Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako nije lakse, samo prebacis Dnjepar i nista ne mislis, i tako stalno...a Ukrajinci su grdno izginuli dok su dosli u ovu poziciju da Ruse primoraju na povlacenje...ne znam da li si samo tvrdoglavi tinejdzer ili si blago retardiran, pa ti moram sve objasniti, cak i ono ocigledno..
U svakom slucaju imam nesto sto ti nemas, manire i kulturu.
Znaci po tvojoj logici je Rusima lakse gadjati Ukrajince dok su u gradu Hersonu, nego dok su bili u onim stepama van grada.
Isto tako znaci, posto smo ih pobili na tisuce i time im unistili volju i moral za borbom, hajde da im predamo grad (u Rusiji) bez borbe da im se taj moral vrati.
Nesvjesno svakim komentarom priznajete da su Ukrajinci spremni ginuti za svoje gradove i drzavu, a Rusi nisu.
Sad saberi dva i dva i reci tko dobija rat.

68d21z.jpg

U svakom slucaju imam nesto sto ti nemas, manire i kulturu.
Znaci po tvojoj logici je Rusima lakse gadjati Ukrajince dok su u gradu Hersonu, nego dok su bili u onim stepama van grada.
Isto tako znaci, posto smo ih pobili na tisuce i time im unistili volju i moral za borbom, hajde da im predamo grad (u Rusiji) bez borbe da im se taj moral vrati.
Nesvjesno svakim komentarom priznajete da su Ukrajinci spremni ginuti za svoje gradove i drzavu, a Rusi nisu.
Sad saberi dva i dva i reci tko dobija rat.
Herson nije Ruski grad

U 4 oblasti sa 8.000.000 stanovnika, odrzana su 4 referenduma i glasalo je cirka 30.000 glasaca na svakom. Ogromna vecina nije htela da ucestvuje u toj farsi.

Ukrajinci su oslobodili Herson kojeg su Rusi prije samo 2 mjeseca bili osvojili i pobjedonosno tvrdili kako će zauvijek ostati u sastavu Ruske Federacije. :lol: Rusi su se pošteno obrukali u ovom ratu. Ukre ih gaze, zamislite što bi im Ameri tek uradili. Ušli bi u Moskvu za 3 dana. 🇺🇸🇺🇦
Ovo je rat izmedju Irana i Amerike...Rusi i Ukri su tu samo statistika, zaduzeni da probaju jedni na drugima najnovije vojne igracke..i kako je ocekivano za sada americke igracke ipak bolje djeluju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back