Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Joj izvini radikalno-socijalistička kreaturo, idi slušaj tvog Vučića kako je spasao Kosovo i pobedio sa 13:0
Više mu ni oni naši mučenici dole ne veruju, došlo i njima iz dupeta u glavu, doduše kasno ali šta da se radi.
Sada neka viču Slobi i Vučiću koliko im je volja.
Ја креатура а ти поштовалац лика и дела Зорана Ђинђица !! :mrgreen: Узгред.....ја сам само српски војник у души а самим тим и милитариста. Историја ме учи да је Србин своје проблеме могао да реши само ратом. Никад миром и трулим компромисом.

Dva pirgava smrada, Endrju Begšo i Kristofer Peri, prijavljeni su kao nestali u blizini Soledara, DNR. Krenuli su automobilom iz Kramatorska za Soledar, a kontakt je izgubljen.
Ili su oboje uhvaćeni ili đubre prolećnu setvu.

FmCyGyBXEA4nwI7
FmCyGx1XwAE5BVY

seti se da je Rusija napravila LNR DNR i KRIM

da Rusija to nije izazvala, nikakvog rata u Ukrajini ne bi ni bilo

osim ako ce da tvrdimo da je Engleska podmitila Rusiju da okupira Sevastopolj i tako zajebala Tursku koja je planirala da obnovi Kanat

Jednog lepog dana, ničim izazvana, kao grom iz vedra neba, Rusija je rešila da posle 24 godine samostalnosti Ukrajine i vrlo korktnih susedskih odnosa uzme Krim i nagovori LNR i DNR da krenu putem otcepljenja.

Baš bih voleo kada bih mogao da posmatram svet na tvoj način, uzmem tačku u vremenu koja mi odgovara i odatle posmatram istoriju

🇷🇺🐻Нацисти су бацили све своје борбено спремне снаге на држање Соледара - Бахмут. МТР, специјалне снаге граничних трупа, аеромобилне јединице, „Азов“, „Десни сектор“, плаћеници свих врста.
Наши уметнички, авијацијски и јуришни одреди на овом правцу су протеклог дана издали карту за Бандера ~350 нациста.
У украјинским причаоницама влада хистерија.
Они пишу tаmo je „пакао“.

@нотес_ветеранс
Zato sto ako padnu Bahmut i Soledar verovatno pada ceo front,u Bahmutu je duboko oranje puno krvi,svinja i pasa koji "ciste" leseve,koliko je samo onih koji su toliko dezintegrisani da ne mogu da se sahrane.

Jednog lepog dana, ničim izazvana, kao grom iz vedra neba, Rusija je rešila da posle 24 godine samostalnosti Ukrajine i vrlo korktnih susedskih odnosa uzme Krim i nagovori LNR i DNR da krenu putem otcepljenja.

Baš bih voleo kada bih mogao da posmatram svet na tvoj način, uzmem tačku u vremenu koja mi odgovara i odatle posmatram istoriju
Pa vama je bilo važno da porobljavate, a izgovor smišljate u letu.

A ako se rf sama raspadne zbog zlocina putlera, dal je to razlog da se baci The bomba? Evo, Herson je navodno deo rusije, pa vise nije... dal to opravdava upotrebu nuklearke? A aj nek je vise upotrebi, zanima me odgovor.
Za Herson ćemo da tek da vidimo, već ste i Krim ovde “oslobađali”, a u ratu je sve opravdano - da li si nekad komentarisao to što su Austrugarska i Nemačka pobile po milion Srba u dva svetska rata? Svako ratuje onim što ima, Amerika se nije uopšte libila da koristi avijaciju protiv onih koji je nemaju, pa ni atomske bombe, a i Sarmat i Jars i Rubež su oružja, kao i avijacija, a što je važilo za Japan važi i za sve druge. :kafa:

Poslednja izmena:
Гитлеровим говором против нацизма! Ваш гнусни расизам ничим изазван и ничим поткован редовно изазива осећање стида за припаднике људског рода. Џаба је теби и сличнима представљати се хуманитарсима, демократама, фуратељима правих вредности, оно чиме сте задојени веома брзо исплива на површину.
Оно што никако не схватам код таквих појава је откуд вам бре право да се сматрате припадницима више расе?
Откуд вам право да ви вређате некога на расној основи ако сами нисте Аријевци?
Drug, nema veze sa rasizmom, ovo je konstatacija..Rusi u prosjeku nisu lijepi, odnosi se na muski rod. Dakle ne zelim ih niti pobiti, niti unistiti, nista..samo konstatacija. Nikakve nize i vise rase, nikakve gluposti o arijevcima, turcima i palcima.

Auuuuuuu...a jeli tačno da Vagner drži svu teritoriju između Soledara i Artemovska? Kakva je zaista situacija u Soledaru?
Katastrofa,bore se za svaku kucu,morao sam 4 provere da prodjem kako bi usao medju deo jedinice Vagner,prvo sam se bio oladio kad sam video koje su to psihopate,cetvorica su me okruzila sa repetiranim oruzjem dok me nisu skinuli u gace da provere imam li neki lokator ili ozvucenje.

Otprilike je bilo pola pola kad sam bio tamo,gubici su stravicni na obe strane ali Vagner polako nadire.

Sto se tice Ahmata,oni su prilicno druzeljubivi,i toplije sam docekan,doduse u oba slucaja mi je oduzet mobilni telefon za vreme boravka na frontu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back