marsijaner
Legenda
- Poruka
- 55.279
stoaj pomeri se s mesta
samo nam jos oni fale
pored sirijaca da nam slute na zlo
vec sam izrazio zelju da primim u stan 3 mlade Ukrajinke ( 25- 30 godina) a i bogati i imam iskustva , da i dajem tretmane ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stoaj pomeri se s mesta
samo nam jos oni fale
pored sirijaca da nam slute na zlo
Postoji i snimak Okanovića kako junački gine pri miniranju mosta.
Jedno je bombardovanje tornja repetitora , znači Avale a drugo televizijske kuće.А ми кукамо за бомбардовање РТС-а. Па зар их нисмо звали...
На хуј је Зеленски привукао пажњу и подршку гласача.
Ко сте ви и кога сте звали?А ми кукамо за бомбардовање РТС-а. Па зар их нисмо звали...
2014 Narod Harkova i oni ce uskoro biti oslobodjeni od nato bandi koji drze Haarkov pod EU NATO okupacijom
Најбоље је кад је тражила НАТО забрану летаова изнад Украјине, а Борис рече "не можемо јер би то значило да морамо против руских пилота да се боримо".
Муда ко у мрава.
ovo sad placaju NATO-saveznici ............po direktivu iz vasington.Kojih crnih 100 dolara, još 999 takvih poruka, pa ide po sendvič kod gazde.
Gleda otpisane, uči od najboljih, sad će i on...Biković se ne pojavljuje nešto, mora da je na tajnoj operaciji
sto
vec sam izrazio zelju da primim u stan 3 mlade Ukrajinke ( 25- 30 godina) a i bogati i imam iskustva , da i dajem tretmane ...

Sada je, prije nisu posjedovali ovo oruđe.Ovo je ukrajinski TOS![]()
Pa došli su 2014. a ove godine su se povukli u Lavov pa dalje na zapad. Situacija kao u AfganistanuOvi će da vam zabibere čorbu Rusi!
Pogledajte prilog 1112159
Kada US Army dođe biće to kraj Putina i on ide na optuženičku klupu!

au covece koda je bacio mini nuke

nije fejkOvo lako može biti i fejk.

cekaj maloMeni samo nije jasno kako mogu Srbi da podržavaju osvajački ruski rat kada su i sami doživeli nešto tako!