Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 55 56,1%
  • Još malo

glasova: 14 14,3%
  • Izgubiće

glasova: 29 29,6%

• Ukupno glasova
    98
Kapitulacija Ukrajine je neizbežna. :rtfm:

Pogledajte prilog 1821196
Значи ипак хоће да им оставе Одесу и Придњестровље! Увод у будући рат! Само се надам да ће преговори да се развуку, а да ће РФ најзад да оствари моментум у последњем тренутку, па када се буду постављале зоне, имају што више у свом поседу или да древни Укри и Еуропска унија одбију план у целости.

Poslednja izmena:
opet Rusi
samo Rusi vrse ovakve stvari..Rusi krivi

Firefighters battling massive blaze on LA cargo ship rocked by huge explosion​

1763798267198.png

Firefighters were called to tackle a massive blaze aboard a cargo ship carrying hazardous materials on Friday
Hundreds of firefighters were scrambled to a massive blaze aboard a cargo ship docked in the Port of Los Angeles.

Almost 200 first responders descended on the vessel on Friday night after a major emergency was declared.

All of the 23 crew members were evacuated and there were no injuries.

Jeste li ikada bili na Kubi?
Ja nekoliko puta I vjerujem mi da gradjani Kube njih velika vecina zive kvalitetniji zivot nego velika vecina na zapadu. Znam da ti I mnogi drugi misli cete da preterujem Ali to je istina. Na prvi pogledu zaista izgleda da zive bijedno.... Ali nije bas tako. Duga prica Ali jbga treba otici s narodom kontaktirati I sledi vam debelo iznenadjenje. Kubanci su strava ponosan narod i znaju da cijene slobodu I spremni da se za slobodu zrtvuju a nisu hteli da im zlotvori od Kube pretvore u kupleraj.
Besplatno skoro sve a imaju najefikasnije zdrastvo na svijetu. Liseni svih briga koje zapadne ljude ubija.
I akobogda OPET idem 2 nedelje na Kubu
Vrhunsku zdravstvenu skrb imaju.

I Hrvatska je imala zdravstvo, obrazovanje i industriju dok je bila u diktaturi, dok danas u slobodi, liste čekanja na preglede iznose +365 dana i za onkološke bolesnike. O Imunološkom zavodu sve je rečeno, više ga nema, pa za ugriz poskoka serum se uvozi ili isisava rana. A sve mlađe od 40 godina pobjeglo je vani, od sestara, tehničara do liječnika.

Back