Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.978
Specijalna operacija se nastavlja.
Faza 3.1b povlacenje
Faza 3.1b povlacenje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Staljin nije ubio Ukrajince za račun Gruzije već SSSR-a koji je u UN-u priznat kao pravni prethodnik Ruske Federacije.
Jurenje ljudi po etnicitetu rade samo nacisti.
Moguce da lupam bezveze i Rusi su jos uvijek u Hersonu.Da ne pregonis malo, bratac ?!
Kakav napad? Postoje li naznake takvog napada? Gdje su trupe..Amerikanci su u detalje pratili Ruse kako se grupišu mjesecima na ukrajinskim granicama.Ako veruješ Tabaku Bonaparti, možda. Samo šta će vaši Ukri kad počne prepad između Sumija i Harkova?
Virtuelna stvarnost je lepa, samo da bi to potrajalo - ovo je verbatim izjava Napoleonove majke. Mudra žena.
To ce sigurno usporiti ukrajinsku vojsku kao i do sada.nocas slede nova granatiranja a sjutra novva vandredna iskljucenja struje
sve dok ne budu imal i struju 1 min dnevno
a potom ni tolko
Ironisanje nije nikakav argument...naprotiv...Moguce da lupam bezveze i Rusi su jos uvijek u Hersonu.
Zar je potrebno dokazivati da su Rusi bez borbe napustili grad kojeg smatraju dijelom Rusije?Ironisanje nije nikakav argument...naprotiv...
Jako malo vjerojatno.Britanski vojni analitičar: Ukrajinci bi mogli platiti skupu cijenu ulaska u Herson
Analitičar je naveo izazove s kojima će se suočiti ukrajinska vojska nakon ulaska u Herson.
>> Opširnije
O NEEEE
KOTLIC!!!!
Ko to uopste trazi...ja sam se referirao na sasvim druge izjave u tvom postu...Zar je potrebno dokazivati da su Rusi bez borbe napustili grad kojeg smatraju dijelom Rusije?
a zasto su to uradili?Zar je potrebno dokazivati da su Rusi bez borbe napustili grad kojeg smatraju dijelom Rusije?
Britanski vojni analitičar: Ukrajinci bi mogli platiti skupu cijenu ulaska u Herson
Analitičar je naveo izazove s kojima će se suočiti ukrajinska vojska nakon ulaska u Herson.
>> Opširnije
O NEEEE
KOTLIC!!!!
Ne treba nimalo sumnjati da ce Ukrajinci ici do kraja.Ko to uopste trazi...ja sam se referirao na sasvim druge izjave u tvom postu...
Herson će ostati u srcu Marije ZaharovneSta je ovo hahaha
Da sacuvaju vojnike.a zasto su to uradili?
Odjednom ni onih 30,000 flaša ne deluje mnogoOde gajba vina večeras
Više odjednom ne podržavaš metode DNR i LNR (smrtna kazna)?