Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije u redu to sto narkoman glumac zrtvuje svoj narod za interese Amerike,zato mi je zao tih zavedenih jadni9h ljudi koji ginu nizasta.Rusi znaju sta brane,zasto idu u rat a neuporediv je broj zrtava,proveri i uverices se.Slepilo koje u vama vlada,ludilo vasih ustaskofasistickih mozgova vam nedozvoljava da shvatite sta je istina ali stici ce vam otreznjenje brzo.
narkoman glumac, ne pita se nista, on je tu da izvrsava naredjenja i nista drugo...kakvo slepilo vlada u meni...na osnovu cega mene svrstavas u fasiste i ustase,,,ja sam se odavno otreznio od iluzija i marketinga u vezi lopingera koji vode drzave....na primer, u VVP nikada nisam verovao, on je samo jedan folirant i glumac

Pokolj među Rusima, Ukrajinci tuku ruske pristane na Dnjepru i duboko u pozadinu koncentracije vojske i tehnike koja se povukla.
Rokaj kokaj!
Ako su nešto Rusi znali raditi dobro, onda je to povlačenje: sjeti se Kijeva, školski primjer dobrog povlačenja, sada su nesposobni ni to napraviti kako treba.
Istinabog, ukrajinska vojska tada nije bila ni sjena današnjoj.
Slava Ukrajini!

S
Rokaj kokaj!
Ako su nešto Rusi znali raditi dobro, onda je to povlačenje: sjeti se Kijeva, školski primjer dobrog povlačenja.
Istinabog, ukrajinska vojska tada nije bila ni sjena današnjoj.
Slava Ukrajini!
Sa svakim povlačenjem su postajali bolji u tome. Nagađam da ovaj put neće izgubiti 400 tenkova i 500 borbenih vozila kao kod Harkiva prije dva mjeseca.

Политик,блин
:rotf::vudu:
FhNNH5pWAAEdB4C

Rusi doživljavaju svoj Dunkirk, samo što nema nikoga da ih spasi, a ni Ukri ne rade pauzu.

Sada razmislimo što će se sljedeće dogoditi? Stabilizacija...

Pišu da je počela panika među ruskom vojskom u Hersonu. Ne može se mirno, Oružane snage Ukrajine nastavljaju udare na prijelaze, nikakvih dogovora nije bilo. Sprema se vojna katastrofa. Stoga se gore opisani planovi za zimu mogu promijeniti na gore. Sasvim je moguće da Dnjepar neće postati granica smrzavanja.

FhPIBK0XoA0QxpD.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back