Bren
Elita
- Poruka
- 23.796
Matori, nemoj da te Đujić poseti kada zaspeš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vladimir Zelenski, kontroverzni sada već bivši predsednik Ukrajine pobegao je iz države u kojoj je obavljao funkciju predsednika! Ovaj sramni, kukavički čin napuštanja zemlje koja je u ratu, još je veći jer je to uradio na krajnje bizaran način – kamuflažom u ženu!
Sirija je bila poligon gde je polovina sastava armije u rotacijama stekla borbeno iskustvo. Ruske jedinice su se rame uz rame borile i jos uvek se bore sa asadovom vojskom protiv terorista. Rotacije su omogucile podizanje borbene efikasnosti svim vojnicima. Drugo, veliki broj rusa ima iskustva u privatnim kompanijama. Vagder je samo vrh ledenog brega.Jeste samo što je to bilo pre 23 godine i oni koji su imali 25 do 30 godina tada (a svakako nisu slali balavce u rat u Čečeniji) sada imaju 50, odnosno moji su ispisnici.
Dakle, teško da Rusi računaju baš na mobilizaciju 50-godišnjaka, veterana rata u Čečeniji.
To samo govori u prilog činjenici da se ovde stalno iznose neke tvrdnje lišene elementarne logike i bez ikakvog razmišljanja.
Samo se teši.Jeste samo što je to bilo pre 23 godine i oni koji su imali 25 do 30 godina tada (a svakako nisu slali balavce u rat u Čečeniji) sada imaju 50, odnosno moji su ispisnici.
Dakle, teško da Rusi računaju baš na mobilizaciju 50-godišnjaka, veterana rata u Čečeniji.
To samo govori u prilog činjenici da se ovde stalno iznose neke tvrdnje lišene elementarne logike i bez ikakvog razmišljanja.
Vladimir Zelenski, kontroverzni sada već bivši predsednik Ukrajine pobegao je iz države u kojoj je obavljao funkciju predsednika! Ovaj sramni, kukavički čin napuštanja zemlje koja je u ratu, još je veći jer je to uradio na krajnje bizaran način – kamuflažom u ženu!Jeste samo što je to bilo pre 23 godine i oni koji su imali 25 do 30 godina tada (a svakako nisu slali balavce u rat u Čečeniji) sada imaju 50, odnosno moji su ispisnici.
Cim je izneo podatke o referendumu u tim regijama prestao sam da ga slusam, moguce da on ima drugacije misljenje o tome ali mora da zaradi svoj hleb, zato kazem obraz ko djon, glavna osobina jednog diplomate.To uopšte nije centralna tema njegovog izlaganja. U suštini i nebitna, referendum je stvar tehničke prirode, kako stanovništvo pripojenih oblasti pre sukoba uvek bilo proruski nastrojeno.
Čovek ukazuje na licemerje Zapada po pitanju Kosova i onoga što se dešava u Ukrajini. Dvoličnost, podlost, odsustvo bilo kakvog morala, prosto vrišti iz zauzetih stavova zapadnih političara i njihovih pristalica.
Ti nađeš za shodno da primetiš, kako eto Ćelavi nema obraza. Nema pečat.
Strašno.
Mobilisano je oko 60000 njih koji su do avgusta bili u Ukrajini pa po isteku ugovora se demobilisali. Sad ih polako vraćaju u jedinice u kojima su bili.Za tvoju informaciju imam 50 godina, što ne menja činjenicu da tako besmisleno i nekontrolisano lupetaš da je to da se čoveku smuči.
Još uvek nisi odgovorio na pitanje gde je to 300.000 Rusa (a mobilisano je mnogo više) moglo da stekne BORBENO iskustvo kako si samouvereno tvrdio.
Ja sam, na osnovu informacija koje sam dobio iz Rusije od naših ljudi koji tamo rade, rekao da na primeru desetak mobilisanih apsolutno niko nije imao bilo kakvo borbeno iskustvo, samo su odslužili vojsku i ništa više.
Ti normalno nisi ništa konkretno odgovorio u svom komentaru nego si nastavio sa nepovezanim lupetanjem.
Dakle odgovori konkretno ili bolje ćuti
Zapitaj se zasto zemlje u kojima su baze tolerisu americko prisustvo, nijedna vlada sem kubanske nije zatrazila zatvaranje baza na svojoj teritoriji.
Primjetilo bi se to.Beže svuda.
Pa već se vidi, napreduju unazad.Primjetilo bi se to.
Jel to neki ruski film
Kad se Ukrajinci povlače, onda napreduju!Pa već se vidi, napreduju unazad.
A šta će im borbeno iskustvo?Za tvoju informaciju imam 50 godina, što ne menja činjenicu da tako besmisleno i nekontrolisano lupetaš da je to da se čoveku smuči.
Još uvek nisi odgovorio na pitanje gde je to 300.000 Rusa (a mobilisano je mnogo više) moglo da stekne BORBENO iskustvo kako si samouvereno tvrdio.
Ja sam, na osnovu informacija koje sam dobio iz Rusije od naših ljudi koji tamo rade, rekao da na primeru desetak mobilisanih apsolutno niko nije imao bilo kakvo borbeno iskustvo, samo su odslužili vojsku i ništa više.
Ti normalno nisi ništa konkretno odgovorio u svom komentaru nego si nastavio sa nepovezanim lupetanjem.
Dakle odgovori konkretno ili bolje ćuti
Pricamo o spotu...Ma ko maše petokrakom danas? To je daleka istorija.
Ni jedan ekstrem nije dobar.
Zato jer je u službi ruskog nacizma.Zašto?
Зашто у гаће? Онда се максимално испишам у Јадран.I onda osd srece pisnes u gace![]()
Па питао си шта није кориштено, нисмо улазили у разлоге некориштења.Koliko ima Ohotnika Rusija, koliko znam nekoliko prototipova, znači to i nije u naoružanju još uvek
O broju Armata se špekuliše ali svakako nije neki impozantan.
Pitanje broj jedan jesta šta bi ona mogla da donese na bojnom polju imajući u vidu da Ukrajina i te kako ima protivtenkovskog naoružanja
Drugo pitanje je da li se isplati rizik da neka bude zarobljena i da tako prođe kao USA nevidljivi koji je posle svog pada u Buđanovcima povučen kao projekat