Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.844
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svi to čekaju
Sad ulaziti u direktan okršaj je rizično .
lako možeš biti zaglavljen u nekoj kaljuzi i tu ostati do proleća
Mrazevi su spas !
Video si hanera na gornjin slikama
Pogledas koji je izvor, napises na led i primakens vatriLazu da utjese sebe, ili da utjese takve kao tebe?
261 dan,zvuk Himarsa odjekuje u noci. Slava trijumfalnoj i nepobedivoj Ukrajini!![]()
.

Ne znam na sta mislis, moze se zameniti za cisto zlato pa mislim da i ova nova rublja sa "zlatnom podlogom" ima slican tekst.Pogledaj malo bolje novcanicu

Maznuli Austrijancima a ne Hrvatima.
Bajke u koje više ni veverice ne veruju. Bruka.‼☠ Многа изненађења припремљена за Оружане снаге Украјине у Херсонској области
Само један од цитата из непријатељског ресурса:
Предграђе Херсона „настављају да се минирају. Да би се то урадило, јуче је цео саперски пук, стално стациониран у Доњецкој области, пребачен на десну обалу. Нагазне мине се постављају на путеве, минирају поља и зграде. "
Саопштено је да је током дана већ разнесено много опреме и милитаната Оружаних снага Украјине док су се кретали кроз регион.
Nedostatak motivacije je razlog za mlako delovaje Ruske vojske danas i JNA onomad, samo ludaci su spremni da se tuku zbog kompleksa Putina ili Milosevica.Nikakvog dogovora tu nema. Ovo je još jedan težak poraz Rusije. Može se reći čak i sramotan. Ukrajinci neće stati dok i Krim ne vrate pod svoju kontrolu. Ruska vojska je gora i od partizanske i kilave JNA. Ako je to uopšte moguće...
Ovo ponavljanje onoga "ide se na Srebrenicu velikim snagama a ovamo pada cijela Bosanska Krajina". Genijalno. Imali su od koga nauciti, "Zlobo Zlobodo!""We're very lucky that they are so f***king stupid."
mi bi izgubili rat za pet dana da je bilo tako. Rusi imaju problem na drugim mjestima, taj ruski vojnik je ko i svaki drugi. Onda su Ukri jos veci ludaci..Nedostatak motivacije je razlog za mlako delovaje Ruske vojske danas i JNA onomad, samo ludaci su spremni da se tuku zbog kompleksa Putina ili Milosevica.
sto da ne? ocigledno je da je sve suplje ko svajcarski sir.prema ovom tvitu imam debele rezerve, ne verujem da je istina, da udju tako duboko bez obavestajnih podataka
mi bi izgubili rat za pet dana da je bilo tako. Rusi imaju problem na drugim mjestima, taj ruski vojnik je ko i svaki drugi. Onda su Ukri jos veci ludaci..
zato je smena vlasti dobra i pozeljna,. ukruti se covek ,okruzi dupelizcima ,zaostane u svom nekom vremenu i prostoru , putin ce da anulira sve dobro sto je uradio za prethodnih 20 god.sto da ne? ocigledno je da je sve suplje ko svajcarski sir.