Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
481118_54886947_STanje 06 03 2022.jpg

Донбасс. Мариуполь. Трофейные РСЗО "Ураган" ВСУ захваченные ВС ДНР на Мариупольском направлении.
Донбасс. Мариупол. Заробљени МЛРС „Ураган“ Оружаних снага Украјине заробљен од Оружаних снага ДНР у правцу Мариупоља. - 2 ком.
AEOa3aRr6CY.jpg

ZAGREBAČKA FILHARMONIJA-ZAGREB PHILHARMONIC ORCHESTRA
prije otprilike tjedan dana
Vesela djela P. I. Čajkovskog zamijenili smo komornijim skladbama, u znak solidarnosti s Ukrajinom. To je uobičajena praksa u svijetu u takvim situacijama. Koncert za violinu i orkestar u D-duru, op. 35 P. I. Čajkovskog ostao je na repertoaru. Nacionalnost nikad neće biti razlog da umjetnika/cu nemamo na repertoar
Ево спрдачине око те веселости, уздуж и попреко Загребачке Филхармоније.
Вреди прочитати, и изнасмејати се.

Oda žalosti i minuta radosti

BORIS DEŽULOVIĆ Autor:Boris Dežulović26. velj. 202220:46 > 22:09

Ukrajinski pregovarač: Otvoreni smo za model po kojem ne ulazimo u NATO​

https://www.index.hr/vijesti/clanak...ETly5u6-9olytvolLyg6h9lqnMi2vUIadMPFGN1ZpxeqM
Prekasno.
Prekasno je za to.
O tome se moralo da razmišlja mnogo ranije.
Samo potpuni idijot je mogao da pomisli da tako nešto može da prođe.
Zamisli da recimo Srbija odluči da uđe u zajednički odbrambeni savez sa Rusijom i da Rusija postavi svoje projektile na tlu Srbije.Šta bi sa Srbijom bilo?
Ili da recimo to uradi Meksiko?
Ili da Mongolija reši da pristupi nato paktu?
Neke stvari jednostavno ne idu.
Sada je kasno.

Počni od toga da je ničim izazvana Ukrajina napala Rusiju.
Rusi se grčevito brane i žestoko uzvraćaju agresoru.
Cijelu zapadni svijet je protiv Rusa osim slobodarske i slobodoumne Srbije.
Ne seri. Koji su razlozi za ovo videcemo. I Kosovo i ukrajina su iz americke kuhinje servirani.

Sto se ukrajine tice... Drzava koja digne vojsku na svoj narod ne treba da postoji.

Цена пшеница достигла рекорд из 2008. године

Цена пшенице у свету достигла је рекорд из 2008. године због забринутости поводом могућих поремећаја у снабдевању житом.

Разлог за поскупљење је ситуација у Украјини. Аналитичари подсећају да су Русија и Украјина највећи произвођачи пшенице и на њих отпада око 30 одсто светског извоза.

Цена нафте Брент премашила је 130 долара по барелу, надмашивши рекорд из 2012. године када је била преко 128 долара

ROKAJ KOKAJ

Ima amerikanci i EU da pocrkaju ko najgori bednici! Ode barel nafte na 200 dolara!

Jurice Bajdena Sholtza i Dzonsona narod uskoro govnjivim motkama z:D

Ima amerikanci i EU da pocrkaju ko najgori bednici! Ode barel nafte na 200 dolara!
mi cemo vise da vadimo svoju naftu,

Elon Musk Calls For US To Increase Oil & Gas Production – “Hate To Say It, But We Need To”

jos uvek je ovde gorivo duplo jeftinije nego u eu
dakle galon je 3,8 litara, sto znaci da je litra oko 1 dolara
ja sam poslednji put tocio za $3,5 po galonu

Biden Brings the Pain: National Average for Gallon of Regular Gas Breaks $4 Per Gallon

mi cemo vise da vadimo svoju naftu,

Elon Musk Calls For US To Increase Oil & Gas Production – “Hate To Say It, But We Need To”

jos uvek je ovde gorivo duplo jeftinije nego u eu
dakle galon je 3,8 litara, sto znaci da je litra oko 1 dolara
ja sam poslednji put tocio za $3,5 po galonu

Biden Brings the Pain: National Average for Gallon of Regular Gas Breaks $4 Per Gallon

Nema od toga nista. Gledao sam da se sad pokrene vadjenje nafte iz skriljaca treba makar 9 meseci da se stigne do prve nafte.

Plus je ta nafta loseg kvaliteta.

Plus ima da zatrujete sve zivo.

Sve u svemu gotov je zapad ide u tesku recesiju.

Nema od toga nista. Gledao sam da se sad pokrene vadjenje nafte iz skriljaca treba makar 9 meseci da se stigne do prve nafte.

Plus je ta nafta loseg kvaliteta.

Plus ima da zatrujete sve zivo.

Sve u svemu gotov je zapad ide u tesku recesiju.
mislio sam na kanadsku naftu https://www.thegatewaypundit.com/20...peline-us-imports-oil-russia-time-high-biden/
bajden stetocina se slihtao zelenima, greti valjda

Company Behind Keystone XL Pipeline Seeks $15 Billion in Damages From US Government After Biden Revokes Permit

AJMO RKE KOKE NATO-GUZZIJO NAFTA ODE NA 200

Teska recesija ceka zapad. Ali teska. Videh, kakve su to gnjide otisli da mole Iran i Venecuelu da povecaju proizvodnju i izvoz. Venecuelu gde su hteli onomad da ubiju Madura, pokusali i ne priznaju ga za predsednika. Ili Iran protiv kojeg ratuju 40 godina.

Obraz djon

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back