Gazda Zica
Početnik
- Poruka
- 36
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj naglo objavljivat vest, moraš to lagano. Može da slogira ukrowermahOVCE
nije mu dobro bosnjo-ukroponatovac sada smislja koji sledeci grad ce spemovati izgleda da ce biti negde blizu poljske granice poput lvova ne moze da podnese poraz za porazomGde je baba se.ra iz Švajcarske da pita da li je pao Pokrovsk?

Mora da mu je gazda Johan ostavio topli obrok na radnom mestu. Pa je trenutno na pauzi za doručak.nije mu dobro bosnjo-ukroponatovac sada smislja koji sledeci grad ce spemovati izgleda da ce biti negde blizu poljske granice poput lvova ne moze da podnese poraz za porazom![]()

Baksuz, do čega je mali firer doveo ukraiinski narodГрадске управе Славјанск и Краматорск моле Зеленског да не објављује слику себе близу ових градова.![]()
Šta reekoše pojedinci nema poginulih vojnika država članica nato saveza. A Rusi ih slažu ko metar drvaUS American Brother Alan Douglas Brown Jr., who had been serving in Ukraine as a Volunteer succumbed on the Battlefield
![]()
![]()

Sve su to "bivši" NATO vojnici, ne kužiš ti to, ako poginu nakon što predaju vojnu iskaznicu, onda se pogibija ne pika.Šta reekoše pojedinci nema poginulih vojnika država članica nato saveza. A Rusi ih slažu ko metar drva
![]()
Njima par sekundi pre pogibije prestaje aktiivna vojna službaSve su to "bivši" NATO vojnici, ne kužiš ti to, ako poginu nakon što predaju vojnu iskaznicu, onda se pogibija ne pika.
Zato NATO ima nula gubitaka.
da je mislio ne bi bio rusofilLapsus, mislio je na Rusiju.
.Pa kad čuju da im 80% ljudi beži od mobilizacije, neće valjda oni biti ludaci koji daju glavu dobrovoljno za zapadnjačke potreb i ciljeve.
Drugo, kad zamislim da sam Ukrajinac koji govori ruski - zašto bi se borio da mi jezik koji govorim bude ukinut?!
Treće, sve je to isti narod, i mislim da mu je prilično svejedno da li se njime vlada iz Kijeva ili Moskve. A kad je svejedno, zašto onda ginuti?