Marin83
Poznat
- Poruka
- 9.669
Totalna anarhija, napušteni položaji, napuštena oprema.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ništa, ipak će ih onda morati poubijatiНЕМА ПОВЛАЧЕЊА? Украјина: Не можемо да приђемо Херсону, Руси не мрдају одатле!
https://srbin.info/svet/nema-povlac...mo-da-pridjemo-hersonu-rusi-ne-mrdaju-odatle/
Ja bih se volio zaposliti u ruskoj tvornici izgovora, djeluje izuzetno zabavno
Glumi ludilo da ga izbjegne.
Ja bih se volio zaposliti u ruskoj tvornici izgovora, djeluje izuzetno zabavno

Razocaraces se kao i u sirijiVi Rusi, nije red da se disasociraš od njih sad kad dolazi do raspada Federacije
Opet grešiš u pisanju.Vi Rusi, nije red da se disasociraš od njih sad kad dolazi do raspada Federacije
Nisu trebali nasi forumasi da pricaju kako Rusi namerno uvlace Ukrajince u hersonski kotao.... Neko je to izleda cuo, to je doslo do ukrajinskog vrha i sad je Rusima propao plan....E moji rusofili sta napraviste .....
Sirija nije gotova stvar. Zapad vas je pusto u Siriji jer je mislio da ste neke magne, a zapravo ste obična postsovjetska uboga sirotinja. Uopće nemaš mentalnu širinu i kapacitet da sagledaš stvari objektivno.Razocaraces se kao i u siriji
Ti si najkrivlji za ovaj pad Hersona....Sram te bilo sta uradi....Rat i dalje traje moje NATO ustase
A u tom ratu vi trenutno gubite i dalje 7-10 vojnika na 1 ruskog.
Kanal za Krim počinje od desne obale?Sad ovi na Krimu čekaju dan kad će ostat bez vode, baš lijep život![]()

svi to čekajuПосле зиме, украјинске трупе ће бити појачане хиљадама војника који пролазе обуку у Великој Британији, рекао је Министар одбране Алексиј Резников.
Према његовом мишљењу, предстојећа зима ће успорити активност непријатељстава на обе стране: „Искористићемо ово време максимално за наше оружане снаге, за прегруписавање, за обнову и за ротацију и добро ћемо их припремити.
Нека сачекају још мало да блато добро смрзне