Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 90.281
Da nisi ti Mstislave iz Belorusije, Ukrajine? Kule? Ruskog Kerestura? Istorijski nick…Bradley vec u Bugarskoj.
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da nisi ti Mstislave iz Belorusije, Ukrajine? Kule? Ruskog Kerestura? Istorijski nick…Bradley vec u Bugarskoj.
![]()
U Ruskom Krsturu je Crna Ruza.Da nisi ti Mstislave iz Belorusije, Ukrajine? Kule? Ruskog Kerestura? Istorijski nick…
Jel te popustila rusofilija otkad su te strip-searchovali ruski pedonacisti, nije?Katastrofa,bore se za svaku kucu,morao sam 4 provere da prodjem kako bi usao medju deo jedinice Vagner,prvo sam se bio oladio kad sam video koje su to psihopate,cetvorica su me okruzila sa repetiranim oruzjem dok me nisu skinuli u gace da provere imam li neki lokator ili ozvucenje.
Otprilike je bilo pola pola kad sam bio tamo,gubici su stravicni na obe strane ali Vagner polako nadire.
Sto se tice Ahmata,oni su prilicno druzeljubivi,i toplije sam docekan,doduse u oba slucaja mi je oduzet mobilni telefon za vreme boravka na frontu.
Zanimljivo.Katastrofa,bore se za svaku kucu,morao sam 4 provere da prodjem kako bi usao medju deo jedinice Vagner,prvo sam se bio oladio kad sam video koje su to psihopate,cetvorica su me okruzila sa repetiranim oruzjem dok me nisu skinuli u gace da provere imam li neki lokator ili ozvucenje.
Otprilike je bilo pola pola kad sam bio tamo,gubici su stravicni na obe strane ali Vagner polako nadire.
Sto se tice Ahmata,oni su prilicno druzeljubivi,i toplije sam docekan,doduse u oba slucaja mi je oduzet mobilni telefon za vreme boravka na frontu.
Zašto bi?Jel te popustila rusofilija otkad su te strip-searchovali ruski pedonacisti, nije?
Što se mora nije teško. Denacifikacija u punom obimu.Sasvim se slažem pri čemu ni oni, koji nemaju praktično ništa (po našim poimanjima) vole taj svoj život i nisu zainteresovani da nestane u trenu nuklearnog armagedona kako neki ovde prizivaju.
A dobro da, razlika je velika između Vagnera i Ahmata. Čečeni brane domovinu, a Vagnerovci su tu da ne crknu u zatvoru.,prvo sam se bio oladio kad sam video koje su to psihopate,cetvorica su me okruzila sa repetiranim oruzjem dok me nisu skinuli u gace da provere imam li neki lokator ili ozvucenje.
Svaka cast za poziv i posao!Katastrofa,bore se za svaku kucu,morao sam 4 provere da prodjem kako bi usao medju deo jedinice Vagner,prvo sam se bio oladio kad sam video koje su to psihopate,cetvorica su me okruzila sa repetiranim oruzjem dok me nisu skinuli u gace da provere imam li neki lokator ili ozvucenje.
Kako ubijen, izgubio je život u borbama na frontu, sam je rizikovao.
Samo bi dodo, da je ipak i NATO učestvovao u spremanju Ukrajinske vojske, itekako su oni učestvovali u spremanju pogroma Rusa u Donbasu.NATO nije spremao invaziju na Rusiju ali Ukrajina jeste spremala Oluju za LNR & DNR
To ja danas svakom normalnom jasno. Da su ih Rusi pustili da krenu počistili bi obe otcepljene oblasti za 2 do 3 nedelje a onda bi se sve ovo što se sada dešava u Donabsu dešavalo na Krimu i bila bi ponovo krv do kolena, samo južnije
Šta bi dala da si bila ne njegovu mjestuJel te popustila rusofilija otkad su te strip-searchovali ruski pedonacisti, nije?

Svatko ulazi u rat samo radi svojih interesa. Tu mantru o pobratimstvu lica u svemiru ostavi Tinu.Znaci kad su Austrougari napali Srbiju 1914e, a Rusija,Francuska i Engleska usli u najkrvaviji rat za Srbiju,
to je bilo da bi svi pljackali nejaku Srbiju? Ili jos gore, Bugarsku?
Kad su Saveznice usle u rat protiv Hitlera braneci Poljsku, a Rusija napala zajedno sa tim istim Hitlerom Poljsku, ko se tu ubacio da pljacka Poljsku, ili je opet Bugarska u pitanju?
Strasno sta radi Bugarska, strasno.
Ne kopaj joj po ranama, nije lepo.Šta bi dala da si bila ne njegovu mjestu![]()
Ovo nije video igrica nego rat,za svaku glupost se gubi glava.Jel te popustila rusofilija otkad su te strip-searchovali ruski pedonacisti, nije?
Rusko Vizantijski,.... pa oni rekoše da Rusi nisu postojali do Moskve negde oko ,13,14.veka,.... kakvi licemeri,... kada treba ubacuju Ruse u Vizantijski rat i opsadu Carigrada,.... a kada Rusi budu osnivači Kijevske kneževine i Kijeva kao majke svih Ruskih gradova,.... onda nisu to Rusi.... licemerje na kvadrat.....
Јбт, који си ти ментални ниво???
Погледао сам линк и баш сам се удубио у Руско Византијски рат из 907 године ове ере, па не могу да се одвојим...
Мсм, где ти живиш????
.
.gif)
Да се не околиша:Krivo, ja bih po GB orala a ne po Ukrajini. Odmah na izvor zla.
Kako ubijen, izgubio je život u borbama na frontu, sam je rizikovao.
Samo bi dodo, da je ipak i NATO učestvovao u spremanju Ukrajinske vojske, itekako su oni učestvovali u spremanju pogroma Rusa u Donbasu.
"Болничари" промијенили клуб,Dva pirgava smrada, Endrju Begšo i Kristofer Peri, prijavljeni su kao nestali u blizini Soledara, DNR. Krenuli su automobilom iz Kramatorska za Soledar, a kontakt je izgubljen.
Ili su oboje uhvaćeni ili đubre prolećnu setvu.
![]()
![]()
Tek cemo da gledamo,ovo je nista spram onog sto sledi.AKTIVNO učestvovao,
ubedili su ih da je to put i pomogli da se vosjka pripremi i obuči.
Ukrajinci su mislili da to rade za njihovo dobro, posledice gledamo.