Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.239
lepo od tebe sto stavljas ukrajinske gubitke nigde ruskih oznaka![]()
Lepo sto sa smeskom prihvatas gubitke ljubljenog agresora.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lepo od tebe sto stavljas ukrajinske gubitke nigde ruskih oznaka![]()
Izgleda da ovaj ukrajinac sto crtao slovo nije znao da napise Z vec 2 ili D cirilicno pisano veliko,ala ste glupaviOvoliko tehnike SSSR nije izgubio za godinu dana rata u Avganistanu.
Шта ли си ти очекивао. Покушаћу да ти објасним.Užasni snimci!
Zar ovo rade oslobodioci? Putin se srozao na dno. Snimci su užasavajući i nisu za osetljivije osobe.
То су неки "наши" уређивали страницу па додали по свом!kako nema nikakve reference za ovaj rat za neavisnost? a od koga?
ima neka ukrjainska budala nije znala napisati Z gledaj citav video xaxaxalepo od tebe sto stavljas ukrajinske gubitke nigde ruskih oznaka![]()
Stvarno zašto vi Rusi pljačkate bakalnice
A da, zato što ste Željni
Makron radi kako mu gazda kaze, a njegov gazda je Rothschild.Kako ovaj Makron ima obraza da ista zameri Putinu?! Francuzi su Rusima pre par godina zaplenili dva nosaca helikoptera, Putin mu naravno to nije zaboravio i boli ga dupe za Makrona...
Nemoj, cuvaj trebace ti.Bosnjo poslacu ti ja brasna pa Fata neka ti mesi pitu, copaj pitu ako se kad setis da mi se zahvalis setis se necu se ljutiti.
Izgleda da ovaj ukrajinac sto crtao slovo nije znao da napise Z vec 2 ili D cirilicno pisano veliko,ala ste glupavi
Na ignor sa smestio barem 15ak hrvata. Tebe sam ostavio, potrebna mi je dvorska luda.Ovi će da vam zabibere čorbu Rusi!
Pogledajte prilog 1112159
Kada US Army dođe biće to kraj Putina i on ide na optuženičku klupu!
A onda...Боровица
Иде се на пресецање пута Е95 и изоловање Кијев од снага украјинске Оперативне команде Север.
![]()
lepo od tebe sto stavljas ukrajinske gubitke nigde ruskih oznakaLepo sto sa smeskom prihvatas gubitke ljubljenog agresora.
U Ukrajini ruske tablice xaxaxa,ko u Srbiji bosanske ili obrnuto,tesko kopirati tabliceNakacili ruske tablice, valjda im poslala Cia.
Cijeli svijet se smije a na Krstarici rasturaju.Spremali se oni dugo za ovo. Očigledno je da su sve isplanirali do detalja, sve opcije.
Imam ja svega, poslo bi ti ja i mesa ali ti ne jedes svinjetinu.Mozda i pocnes glad je glad.Nemoj, cuvaj trebace ti.
Сад кад је сконтао да му рејтинг расте јер је из лирског прешао у епско, које му узгред много боље иде, ко зна докле ће да догура. Ето, нек' се замисле сви ови контра.Путин има поверење народа.
Са 60% рејтинг му је скочио на 71%
![]()
U Ukrajini ruske tablice xaxaxa,ko u Srbiji bosanske ili obrnuto