Ne bacaj bisere pred svinje
Модераторе, зар да ово пустиш некажњено да стоји овде?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bacaj bisere pred svinje
Srborussi, jeste pobedili Pokrovsk
Ovo Tzarevo russoroblje nije
i samo da pitam kad ce bit razmenjeni za 1000 ukrajinaca
Значи ипак хоће да им оставе Одесу и Придњестровље! Увод у будући рат! Само се надам да ће преговори да се развуку, а да ће РФ најзад да оствари моментум у последњем тренутку, па када се буду постављале зоне, имају што више у свом поседу или да древни Укри и Еуропска унија одбију план у целости.

Srborussi, jeste pobedili Pokrovsk![]()
How yes no...Povećaj sliku, pa ćeš vidjeti zrnate rubove oko slova, nekvalitetan foto shop.
Srborussi, jeste pobedili Pokrovsk![]()
Ona je to zaslužila. Elita.Hotel Kremlj! Zlobnici jedni! Ruski špijuni, garant!
![]()
A i ona, zemlja joj u plamenu, muž na frontu, a dotična bi malo u Tursku na godišnji…
treba fab 9000 upotrebitiU Konstatinovku ispala bomba FEBO-3000 i na mestu zgrade, u kojoj je bio jedan od terenskih štabova kijevske hunte, poravnala mesto za parking
Vrhunsku zdravstvenu skrb imaju.Jeste li ikada bili na Kubi?
Ja nekoliko puta I vjerujem mi da gradjani Kube njih velika vecina zive kvalitetniji zivot nego velika vecina na zapadu. Znam da ti I mnogi drugi misli cete da preterujem Ali to je istina. Na prvi pogledu zaista izgleda da zive bijedno.... Ali nije bas tako. Duga prica Ali jbga treba otici s narodom kontaktirati I sledi vam debelo iznenadjenje. Kubanci su strava ponosan narod i znaju da cijene slobodu I spremni da se za slobodu zrtvuju a nisu hteli da im zlotvori od Kube pretvore u kupleraj.
Besplatno skoro sve a imaju najefikasnije zdrastvo na svijetu. Liseni svih briga koje zapadne ljude ubija.
I akobogda OPET idem 2 nedelje na Kubu
Da ste sila, vratili bi to.Eeej Vozd prestani da seiris ovuda, vidi sta je nase po Grckoj, Albanij i Kosovu, kojekude.
Zavist najviše šteti onome tko ju hrani,Svi ovi sto ti lajkuju post sada su se obogatili, uprskase te spermom.
Nije u šoldima sve....Nemam pojma koliki je americki ili australijski BDP znam samo da je ruski tri, cetiri puta manji po glavi.
Ljudski je griješiti...Rusi su Iskanderom pogodili azerbejdžansku ambasadu u Kijevu. Kažu da je slučajno, ali teško je u to poverovati.