piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.565
On i sivac su na livadi..šta je sa zelenkom ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On i sivac su na livadi..šta je sa zelenkom ?
Čudno, imaš jednu stranu koja je inkarnacija suštog zla (ruso-šiiti)ja ne navijam ni za kog
Размишљање једног конзумерског лешинара.
Паз' да не скренеш лево код Албукеркија те завршиш у неком гулагу у Сибиру.![]()
Lik se svako vece obraca naciji sa novim informacijama, a jos je uspio danas i cestitati Amerikancima Dan Veterana. Tu je on, samo vam Kurir to ne prenosi…gde li se on zagubio?...očekivalo se da zapeva - Hasta Siempre
Понашате се као да је ово једини сукоб и рат у историји.Не волим те неискрене патетике.
Ако би ишли вашом логиком многи би свјетски моћници лежали доживотну робију или били објешени по неким трговима да простиш.
Међутим знаш врло добро да не иде то тако, јер ратови су гле чуда саставни дио људске цивилизације нажалост.
pasuOn i sivac su na livadi..
Ali pazi, Ukrajinci vec imaju Odesu i zapadnu stranu, Rusi im to ne moraju ostavljati.mogu i ja da nagadjam.
Jedno je kraj rata. Ukrima se ostavlja zapadna strana i odesa.
Druga je strah od rusenja brane.
Treca je presecanje ukrajine dnjeprom. Onih 300.000 napada sa severa sa strane Sumija i ruse se komunikacije preko dnjepra. Istok zatim postupno pada.
Pa, na teritoriji Evrope je možda najveći rat od 1945.Понашате се као да је ово једини сукоб и рат у историји.Не волим те неискрене патетике.
Ако би ишли вашом логиком многи би свјетски моћници лежали доживотну робију или били објешени по неким трговима да простиш.
Међутим знаш врло добро да не иде то тако, јер ратови су гле чуда саставни дио људске цивилизације нажалост.
Svaki kremljobot Sere ko foka, zatoRusi tvrde da je medju Ukrajincima bilo puno mrtvih i ranjenih, ali svojim postupcima demantiraju vlastite izjave.
Bjeze od vojske koju tako dobro unistavaju? Mos mislit.
Pustimo navijacke strasti, ja ne navijam ni za kog vec pricam o tome sto se dogadja.
Sto ti znaci to "sad ce artiljerija da radi i avijacija", kao do sada nisu radili?
Zasto im je sad lakse koristiti artiljeriju i avijaciju nego prije?
Kako nije lakse, samo prebacis Dnjepar i nista ne mislis, i tako stalno...a Ukrajinci su grdno izginuli dok su dosli u ovu poziciju da Ruse primoraju na povlacenje...ne znam da li si samo tvrdoglavi tinejdzer ili si blago retardiran, pa ti moram sve objasniti, cak i ono ocigledno..Rusi tvrde da je medju Ukrajincima bilo puno mrtvih i ranjenih, ali svojim postupcima demantiraju vlastite izjave.
Bjeze od vojske koju tako dobro unistavaju? Mos mislit.
Pustimo navijacke strasti, ja ne navijam ni za kog vec pricam o tome sto se dogadja.
Sto ti znaci to "sad ce artiljerija da radi i avijacija", kao do sada nisu radili?
Zasto im je sad lakse koristiti artiljeriju i avijaciju nego prije?
Platili im.šta je bre ovo, pedesetak baba i deda izašlo da skandira
Rusi ne ginu ?Kako nije lakse, samo prebacis Dnjepar i nista ne mislis, i tako stalno...a Ukrajinci su grdno izginuli dok su dosli u ovu poziciju da Ruse primoraju na povlacenje...ne znam da li si samo tvrdoglavi tinejdzer ili si blago retardiran, pa ti moram sve objasniti, cak i ono ocigledno..
Ginu ali neuporedivo manje.Rusi ne ginu ?![]()
po sendvič sa podrigušom...dosta imPlatili im.
rekao ti visoki ruski izvor ?Ginu ali neuporedivo manje.
Koja sloboda?Struja jeste bitna. Ali je od struje mnogo bitnija sloboda. Nije davno bilo kada se živjelo i bez struje. Hebe se Ukrajincima za struju pri slobodi. I svakom normalnom.
Više liči na karmine.
Nesrazmjera je, vjerovao ili ne...Rusi ne ginu ?![]()
Ubjedljiva većina Ukrajinaca je voljela Ruse. Istina nisu svi htjeli da slijede njihovu politiku ali su voljeli Ruse. Mali broj Ukrajinaca nije volio Ruse. E sada ... Ako danas većina Ukrajinaca više ne voli Ruse kao što ne voli, nije do Ukrajinaca.Koja sloboda?
Individualna, da skaces i vices kto ne skacet eta moskalj?
Drzavna u drzavi gde su vlasnici svega stranci