Стари пароброд
Сањар луталица
- Poruka
- 6.878
![]()
Samu Ukri i Hulk mogu da od šale drže 500 kila na ramenu![]()
Шта зна дете шта је 500 кила

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()

Ja nešto ne mislim da će tako da urade. Mislim da hoće da odrežu gde su rusi ili prorusko stanovništvo. Da bi opstanak bio uspešan morali bi da naprave etničko čišćenje na zapadu a to je već too much.
Cela rusija štedi i trguje u dolarima neće to skoroGledao sam video koji je stavio kolega kaze bankarski sitem u USA kolabira i amerika se raspada ako potraje cena po barelu 140 dolara duze od mesec dana
DAJ BOZE
Ja bi isao peske do kraja zivota samo da dozivim da amerika propadne i raspadne se a da dolar kolabira.
Vidiš šta želiš da vidiš....![]()
Pokazali ste se … 15% okupirane teritorije je manje od 100%, jel tako - tako je.![]()
Pa ne mislim da će ih pobiti ali će ih proterati. Ovi što su pobegli do sada ne znam koja je to struktura.Nece ih etnicki cistiti ali ce sigurno biti veoma bezobziran mnogo vise nego u Harkovu. Gomila ce naravno pobeci a oni najzagrizeniji nece smeti ni da se vrate. Slicno kao na kraju WWII, a ostatak ce ziveti pod ruskom cizmom kao i u SSSR.
Mislim da ce Putin posle zauzeca Ukrajine uvesti neku vrstu vojne uprave dok ne stvori lojalnu politicku strukturu po dubini i sirini kao u Belorusiji.
10 dan borbe za slobodu i nezavisnost, hrabri branioci i dalje ponosno stoje na braniku otadzbine. Slava Ukrajini!![]()

Ide se ka tome da se .ru država opet raspadne kao i SSSR bez ispaljenog metka.
Tome služe sankcije.
Znamo dobro ko je izdo i ‘99 i godinu posle i na referendumu i u priznaju Kosova i clanatvo za OTAN … ali u redu je, samo nije u redu da pises onakve gluposti o vama ratnicima.Crnogorci nijesu bili za 5. oktobar, izdali ste nas.
10 dan borbe za slobodu i nezavisnost,
Mnogo je tu uloženo da bi se opet dalo budalama u ruke. Pogledaj recimo srbiju 40 godina patnje i šta imamo? Glupe radikale i lopove naprednjake.Nece ih etnicki cistiti ali ce sigurno biti veoma bezobziran mnogo vise nego u Harkovu. Gomila ce naravno pobeci a oni najzagrizeniji nece smeti ni da se vrate. Slicno kao na kraju WWII, a ostatak ce ziveti pod ruskom cizmom kao i u SSSR.
Mislim da ce Putin posle zauzeca Ukrajine uvesti neku vrstu vojne uprave dok ne stvori lojalnu politicku strukturu po dubini i sirini kao u Belorusiji.
Ja verujem da koristiš kopije pa ti to istoSve se to proizvodi u Kini...pametnom dovoljno...
...
O sta je okacena ta bomba, ili je vojnik supermen?![]()
Ja verujem da koristiš kopije pa ti to isto![]()