mario80
Stara legenda
- Poruka
- 85.596
To je maksimum koji mogu da urade. Putin im se svima ishrao u očne duplje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je maksimum koji mogu da urade. Putin im se svima ishrao u očne duplje.
Za njih je on hodajući mrtvac
“It is a very crude approach,” the official added. He said his experience with Russian leadership and Putin "leads me to judge that they have a completely different standard when it comes to respect for human life."“The heavier weapons are not just heavier in their in the weight, they're also heavier in terms of the damage that they can inflict,” the official said. “And they're far less discriminant. So, more casualties.”
Partizani su zvali sarac MG-34 i MG-42 a ovo je jugoslovenski M-53 inace kopija MG-42, pravio se u Kragujevcu sve do kraja 70ih.Ukri, naravno, i tamo Rusi nemaju šta tražiti, tamo je groblje oklopa. Ići je drugim putem na Kijev
Jel to šarac
Takvu pricu mozes prodati komunisti ili nekom bednom ostatku istog.Baš sam nedavno gledao objavu nekih nesretnika, ruska ambasada u Sarajevu, pa pišu o tome kako Ameri rade biolaboratorije u Ukrajini s ciljem da unište genetiku Rusa.
Pa se pitam kakav mentalni sklop u to može povjerovati
Na Zapadu Ukrajine stanje je veoma slozeno jer tu zive tvrdokorni Ukrajinci, ne kazem da su svi BANDERASI jer nisu ni svi Hrvati Ustase, ali tamo im je kako da kazem jezgro. E sad cela ta zona dakle krajnji Zapad Ukrajine tu nema ko nije vladao. Najpre Poljaci i Rumuni u Bukovini i Madjari...
Putin sada prica o demilitarizaciji Ukrajine ali to je samo fol po meni. Sta, da Rusi dodju do Uzgoroda i da kaze, OK, pao je Zelenski mi sad idemo kuci.
NE NE.
Rusi gde dodju cizmom ostaju najmanje 50g.
Posto Rusiji ne odgovara Zapad Ukrajine jer ce mu on trovati ostatak Ukrajine antiruskim stavom ja sam sklon da poverujem da ce Putin ponuditi neke teritorije Poljacim, Madjarima i Rumunima.
Tako se resava Banderasa i popravlja odnose na istoku Evrope.
Ono što je vrlo vjerojatno, je da će Rusija okupirati dio Ukrajine na duže vrijeme uz nevjerojatno visoku cijenu koju će plaćati. Od ubijenih vojnika - a ubijat će ih stalno, i diverzijama i partizanskom borbom - pa do potpuno uništene monetarne i fiskalne politike. Iz te perspektive "Venecuela s nuklearkama" djeluje vrlo optimistično, prije će biti "Somalija s nuklearkama".
I na kraju, ne samo da će Rusija postati mračna rupa od države, nego će i svi Rusi raseljeni po svijetu Putinovo sumanuto ponašanje itekako osjetiti na svojoj koži, iako nisu ni najmanje odgovorni. Ali svi oni u Rusiji jesu, oni su ga birali, i oni ga mogu maknuti, a nisu. I kada netko kaže "Nije narod kriv, kriva je politika", možeš biti siguran da je upravo taj narod itekako kriv, jer ono što je sigurno točno je da svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje.
Ovisi kolika ti je motivacija.Прошло је време партизанске борбе и комита. Живот је данас сувише леп.
Осим тога и у Пл и у Ху и и Ро на власти су националисти.
Румунија је најдаље отишла и тражила је уједињење са Молдавијом али Приднњетровље не да.
Чак и распале Хорвација и Сербија планирају штрпнути мало Босне.
Албанија хоће Косово а Бигарска македонију
Забележићемо овај коментар, недеља је сутра.Bellingcat investigator Christo Grozev says that Russia has resources left for the war until Sunday, after which they will collapse.
![]()
Западњачки начин живота не рађа герилце и партизане.Можда ће западњаци анимирати за то неке екстремисте међу Украјинцима, који мрзе и Русе и западњачки начин живота.Ovisi kolika ti je motivacija.
putin je rekao da ne može dozvoliti da stalnim popuštanjem rusi dozvole žrtve kao u ww2 i da će se sljedeći rat voditi izvan rusije...tako je i bilo...da rusi izgube i 100 000 ljudi oni će ukrajinu tretirati kao pljen i tako se odnositi i prema njenoj imovini koja će biti zapljenjena od lokalnih oligarha kao i imovina onih koji su bili nasuprot rusa...ne bi me čudilo da jedno mjesto u ukrajini na obali crnog mora postane dio čečenske republike kao zahvalnost kadirovu...ako mislite da je to pretjerano morate znati da UN i međunarodni poredak ne postoji i da je ovo rat...ili nagovještaj večeg rata...Oeracija "Barbarosa" se na svim vojnim akademijama izucava kao prmjer kako jedna vojska treba da se vodi, kako njena logistika treba da dijeluje. Defanziva CCCP tokom Njemacke invazije od rijeke Bug do Moskve se izucava kao primjer kako jedna vojska ne treba da se vodi, tj kako je ta vojska srljala iz poraza u poraz iz katastrofe u katastrofu.
MEĐUTIM Erick Manschtein u svojoj knjizi "izgubljene pobjede" navodu da je tokom pohoda kroz Ukrainu i Bjelorusiju shvatio da ce Njemacka da izgubi rat. Dok je citava Njemacka bila u transu a svijet šokiran brzinom Njemackog napredovanja do Manštajnu su stigli podaci da je pohod Wermachta kroz Ukrainu i Bjelorusiju kostao Njemce nevjerovatnih 480 hiljada poginulih. A to su bili najbolji vojnici, sa dosta iskustva u pohodu na Francusku i Poljsku.
Stoga ne mislim da je 500+ poginulih prevelika cifra , s obzirom na obim operacije i velicinu prostora na kojem se izvodi . Ocigledno je da su Rusi zaustavili pohod na Sjeveru, dok je na istoku bio samo demonstrativni napad. OMca oko vrata Ukraine se sprema na Jugu, a Ukri nemaju ni jedinica ni opreme da se Rusima suprostave na sva tri pravca
Ako se otvori i cetvrti fornt na zapadu iz Bjelorusije to je kraj.
Ukrima prijeti velika opasnost od opkoljavanja citave "istocne grupacije" koja se nalazi prema Donbasu, Ako nisu izvukli pouku iz Debalceva kada se njihov maeaestralni napad pretvorio u katastrofu, onda ce to sve da prodju jos jednom ali to ce biti kraj.
Ja da upravljam Ukrainskom vojskom, momentalno bi napustio Donbas, povukao trupe zapadno od Dnjepra a sve snage skoncentrisao na odbranu Kieva i usporavanje napada sa Juga. Tako bi se nadao nekom diplomatskom resenju.
Tuci se protiv drzave koja ima gotovo neogranicene resurse u oklopu, koja ima vise kriminalaca po zatvorima nego Zelenski vojske i koja sebi ne moze da dozvoli sramotu poraza je pogubno.
jel ovakoTo će rusi sve da dezintegrišu i dobro nađubre zemlju, sledeće godine će pšenica da rodi troduplo ko blesava![]()
zapadnjački način rađa pljačkaše i amoralne likove...više će štete oni učiniti unutar ukrajine prema samim ukrajincima nego prema rusima i prorusima...Западњачки начин живота не рађа герилце и партизане.Можда ће западњаци анимирати за то неке екстремисте међу Украјинцима, који мрзе и Русе и западњачки начин живота.
Crude Oil | 115.68 | 8.0100 | 7.44% | 28.86% | 75.03% | Mar/04 | |
Brent | 118.11 | 7.6500 | 6.93% | 27.42% | 70.29% | Mar/04 | |
Natural gas | 4.91 | 0.1920 | 4.07% | 17.06% | 81.93% | Mar/04 | |
Gasoline | 3.52 | 0.2306 | 7.02% | 30.90% | 70.24% | Mar/04 | |
Heating Oil | 3.78 | 0.2729 | 7.79% | 32.25% | 94.25% | Mar/04 | |
Ethanol | 2.58 | 0.0325 | 1.28% | 23.89% | 44.94% | Mar/04 | |
Naphtha | 1,078.40 | 67.36 | 6.66% | 28.51% | 78.37% | Mar/04 | |
Propane | 1.60 | 0.07 | 4.77% | 28.55% | 65.34% | Mar/04 | |
Uranium | 51.25 | -0.3500 | -0.68% | 16.74% | 85.69% | Mar/04 | |
Methanol | 2,969.00 | -44.00 | -1.46% | 3.09% | 18.15% | Mar/04 | |
TTF Gas | 205.00 | 44.17 | 27.47% | 157.55% | 1,152.49% | Mar/04 | |
UK Gas | 495.00 | 110.9500 | 28.89% | 155.38% | 1,100.00% | Mar/04 |
Sto se tice Nis-a izgleda da je tako ,pre par nedelja sam procitao neku dezinformaciju da je u vecinskom vlasnistvu drzave …sto me i zacudilo ,mada ja ne verujem ni wikipediji …?
Slabe koristi od rusofilije.
Owner
Gazprom Neft (56.15%)
Government of Serbia (29.87%)
Others
Pronađi post snsovac
Moraces u zavetnike pošto ti Vučić izdao Rusiju lol
u čemu je problem, pa da konačno rusi i to riješe...Zelenski pokusava da uvuce Ameriku u rat sa Rusijom. KAKVA TESKA KRETENCINA