Ситуација у оној пивари гдје су правили коктеле, фришко
https://t.me/boris_rozhin/26338
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I čim počne rat, udri po Bugarima, ne možeš se zeznuti...
Od sada taj savez ima da ga pusi na svakom koraku.Znaci od danas necete urlikati kada Nato razori neku suterenu drzavu ?
Zanimljivo , pomireni sa sudbinom.
Ti izgleda voliš da ti opale gang bang.Daj Boze!!!![]()
Breaking: Russian forces announced the killing of "Brigadier General Dmitry Krasilnikov", commander of the "Ukrainian Northern forces" and several of his commanders during an airstrike this evening.
Ode ukrajinski general u vječna lovišta.
Znači o ovome sam pričao. Ovo je realnost. Neće biti struje u Kijevu.
I to je tacno ali moze neka da zaluta.to je tacno, al ne vazi za nas vec za ameriku i njene kolonije.
niko u evropi ne sme da gleda svoja posla vec onako kako to amerika naredi.To je samo značilo "da se sa ruskom zemljom ne trguje'
Poljaci ako budu gledali svoja posla,mogu i da budu američki vazali,sarađuju, lepo upravljaju zemljom ništa im neće faliti
Okej moguće je da ima i toga.razumela sam ja sustinu nego ti imas potrebu da u svemu nadjes krivicu istoka
mislim da mozemo da se slozimo oko cinjenice da je za ekonomski prosperitet potrebno da nesto hebeno naprave- za pocetak

Oni su spalili zive ruse zasluzili su kaznu.ВЕСТИ СУ ТАЧНЕ ХЕЛИКОПТЕРИ У ОДЕСИ!
Руски хеликоптери у Одеској области. Да се ја питам пустио би им ВАГНЕРА за разгласа....
Novi Dark Obrad
ma jok brate.Европска унија и САД објавиле су намеру да повећају обим испоруке наоружања Украјини. Оружане снаге Украјине ће у блиској будућности добити нове противтенковске системе Стингер МАНПАДС, као и борбене авионе – ловце МиГ-29 и јуришне авионе Су-25 од ваздухопловних снага земаља учесница бившег Варшавског пакта. . Оружје ће авионом стићи на територију Пољске, одакле ће ићи копненим транспортом преко украјинске границе.
Очигледно, у таквој ситуацији руска војска неће моћи да остане неактивна. Каравани који пристижу из Пољске биће уништавани на територији Украјине након преласка државне границе тактичким авионима Ваздушно-космичких снага. Међутим, овај сценарио намеће неколико теза.
Прво, ако војници НАТО-а, на пример, пољски, возе камионе, они ће неминовно погинути. Друго, НАТО може да крене на провокацију и одвуче уништени транспорт на територију Пољске, приказујући ситуацију на начин да су руски авиони наводно погодили конвој ван Украјине.
Овакви сценарији би могли да изазову члан 5 Повеље НАТО-а о колективној одбрани. Последице таквог тока догађаја могу постати непоправљиве. Можда неће доћи до нуклеарног сукоба великих размера, али локални сукоб на територији Украјине између западног војног блока и Русије је сасвим могућ.
На пример, НАТО може да објави затварање ваздушног простора изнад барем дела земље, добијајући могућност да авионом испоручује оружје у исти Лавов, и на тај начин минимизира могућност уништавања војног терета пре него што буде пребачен у Оружане снаге Украјине. . Како ће Русија реаговати на такав корак, може се само нагађати.
Da video sam i ja posle. Nisam čitao tekst onda.Relejni cvorovi su telekomunikacioni uredjaji, ne elektroenergetski.
Како су почели, стварно ће добити рат на нету... и замисли онда матрикса... Званични језик руски, званична власт у Москви, званична војска руска, званична монета рубља... али само изађеш на нет кад оно – рај небески: слободна земља, са све палмама на украјинском Криму, може и понека заносна мулаткиња... све док ради нет...
E ******, ode pivo.Ситуација у оној пивари гдје су правили коктеле, фришко