Gubici VRF su na dan 10.11.2022. dostigli 6398 mrtvih. Samo na Pavlovki je poginulo 300 vojnika za 4 dana. Užas jedan.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj, ti znas sta su maniri i kultura...prvenstveno su to uvazavanje tudjih stavova, a ne onanisanje po jednom te istom, kao da druga strana nista i ne govori...a da ponovim, Rusi vise ne moraju da GADJAJU, samo prebace rijeku i pogodili su...treba li JOS JEDNO dodatno objasnjenje, izgleda da ce biti potrebnoU svakom slucaju imam nesto sto ti nemas, manire i kulturu.
Znaci po tvojoj logici je Rusima lakse gadjati Ukrajince dok su u gradu Hersonu, nego dok su bili u onim stepama van grada.
Isto tako znaci, posto smo ih pobili na tisuce i time im unistili volju i moral za borbom, hajde da im predamo grad (u Rusiji) bez borbe da im se taj moral vrati.
Nesvjesno svakim komentarom priznajete da su Ukrajinci spremni ginuti za svoje gradove i drzavu, a Rusi nisu.
Sad saberi dva i dva i reci tko dobija rat.
Lijepo ih je vidjeti na Crvenom trgu...Da, ruska vojska je dobra samo za parade. U svemu ostalom su prsli ko zvecka
Nisu samo persijaneri u pitanju, moja kovanica datira još od ruskog šurovanja s Hezbošejtanom i Nusayri sektom mržnjeAko vec hoces korektna biti stavi pravi izraz Perzorusi...bitno je znati ko je u koaliciji glava a ko rep.
Ja mislim da je ipak do srca kod Ukrajinaca, ne do igracki.Ovo je rat izmedju Irana i Amerike...Rusi i Ukri su tu samo statistika, zaduzeni da probaju jedni na drugima najnovije vojne igracke..i kako je ocekivano za sada americke igracke ipak bolje djeluju.
Apsolutno su Rusi sada u boljem položaju.Daj, ti znas sta su maniri i kultura...prvenstveno su to uvazavanje tudjih stavova, a ne onanisanje po jednom te istom, kao da druga strana nista i ne govori...a da ponovim, Rusi vise ne moraju da GADJAJU, samo prebace rijeku i pogodili su...treba li JOS JEDNO dodatno objasnjenje, izgleda da ce biti potrebno
Ovo je spontano veselje.Čista emocijaMa fejk, dovukli glumce u studio i snimili lažno narodno veselje![]()
Nisu samo persijaneri u pitanju, moja kovanica datira još od ruskog šurovanja s Hezbošejtanom i Nusayri sektom mržnje
Vojnicki sigurno, politicki su na gubitku...Apsolutno su Rusi sada u boljem položaju.
Wut?kovu dilberi, nego šta
Zapravo, bilo je mnogo više Ukrajinaca. Izmišljotina je da su Rusi nekada davno bili većina u Ukrajini.U golodomoru nisu umirali samo Ukrajinci, umirao je narod sirom Ukrajine. Tada je bilo mnogo vise Rusa u Ukrajini nego Ukrajinaca, tako da je zapravo stradalo vise Rusa.
A obracun je bio Jevreja sa narodom, specijalno kulacima, sto bi mi rekli seljacima-gazdama. Glavni za Golodomor bio je Kaganovic, Jevrejin. Naravno komunista. Kraj price.
Prije napušten. Rusi otišli, a Ukrajinci to drže pobjedom.Ma jel to Herson oslobođen????
Rusiji sve ostalo.
Rusi tvrde da je medju Ukrajincima bilo puno mrtvih i ranjenih, ali svojim postupcima demantiraju vlastite izjave.
Bjeze od vojske koju tako dobro unistavaju? Mos mislit.
Pustimo navijacke strasti, ja ne navijam ni za kog vec pricam o tome sto se dogadja.
Sto ti znaci to "sad ce artiljerija da radi i avijacija", kao do sada nisu radili?
Zasto im je sad lakse koristiti artiljeriju i avijaciju nego prije?
Đes baSa narodom će srušiti drogosa
Plava je boja kraljeva, a žuta kmetova.Ti si izuzetno PGLU.
Uzmi zastavu Ukrajine, nazovi BiH, nazovi Kosova, i EU. Uporedi boje. Verujes u slucajnost? Onda si tek dalabu.
Znaci fejk drzave, privatna teritorije, zaboravio sam tacno sta znaci obelezavanje teritorije tim bojama ali negde je neko objasnio da je to prakticno zapisavanje, najverovatnije od strane globalista (ako se dobro secam).
Drugim recima ti podrzavas globaliste, protiv kojih navodno penis. Sizofrenija.
Wut?
The russo-shiite axis of evil
Već 7 godina koristim taj precizan izraz
Rusi su samo topovsko meso za materijalizaciju ideja ajatolaha iz svetog Koma i Mesheda.Nisu samo persijaneri u pitanju, moja kovanica datira još od ruskog šurovanja s Hezbošejtanom i Nusayri sektom mržnje
Evo me u srpskom sarajevu.Đes ba
Daj razyebi ove nattoanalfabete sa strujofikacijom i kanalizacijom![]()
Ukrajinci ne diktiraju ništa. Oni samo daju meso.Joj ignoriraj putkofilske gluparije, šta mogu Rusi sad, ništa, pobjegli glavom bez obzira i sad mole boga da se Ukrajinci zaustave na desnoj obali, ali Ukrajina se umiriti ne može, Herson je nevažan, mogu ga gađati do besvijesti, važna je inicijativa, u šahu se to zove tempo, sad Ukrajinci diktiraju tempo![]()
To bumo vidli.Jako malo vjerojatno.
Rusi su druge strane rijeke, srusili su komadic mosta, odnijeli su iz grada sve vrijedno, povratka nema.
da su ukrajinski vojnici sinovi oligarha pa da se to zove pogibijom za svoju zemlju.Bili su spremni da se brane i da poginu za svoju zemlju, za razliku od agresora
Počinje Četvrta faza. Sa zajebancijom je gotovo. Rusi zauzeli Pavlovku.
Ma cjelu. Doduše platili su skupo.A jel gornju ili donju pavlovku?