Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A arapski brojevi su tvoji?
Mislim na bukvalno sve, od onoga sto je dala stara Grcka, pa Rim, pa jos starije civilizacije, arapske, pa nova Evropa, USA itd... Sve je to ono sto u vama zabludelima pokrece komplekse da citav zivot posvetite pricanju o onome o cemu se u istinski starom i zrelom drustvu ne govori...
da, ali ja znam gde tebe zulja, zato sam i navela arapske brojeve,
jer ti si misljenja da su arapi samo zaostali talibani, a kinezi jedaci pacova,
koje pismeni i kulturni zapad ima pravo da istrebi

A ako se rf sama raspadne zbog zlocina putlera, dal je to razlog da se baci The bomba? Evo, Herson je navodno deo rusije, pa vise nije... dal to opravdava upotrebu nuklearke? A aj nek je vise upotrebi, zanima me odgovor.
.
Руси привремено одступање из Херсона не сматрају угрожавањем руске државе и не треба нико да се боји. Херсон ће бити руски и ту нема више приче. Питање је само колико ће украјинских војника да настрада у овом бесмисленом супротстављању.

Русији очигледно не треба никакво нуклеарно оружје у сукобу са злочинцима из НАТО пакта, са све Украјином.

.

Bradley vec u Bugarskoj.

G96UMym.jpg

.
Руси привремено одступање из Херсона не сматрају угрожавањем руске државе и не треба нико да се боји. Херсон ће бити руски и ту нема више приче. Питање је само колико ће украјинских војника да настрада у овом бесмисленом супротстављању.

Русији очигледно не треба никакво нуклеарно оружје у сукобу са злочинцима из НАТО пакта, са све Украјином.

.
Hahahah hoce, kad na vrbi nikne... ananas... Sa zlocincima NATO? Hahhahahahaha!!!!

Sve im one face ruske, jedva ih gledati moze covjek.
Гитлеровим говором против нацизма! Ваш гнусни расизам ничим изазван и ничим поткован редовно изазива осећање стида за припаднике људског рода. Џаба је теби и сличнима представљати се хуманитарсима, демократама, фуратељима правих вредности, оно чиме сте задојени веома брзо исплива на површину.
Оно што никако не схватам код таквих појава је откуд вам бре право да се сматрате припадницима више расе?
Откуд вам право да ви вређате некога на расној основи ако сами нисте Аријевци?

Hahahah hoce, kad na vrbi nikne... ananas... Sa zlocincima NATO? Hahhahahahaha!!!!
.
Покажи ми где НАТО пакт није починиоо злочине.

Ево, скраћени списак НАТО з6лочина: Србија, Авганистан, Ирак, Сирија, Либија... избор је широк, изволи.

Ако ово достиже до твојих менталних нивоа ангажовања...

.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back