aj pomeri se s mestaДолазе ли украјинске избеглице и у Србију?
samo nam jos oni fale
pored sirijaca da nam slute na zlo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aj pomeri se s mestaДолазе ли украјинске избеглице и у Србију?
2014 Narod Mriupolja se sukobjava sa nato eu miltantima
Uskoro ce biti oslobodjeni od EU NATO nacista
to smo vec videli................2017 u Siriji kod Palmire.Постоји снимак са заробљеним руским клинцима.
Најбоље је кад је тражила НАТО забрану летаова изнад Украјине, а Борис рече "не можемо јер би то значило да морамо против руских пилота да се боримо".
tako je, sedi.......100 dolara.Narod uvezen iz Cecenije i drugih delova agresorske Rusije. Uskoro se vracaju u kesama u rodne krajeve velike Rusije.
pa stavio sam ranije
umrlicu Covida , od strane Rusije
i pisalo Umrla 24.Feb 2020
i nema vise ,
i ide nema te vise alija , uh , nemate vise covidaaaa
Што сада, да или не?aj pomeri se s mesta
samo nam jos oni fale
pored sirijaca da nam slute na zlo
https://cloud.mail.ru/public/4Xif/3M8cdRqM5Ај нека ово неко окачи на твитер, ја немам налог, па да нам хрвати сутра каче доказ о руским злочинима.
Ovo lako može biti i fejk.
Oni kao da ne znaju Ruse. Ovi su pokušali milom a sad kad krenu silom biće spaljena zemlja.
covek posteno reko.Најбоље је кад је тражила НАТО забрану летаова изнад Украјине, а Борис рече "не можемо јер би то значило да морамо против руских пилота да се боримо".
Муда ко у мрава.
Kud pobeže Žukov??
ne znam dal je lujka al da mu je pomerila dupe
da je ovaj samo skretao pogled ko krivac
jeste...
2014 Narod Harkova i oni ce uskoro biti oslobodjeni od nato bandi koji drze Haarkov pod EU NATO okupacijomNarod uvezen iz Cecenije i drugih delova agresorske Rusije. Uskoro se vracaju u kesama u rodne krajeve velike Rusije.
U Ukrajinu hahaKud pobeže Žukov??
Srbija 99, prepisivali Rusi od najboljih.
Iskeno mi smo bolje prošli jer je Zapad filantropski empatičan.Srbija 99, prepisivali Rusi od najboljih.

Kojih crnih 100 dolara, još 999 takvih poruka, pa ide po sendvič kod gazde.tako je, sedi.......100 dolara.
Не мења се главнокамандујушћи пред наступатељние шаги!U Ukrajinu haha
70km дуг конвој. И даље мислим да је пропаганда. Треба створити илузију да за слом UA NATOarmy требало милион војника, а не пар сати ... Pogledajte prilog 1112121