Marin83
Poznat
- Poruka
- 9.669
Sprdanje sa rusima na najjače
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije strašno.ma do toga ne sme doći na evropskom tlu
Pričalo se o neutronskim što je i podnošljivoNije strašno.
Iskreno ne znam zašto se do sad nije dogodilo.Pričalo se o neutronskim što je i podnošljivo
Čista bomba
Pa beli čovek je zapretio da će skinuti glavu Rusiji ako posegne za WMDIskreno ne znam zašto se do sad nije dogodilo.
Samoograničenje u ovakvom ratu je idiotizam realno
До тога и да дође питање колико би имало вајде.Veruj mi da je ovo najmekše krilo u ruskoj vojsci
Postoje naznake ka nekim smenama i previranjima
Ako do toga dodje neka nam je svima bog u pomoći
Da li vam je sad jasno koliko ste mali ?Ruska prrrčijetina napušta teritorij veličine Hrvatske![]()
čeka se kina da otvori front ka TajvanuIskreno ne znam zašto se do sad nije dogodilo.
Samoograničenje u ovakvom ratu je idiotizam realno
Sumnjamčeka se kina da otvori front ka Tajvanu
Da.jesi zadovoljan odgovorom ?Da li vam je sad jasno koliko ste mali ?
prioritet broj1...Sibir...Nema NATO vremena za Ruje
Sem toga istrosili su brdo opreme na ovaj rat, ko zna kad ce da se oporave i od sankcija
Pacifik je prioritet narocito za US
Gigatešenječeka se kina da otvori front ka Tajvanu
ne bavim se beznačajnim trabantima niti me dotičeDa.jesi zadovoljan odgovorom ?
Kakav je osećaj po stoti put doživeti potvrdu da ste Luzeri?

Navikli su.Kakav je osećaj po stoti put doživeti potvrdu da ste Luzeri?

Super, sada neka pređu na grad Zaporožje mesto da se zajebavaju sa ovo malo vojnikaРуска војска је преузела пуну контролу над Павловком Снаге ОБТФ „Каскада“, заједно са Војском РУ, а конкретно у сарадњи са маринцима из 155. и 40. бригаде, потпуно су очистиле Павловку.
Poigravaju se sa njima...ovo više nije ni zanimljivo...
Sad sami sebe uvjeravaju da je ovo sve bio dogovor, i da više Rusa i opreme nema desno od Dnjepra...bolest ne pita...Kakav je osećaj po stoti put doživeti potvrdu da ste Luzeri?
O Hersonu se priča 3 mjesec unazad.Za mene iskreno ovaj potez nije iznenadjenje.
S redikulima je uvik zanimljivoPoigravaju se sa njima...ovo više nije ni zanimljivo...