Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 92.941
Ukro tenk dobio po njušci:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebi je Jaggie ta močvara u glavi.Vaša zemlja se zvala Moskovija, i bila je močvara
Kasnije ste ukrali ime Kjivan Rus

Kad dobijate prvog belog predsednikanije to moja zemlja, a i gresis, danas je rasija multi-kulti vise nego zapad, samo su oni to nekako bolje upasovali, nema rasnih nemira, nema da se biju rase kao kod nas amera
Poanta je da Rusija više ne prodaje plin, a naftu urals oil prodaje po svega 52 dolara barel...još sad kad zamrzne Azov i Helsinški zaljev, još će im više kapaciteti za izvoz nafte i plina brodovima opasti.Tvoja izjava bi bila potpuno tačna da je cena ruskog i USA gasa identična
Tada bi Rusi bili na gubitku a USA na dobitku
Međutim, ako je EU plaćala Rusima gas milijardu evra a sada istu količinu plaća USA 2,5 ili 3 milijarde onda su Rusi na gubitku 1 milijardu ali i Evropa gubi 1,5 do 2 milijarde. To se preslikava na cene, inflaciju, pad konkurentnosti, stagnaciju privrede, itd.
Lepo, kad ga uhvati Wagner biće odran uz direktanTV prenos.Ona budala šta mu je oproštena smrtna kazna i vraćen u Britaniju, lociran u Artemovsku. Vratio se.
![]()
Lepo, kad ga uhvati Wagner biće odran uz direktanTV prenos.
Odluči se prvo za koliko to prodaju, pa onda kuckaj. Juče si nam ovde pominjao i cifru od 41$ po barelu.Poanta je da Rusija više ne prodaje plin, a naftu urals oil prodaje po svega 52 dolara barel...još sad kad zamrzne Azov i Helsinški zaljev, još će im više kapaciteti za izvoz nafte i plina brodovima opasti.
LOLMalo Barić o Bakhmutu i ruskoj nemoći.
mi ameri smo imali i crnog i belih koliko hoces, mislis kada dobijamo prvog zutog?Kad dobijate prvog belog predsednika
Ne samo da je izrečena nego ste ga i "streljali."Ona budala šta mu je oproštena smrtna kazna i vraćen u Britaniju, lociran u Artemovsku. Vratio se.
![]()
Malopre si rekao "Mi smo izumeli i Aljasku."mi ameri smo imali i crnog i belog, mislis kada dobijamo prvog zutog?

Poanta je da Rusija više ne prodaje plin, a naftu urals oil prodaje po svega 52 dolara barel...još sad kad zamrzne Azov i Helsinški zaljev, još će im više kapaciteti za izvoz nafte i plina brodovima opasti.
To je tvoj kolega stavio.Odluči se prvo za koliko to prodaju, pa onda kuckaj. Juče si nam ovde pominjao i cifru od 41$ po barelu.
Azovsko more se nikad ne zaleđuje, a Rusi imaju najveću flotu ledolomaca na svetu.Poanta je da Rusija više ne prodaje plin, a naftu urals oil prodaje po svega 52 dolara barel...još sad kad zamrzne Azov i Helsinški zaljev, još će im više kapaciteti za izvoz nafte i plina brodovima opasti.
pa to je bilo jedno kopno, amerika i rusija su bile spojene zemljouzom, mozda sam ja crvenokozac kao warrenova pocahontas, treba da napravimo dna analizu, mi smo i bicemo jedno, gog i magog, nismo ludi da nam RUSIJA BUDE BOG kao europiciMalopre si rekao "Mi smo izumeli i Aljasku."
Time si doživeo chimpout (priznao da si rus)
Ma ja, nikom ništa ne svijetu ne polazi za rukom osim tvom PeskovuNišta od toga, još uvek, nije tačno a da li će biti to ostaje da se vidi
Rusija i dalje prodaje velike količine gasa a ta cena nafte na berzi je samo formalna stvar, niko ne može da je kupi po toj ceni, može ladno da stoji i 0$ potpuno je isto. Da li se Evropa konačno uozbiljila po pitanju sankcija ne znam, videćemo, sa svim ovim izuzecima i sistemima za zaobilaženje sopstvenih sankcija ne prave Rusima preveliku štetu.
Hahaha.Kravuljo reci da su amerikanci imali tu zastavu 1514.Ups.Ipak taraba starija od SAD.Svakako Džo Šmo iz alabame neće crpsti inspiraciju od vas boljševika
Povjeri maloAzovsko more se nikad ne zaleđuje,

Rusi nisu multikulti narod, bas nasuprot. Oni su skolski primer fasista koji neguju kult nacije i majcice drzave.nije to moja zemlja sto si cula na filmu, a i gresis, danas je rasija multi-kulti vise nego zapad, samo su oni to nekako bolje upasovali, nema rasnih nemira, nema da se biju rase kao kod nas amera, da traze reparacije i sl. malo $225k, pa da isplacujemo onda vise potomcima robova, para ima, samo da cujemo, koliko treba?
Ma ja, nikom ništa ne svijetu ne polazi za rukom osim tvom Peskovu
Teška nafta Ural je uvek jeftinija jer zahteva bitno složenije i skuplje postupke rafinacije da se iz nje izmuze više benzina i dizela od onoga od čega exYU rafinerije umeju da proizvedu samo mazut za brodove i grejanje.To je tvoj kolega stavio.
To je zato sto ima clansku kartu kulta licnosti (sns)Malopre si rekao "Mi smo izumeli i Aljasku."
Time si doživeo chimpout (priznao da si rus)