killdozerfire
Aktivan član
- Poruka
- 1.110
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зато што им одговара, из више разлога, да одуговлаче. Играју се ту игрице с Америма, Европљанима... и уопште.Da, ali što pita DOKTOR Petrović, zašto se ne udari na Harkov iz Belgoroda? Vrlo aljkava operacija sveukupno. Jednostavno nisu dobro procenili Ukrajince, stepene pomoći i celu operaciju.
Ja znam samo Khayr (dobro) od KirikuaPisao si da je pobegao,da niko od vozaca nije hteo da pomogne,...da su doktori napisali izvestaj koji nije odgovarao istini.kada sam ti spomenuo policiju,odreagovao si u stilu "ma da bili su i oni ali su i oni kvarni kao i doktori iz hitne"
Lazes kao pas. Rodjaka ti je imala udes .lik je mozda i bezao,..ali da nijedan vozac koji je prolazio nije hteo da pomogne,da su u hitnoj i patola lazirali podatke lazes kao pseto
Ko vodi borbe? Ukri medju sobom?Kažu da se vode borbe u centru Hersona.

Čisto sumnjam, doduše nisam vojno lice...Зато што им одговара, из више разлога, да одуговлаче. Играју се ту игрице с Америма, Европљанима... и уопште.
Ни то ме не би изненадило.Ko vodi borbe? Ukri medju sobom?
Imajte malo više strpljenja i razumevanja kada je ruska vojska u pitanju
Najzad da je prvazidjen staljinistički način ratovanja ( Nije važan broj vojnika za ostvarenje cilja )
ne umire se sutra . Vreme radi za ruse !!!

A ja jedem meshano meso <3 Ko se maca lati od maca i gine a ko se pljeske lati pivo mu ne gine - MOTORCYCLIST 2022.Kažu da se vode borbe u centru Hersona.
Rusi jesu malo aljkavi i za sve treba da plate duplu cenu !Prijatelju, iskreno bih voleo da si u pravu i da ja debelo grešim.
Па и није (само) војна прича. Рекао бих да је СВО део шире приче или "рата".Čisto sumnjam, doduše nisam vojno lice...
Mislim, Šojgu jednostavno nije zaslužio da bude ministar odbrane. On se popeo na taj položaj tako što je bio vođa ruske verzije FEMA.Rusi jesu malo aljkavi i za sve treba da plate duplu cenu !
Ali što naume to i urade budi siguran u to
Nisu oni uopšte slatki i meki kada je njihova stvar u pitanju
Veruj mi da je ovo najmekše krilo u ruskoj vojsciMislim, Šojgu jednostavno nije zaslužio da bude ministar odbrane. On se popeo na taj položaj tako što je bio vođa ruske verzije FEMA.
Nadam se termonuklearnim.Veruj mi da je ovo najmekše krilo u ruskoj vojsci
Postoje naznake ka nekim smenama i previranjima
Prvi korak ka vašem oporavku je da prestanete da pretiteVeruj mi da je ovo najmekše krilo u ruskoj vojsci
Postoje naznake ka nekim smenama i previranjima
Ako do toga dodje neka nam je svima bog u pomoći
Nitko od ovih prikaza u Kremlju nije zaslužio biti bilo što, sjebali su najaču slavensku državu do kosti, umjesto da šire panslavenstvo oni ga svim silama uništavaju.Mislim, Šojgu jednostavno nije zaslužio da bude ministar odbrane. On se popeo na taj položaj tako što je bio vođa ruske verzije FEMA.
Od 27000 samo 100 ih ukokali, sram me malo, samo 1 ustaša od 15000. Malo je to.
ma do toga ne sme doći na evropskom tluNadam se termonuklearnim.