Са терена, локације нпознате ...
(поподневна дремка)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znamo dobro ko je izdo i ‘99 i godinu posle i na referendumu i u priznaju Kosova i clanatvo za OTAN … ali u redu je, samo nije u redu da pises onakve gluposti o vama ratnicima.
Cija je ovo vosjka, lice na britance?
Ja bi im poslao po jednu krstsreću na fabriku pa posle pitao dal su se predomislili.Ide se ka tome da se .ru država opet raspadne kao i SSSR bez ispaljenog metka.
Tome služe sankcije.
https://24tv.ua/lyudey-iz-donbasu-kinuli-viynu-yak-myaso-zhurnalist-asyeyev_n1891360
problemi među "braćom"
Rusija je provela ilegalnu mobilizaciju u okupiranom dijelu regija Donjeck i Lugansk. Stanovnici Donbasa poslani su u rat u Ukrajini kao "topovsko meso".

Сва НАТО снага спала на медије.https://24tv.ua/lyudey-iz-donbasu-kinuli-viynu-yak-myaso-zhurnalist-asyeyev_n1891360
problemi među "braćom"
Rusija je provela ilegalnu mobilizaciju u okupiranom dijelu regija Donjeck i Lugansk. Stanovnici Donbasa poslani su u rat u Ukrajini kao "topovsko meso".
Ovde i Desetar vidi da ih Rusi, razvlače
Ima logike, izbor im je kao hoce li uzeti mito ili metak. Znam da nisu toliko hrabri, ali zauzvrat ce morati da odyebu gazdu.Na Zapadu Ukrajine stanje je veoma slozeno jer tu zive tvrdokorni Ukrajinci, ne kazem da su svi BANDERASI jer nisu ni svi Hrvati Ustase, ali tamo im je kako da kazem jezgro. E sad cela ta zona dakle krajnji Zapad Ukrajine tu nema ko nije vladao. Najpre Poljaci i Rumuni u Bukovini i Madjari...
Putin sada prica o demilitarizaciji Ukrajine ali to je samo fol po meni. Sta, da Rusi dodju do Uzgoroda i da kaze, OK, pao je Zelenski mi sad idemo kuci.
NE NE.
Rusi gde dodju cizmom ostaju najmanje 50g.
Posto Rusiji ne odgovara Zapad Ukrajine jer ce mu on trovati ostatak Ukrajine antiruskim stavom ja sam sklon da poverujem da ce Putin ponuditi neke teritorije Poljacim, Madjarima i Rumunima.
Tako se resava Banderasa i popravlja odnose na istoku Evrope.

Opet se lozis, ko 90te kad ste krali monitore sa tv tornjeva misleci da su televizori.Znamo dje je bila najveca mobilizacija dje najmanje, tako da ne trabunjamo odje bez veze

Da te pederskhe lopove sam skroz zaboravioSrpski IQ je prosečno ispod 100 ako je verovati onim telefonskim testovima. E sad kad imaš viši IQ ti si u manjini.... nego sve ekstremne perjanice DOSa sad podržavaju SNS...
Jedva sebe razumeju kada govore, naročito južnoIspod 80 si mogao bez straha da kazes.

Ma pišu često zapadni mediji kao javio se Rus i osudio Putina i Rusiju, a kad proveriš on treća generacija u Kalifornij.Nikad čuo za tog tipa a pročitao sam kompletnu rusku književnost
Da nije taj pronato orijentisan slučajno? Ovo danas je jedan od najvetijih trenutaka od ulaska u berlin!

Pa kada su se utronjali vidiš da nato zabole plajvajzJedino bih dodao da ce Putin mozda ponuditi Poljacima i Madjarima neke teritorije.
Bio bi stos da Poljacima vrati Lavov Ivano Fankovsk tj Stanislawow i Lutsk jer su ti Banderasi pobili strasno mnogo Poljaka. Madjarima bi mogao dati prekokarpatje.
Primtio sam da su se Poljaci zbog toga veoma ucutali, nisam cuo neke strele iz Poljske a o Madjarskoj da ne govorim.

Nije ni čudo što su blokirali sve Ruske medije,