Da nije moždani?

Vidim kako ih štiti a tih par aviona što su skinuli će da odluče rat. Možda u tvom selu koje od smrada koza ni Nijemci nisu osvajali.
O čemu pričaš? Pa za očekivati je bilo da Rusi imaju apsolutnu dominaciju i zraku za par dana sa svim tim svojim vrhunskim avionima, kad ono, padaju masovno i dan danas.
Usporedi to sa NATO i SRJ 1999

Руси ће збрисати Украјинску војску на истоку, морал је очајан то се види из авиона. Уз то првопозивци су углавном Руси. Осим тога Украјина је равница и тешко је водити неки герилски отпор осим можда неки Тихи и Прле по градовима... (Мислим прави Тихи не овај наш)

Занима ме како ће бити кад се крене на Галицију јер они су у Карпатима а веома и мрзе Русе. Биће то очајан отпор.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back