- Poruka
- 1.845
Ovako govore pravi i čestiti ljudi:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesul na spisak i oni americki snajperisti sa Majdana iz 2013-te ?LOV MOZE DA POCNE!![]()
Oni koji podrzavaju Zapad treba malo da se podsete sa koliko ostrascenosti su bombardovali ovu zemlju cak i na Uskrs.
Руси су тамо од 90 као миротворци, у Приднестровљу. Када се распадом СССР Молдавија одцепила од СССР, Приднестровљу се извршило од Молдавије. Пошто је дошло до трзавица, Руси од 90 чувају то подручје.ja ne znam odakle su se stvorili rusi od strane moldavije?jel oce neko da mi kaze?
oni ako zatvore ovu liniju sa zitomirom, kako kome idu od 70 posto zemlje.

Šta će im Poljska?
Ukrajinci se sprdaju sa zastarjelim ruskim oružjem

Rotschild ne zna kad je pravoslavni uskrs.Kao i Hilter. Svaka podudarnost JE NAMERNA.
di ces tolku gvozdjuriju u siriju.........mala zemlja.A Rusi u stvari prazne skladista stare opreme.![]()
Suza suzicu sustiže. Baba zajebana kao tesne gaće. Ali poslužiće za to da se optuže "zli" Rusi jer ubijaju jadne civile.
Vec utvrdjeni falsifikat,sukob iz Dombasa 2014.
Sigurno da Rusi pune gace kada vide ovakve borce...
Herson pao. Uskoro Harkov i Kijev.Okupiracemo Ukrajinu za 48h
Rusofan
Nije se desilo.
azerbejdžan pristupa novoj zajednici dok se ti zamajavš s nacističkom propagandom....
Užasni snimci!
Zar ovo rade oslobodioci? Putin se srozao na dno. Snimci su užasavajući i nisu za osetljivije osobe.
Šta će im Poljska?

samo javni sektor treba da ima obavezu vojnu i da svi moraju sluziti vojsku. ostali samo kao dobrovoljci, kmetovi ne ratuju. ja sam se zapanjio kad je zeleni naredio zabranu napustanja drzave za muskarce, to me je zgrozilo. sta dobijas time kad das pusku nekome ko je slabo obucen ili jako malo obucen, dobijes topovsko meso, a plus taj je opasnost i po svoje. jedino sluze da bude sto veci broj poginulih da se posle zale svetu.
Sta kazu , nece da prekinu rat dok rusi ne osvoje celu ukrajinu.