Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Govoriš onima u Staljingradu da su ološ zato jer su branili grad iz grada a ne iz bojnog polja
Nemaš baš sreće u razmišljanju
#dlanjacifikacja
Ne obracaj paznju sta on pise on je ovde samo zbog vise klikova, ne veujem da je bas toliko glup da bi pisao takve besmislice.
Значи ..ако Бог да , наши ће сутра ујутро бити у Кијеву .
Kako se meni cini nece ne zato sto ne mogu vec sto to nece. Pogledajte kartu osvojenih podrucja, sva su uz granicu Rusije i Belorusije gde uglavnom zive Rusi, polako se priblizavaju Odessi a odande do Transnistrije jedan mali skok cime bi spojili sve teritorije gde zive Rusi. Pretnja Kijevu i Harkovu sluzi samo da veze ukrajinske snage za to pdrucje da bi juznije i istocnije bilo manje otpora. Nakon osvajanja tih tertorija Rusi ce samo braniti osvojeno i malo kaznjavati napdace, to ce postati zamrznut konflikt kakvi vec postoje po svetu, kada ce doci do trajnog resenja sada se ne moze ni naslutiti.

Kad bih toliko patio na tvom mjestu ne bih čekao kolovoz, sad je u Srbiji lijepo, zimska idila. Pahulje padaju a ti brojiš zjake.
Drži se, 100% te podržavamo.
lepo od tebe sto se brines za mene,
nego jesi li smislio gde ces ti bezati,
posle izjava milenkovica
pitanje je ko ce vas prvi pregaziti,
dal nato i nemacka, dal rusija il srbija,
narod koji se uvija kako vetar duva,
po pravilu zavrsi kao neciji protektorat

Normalni ljudi u normalnim drzavama ne pricaju o plati, a na tvoju zalost ne radim u kamenolomu.
A tema nije plata i kamenolom nego peta kolona u Srbiji koji bi rado vidili Srbiju kao rusku guberniju i navijaju da jedan narod od 40 miliona nestane. Kad putin sam sebi prosvira glavu, trebalo sve vas skupit i deportovat u Sibir pa uzivajte u majcici :rtfm:
Ok neces da kazes kolika ti je plata u kamenolomu postujem,niko ne navija da narod nestane vec da se oslobodi ovih sto ga drze u zatocenistvu....ne zelim ni guberniju ni da budem zapadni sluga sto vi jeste.....znam da volite deportovanje,proterivanje,ubijanje,klanje ali brate dokle vise,oladite sa tim.....

posle izjava milenkovica
vi u Srbiji ste nazalost i danas protektorat , samo ne znate ciji Jal brata Erdogana, jal brata Sija jal brata Putina :D

1646608887940.png

posle izjava milenkovica
Pa curo, mi nismo pred Turcima bježali, nego se s njima tukli, tući će mo se s bilo kim tko nas napadne a dogovorit se lako s ljudima dobre volje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back