Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije džaba ona Srba i Rusa 200 milijona.Njih 100.000 rusa udarise na 10 ukrajinaca.
Pridjosmo I nas 100.002 ubismo ih ko pitcke.
Vrlo tesko jednoj drzavi kopirati tablice.....tu treba nuklearna tehnologijaRuske vojne tablice su bas ceste. Ustvari jesu od kad poceo lov na rusku tehniku 24 proslog meseca.![]()
Ako je verovati informeru...
Pšenica
Juče 291 dolar po toni
Jutros 321
Sada 350
Moram sutra u nabavku jedno desetak dzakova za svaki slucaj...![]()
Bošnjo je u Španiji, pije koktele neću dalje da pisem svakako ne bi vjerovao.Imam ja svega, poslo bi ti ja i mesa ali ti ne jedes svinjetinu.Mozda i pocnes glad je glad.
Mislim da se ide na Odugovlačenje sukobasad vec pocinjem da sumnjam u pobedu ukrajinaca, pre svega ier ne deluje da su blackwatersi u ukrajini bar ne u neophodnoj meri
Par meseci valjda od 4 do 6....Koliki bese rok trajanja brasna.
Sve poskupljuje a plate iste ubi zapad ovaj narod.
Rusija je najveci svetski proizvodjac i izvoznik psenice.
Idu čečani. Trebalo je da se predaju na vreme
Bjezi vamo Putin ce tuci i Spaniju.Bošnjo je u Španiji, pije koktele neću dalje da pisem svakako ne bi vjerovao.
tesko da su izmislili ''rat za nezavisnost'', ali ajde da ne davim sadТо су неки "наши" уређивали страницу па додали по свом!
Bosnjo poslacu ti ja brasna pa Fata neka ti mesi pitu, copaj pitu ako se kad setis da mi se zahvalis setis se necu se ljutiti.
Pa nije lako naručivati veštačke tablice u sred poljane ratne zoneVrlo tesko jednoj drzavi kopirati tablice.....tu treba nuklearna tehnologija
A cerka Putina i Lavrova zive van RusijePutin bans cash exports from Russia exceeding $10,000 in value - Kremlin
https://www.reuters.com/world/europ...sia-exceeding-10000-value-kremlin-2022-03-01/
kakva licemer, a dnevno prodaje NATO zapadu, Evropi i Americi fosilna goriva za preko milijardu evra![]()
Rat je. Sasvim prirodno da ima unistene tehnike obe strane.* Slike zapaljene ruske tehnike (ne vide se oznake) *
Forumasi: "Neee, nije to rusko, nema oznake"
* Slike zapaljene ruske tehnike (vide se oznake) *
Forumasi: "Neee, to je photoshop, crtiali Ukrajinci na svojim tenkovima, kako je moguce da su ovi bas nacrtali oznaku na onoj strani na kojoj se nalazi fotograf"
Jbt![]()
Opet bez oznaka
Видиш да имају црвене траке. То значи да су припадници народне милиције ДНР или ЛНР.Trebalo bi Putina poslat da vozi tenk za Kijev, a ne ovu djecu. On isto ima metar i zilet pa stane bez problema.
NijeKoliki bese rok trajanja brasna.
Sve poskupljuje a plate iste ubi zapad ovaj narod.
Rusija je najveci svetski proizvodjac i izvoznik psenice.
Pojacana tenzija je vec 8 godina,to je odavno....a svakim danom Ukrajina veca,mozda da manje internet spalite nesto i ostane od UkrajinePa nije lako naručivati veštačke tablice u sred poljane ratne zone
Prostije objašnjenje je da su PutIerovi kamioneti pobeđeni do nogu
Ako ga neko ubije to ce biti njegovi da bi optuzili putina u medijima. putin nema razloga za tako nesto, ovo se zavrsava pa zavrsava. cak mu sad odgovra da potamani naciste. ko ce tolke sudske troskove platiti? sudice se avakovu, turcinovu i svima odgovornim za zloacine. ako je tu i gušter onda i njemu.Neki pokušaji neuspelog atentata na Harija Zelenskog od strane Voldemora Putina, dajte neke informacije