Tempomat
Ističe se
- Poruka
- 2.677
Jevropa koja riba klozete po Dojčland ti govori di da vežeš konjaJa gazde nemam, ako ti imas onda je to tvoj problem![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jevropa koja riba klozete po Dojčland ti govori di da vežeš konjaJa gazde nemam, ako ti imas onda je to tvoj problem![]()

Zvanični nalog kancelarije premijera Poljske: "Poljska neće slati borbene avione u Ukrajinu niti će dati aerodrome za bilo kakve borbene akcije."
Наводно, ускоро му предстоји куповина од стране републиканског инвеститора.Cektaski
Neonacisticki
Netvork
Ne gledam !
...
Nek to napise na njemackom i pusti na njemacki forumZnači mrziš državu u kojoj živiš, ma bravo.
O tome ti govorim, urođena minimalna količina pristojnosti, ni nju nemaš
Ne obracaj paznju sta on pise on je ovde samo zbog vise klikova, ne veujem da je bas toliko glup da bi pisao takve besmislice.Govoriš onima u Staljingradu da su ološ zato jer su branili grad iz grada a ne iz bojnog polja
Nemaš baš sreće u razmišljanju
#dlanjacifikacja
Kako se meni cini nece ne zato sto ne mogu vec sto to nece. Pogledajte kartu osvojenih podrucja, sva su uz granicu Rusije i Belorusije gde uglavnom zive Rusi, polako se priblizavaju Odessi a odande do Transnistrije jedan mali skok cime bi spojili sve teritorije gde zive Rusi. Pretnja Kijevu i Harkovu sluzi samo da veze ukrajinske snage za to pdrucje da bi juznije i istocnije bilo manje otpora. Nakon osvajanja tih tertorija Rusi ce samo braniti osvojeno i malo kaznjavati napdace, to ce postati zamrznut konflikt kakvi vec postoje po svetu, kada ce doci do trajnog resenja sada se ne moze ni naslutiti.Значи ..ако Бог да , наши ће сутра ујутро бити у Кијеву .
lepo od tebe sto se brines za mene,Kad bih toliko patio na tvom mjestu ne bih čekao kolovoz, sad je u Srbiji lijepo, zimska idila. Pahulje padaju a ti brojiš zjake.
Drži se, 100% te podržavamo.
Utekla za Njemacku 1991 pa sad brabonjaJevropa koja riba klozete po Dojčland ti govori di da vežeš konja![]()
Aha, evo sad će. Lako se kriti ovdje iza avatara i prdit, u Njemačkoj hoda ravnije od Švabe, zalivena ko bubica čisti guzice usmrđenim babama.Nek to napise na njemackom i pusti na njemacki forum![]()
![]()
![]()
Ok neces da kazes kolika ti je plata u kamenolomu postujem,niko ne navija da narod nestane vec da se oslobodi ovih sto ga drze u zatocenistvu....ne zelim ni guberniju ni da budem zapadni sluga sto vi jeste.....znam da volite deportovanje,proterivanje,ubijanje,klanje ali brate dokle vise,oladite sa tim.....Normalni ljudi u normalnim drzavama ne pricaju o plati, a na tvoju zalost ne radim u kamenolomu.
A tema nije plata i kamenolom nego peta kolona u Srbiji koji bi rado vidili Srbiju kao rusku guberniju i navijaju da jedan narod od 40 miliona nestane. Kad putin sam sebi prosvira glavu, trebalo sve vas skupit i deportovat u Sibir pa uzivajte u majcici![]()
vi u Srbiji ste nazalost i danas protektorat , samo ne znate ciji Jal brata Erdogana, jal brata Sija jal brata Putinalepo od tebe sto se brines za mene,
nego jesi li smislio gde ces ti bezati,
posle izjava milenkovica
pitanje je ko ce vas prvi pregaziti,
dal nato i nemacka, dal rusija il srbija,
narod koji se uvija kako vetar duva,
po pravilu zavrsi kao neciji protektorat
ovu drzavu vise mrze njeni politicari nego ja,Znači mrziš državu u kojoj živiš, ma bravo.
O tome ti govorim, urođena minimalna količina pristojnosti, ni nju nemaš
Pa curo, mi nismo pred Turcima bježali, nego se s njima tukli, tući će mo se s bilo kim tko nas napadne a dogovorit se lako s ljudima dobre volje.lepo od tebe sto se brines za mene,
nego jesi li smislio gde ces ti bezati,
posle izjava milenkovica
pitanje je ko ce vas prvi pregaziti,
dal nato i nemacka, dal rusija il srbija,
narod koji se uvija kako vetar duva,
po pravilu zavrsi kao neciji protektorat
Kod vas je uvjek Njemac i to postujemvi u Srbiji ste nazalost i danas protektorat , samo ne znate ciji Jal brata Erdogana, jal brata Sija jal brata Putina![]()
Пропаганда кратких рукава.
zapovjednik Sparte pao, članovi Sparte nacistiPogubili ste se nacisto. Uporedi sliku ovog fasiste sa vodjom Sparte. Tebi je ovo isti covek???
Pogledajte prilog 1115417
da, zato ste verovatno zvali nato da vas primivi u Srbiji ste nazalost i danas protektorat , samo ne znate ciji Jal brata Erdogana, jal brata Sija jal brata Putina![]()
Slusaj sine obrisi sline , peri noge i u krevet jer i ti si na spisku za kamenolom ali sa gumenim cekicem![]()
a desničari kod francuza, npr?Interesantan je fenomen visokog stepena nacizma kod Rusa i Ukrajinaca. Ja bih rekao da je zbog toga sto nemaju svoj autohtoni etno-nacionalizam, pa im je najlakse prikaciti se nacizmu.
Kod vas je uvjek Njemac i to postujem
Od koga da brane , nas od vasda, zato ste verovatno zvali nato da vas primi
da vas brani od nas, jer smo protektorat,
sanjajte i dalje
.gif)
ne spamuj temu vise vasim "junastvom",Pa curo, mi nismo pred Turcima bježali, nego se s njima tukli, tući će mo se s bilo kim tko nas napadne a dogovorit se lako s ljudima dobre volje.
Malo jesam ostario, ali sjećam se dobro kako je netko bježao a nismo mi bili. Hvala Rusiji.da, zato ste verovatno zvali nato da vas primi
da vas brani od nas, jer smo protektorat,
sanjajte i dalje