Rat u Ukrajini (17)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    130
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tvoja izjava bi bila potpuno tačna da je cena ruskog i USA gasa identična
Tada bi Rusi bili na gubitku a USA na dobitku

Međutim, ako je EU plaćala Rusima gas milijardu evra a sada istu količinu plaća USA 2,5 ili 3 milijarde onda su Rusi na gubitku 1 milijardu ali i Evropa gubi 1,5 do 2 milijarde. To se preslikava na cene, inflaciju, pad konkurentnosti, stagnaciju privrede, itd.
Poanta je da Rusija više ne prodaje plin, a naftu urals oil prodaje po svega 52 dolara barel...još sad kad zamrzne Azov i Helsinški zaljev, još će im više kapaciteti za izvoz nafte i plina brodovima opasti.

Ona budala šta mu je oproštena smrtna kazna i vraćen u Britaniju, lociran u Artemovsku. Vratio se.

FjjVLURXEAIAASc
Lepo, kad ga uhvati Wagner biće odran uz direktanTV prenos.

Poanta je da Rusija više ne prodaje plin, a naftu urals oil prodaje po svega 52 dolara barel...još sad kad zamrzne Azov i Helsinški zaljev, još će im više kapaciteti za izvoz nafte i plina brodovima opasti.

Ništa od toga, još uvek, nije tačno a da li će biti to ostaje da se vidi

Rusija i dalje prodaje velike količine gasa a ta cena nafte na berzi je samo formalna stvar, niko ne može da je kupi po toj ceni, može ladno da stoji i 0$ potpuno je isto. Da li se Evropa konačno uozbiljila po pitanju sankcija ne znam, videćemo, sa svim ovim izuzecima i sistemima za zaobilaženje sopstvenih sankcija ne prave Rusima preveliku štetu.

Ništa od toga, još uvek, nije tačno a da li će biti to ostaje da se vidi

Rusija i dalje prodaje velike količine gasa a ta cena nafte na berzi je samo formalna stvar, niko ne može da je kupi po toj ceni, može ladno da stoji i 0$ potpuno je isto. Da li se Evropa konačno uozbiljila po pitanju sankcija ne znam, videćemo, sa svim ovim izuzecima i sistemima za zaobilaženje sopstvenih sankcija ne prave Rusima preveliku štetu.
Ma ja, nikom ništa ne svijetu ne polazi za rukom osim tvom Peskovu

nije to moja zemlja sto si cula na filmu, a i gresis, danas je rasija multi-kulti vise nego zapad, samo su oni to nekako bolje upasovali, nema rasnih nemira, nema da se biju rase kao kod nas amera, da traze reparacije i sl. malo $225k, pa da isplacujemo onda vise potomcima robova, para ima, samo da cujemo, koliko treba?
Rusi nisu multikulti narod, bas nasuprot. Oni su skolski primer fasista koji neguju kult nacije i majcice drzave.

Ako hoces primer za pravi MultiKulti, uzmes Indiju

Parlament drzave u kome poslanici koriste iskljucivo Engleski, jer ima 22 zvanicna drzavna jezika, dok samo 40% od 1.4 milijarde stanovnika govori Hindu jezik

To je tvoj kolega stavio.
Teška nafta Ural je uvek jeftinija jer zahteva bitno složenije i skuplje postupke rafinacije da se iz nje izmuze više benzina i dizela od onoga od čega exYU rafinerije umeju da proizvedu samo mazut za brodove i grejanje.

Prosto bez većeg ulaganja se iz nje dobija manje benzina i dizela nego npr iz lake libijske nafte ili severno morskog Brenta. Ona sa Bornea je još i gora, mada se iz nje dobijaju aromatična jedinjenje veoma lako.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back