Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 89.573
Nisu baš, to nije pravi dron nego loitering ammunition.***** Предаторе, Рипере, Бајрактаре и остале Холивуд фантазије
Поред Шахеда сви изгледају ко аматери почетници.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu baš, to nije pravi dron nego loitering ammunition.***** Предаторе, Рипере, Бајрактаре и остале Холивуд фантазије
Поред Шахеда сви изгледају ко аматери почетници.
То је дриги назив за дрон камиказу..Nisu baš, to nije pravi dron nego loitering ammunition.
Mogu i druge stvari da obilaze bojište pa da reaguju kad se ukaže prilika.То је дриги назив за дрон камиказу..
Sad su ga nahebali - sprovodi ih proruski Ukrajinac, sam im je Wagner gore rešenja.
Да али Шахед је у томе успешнији од других.Mogu i druge stvari da obilaze bojište pa da reaguju kad se ukaže prilika.
И ми смо ноћнаAj sto sam ja treca pa radim al sta vi radite u 4 leb vas ****![]()
DOUBTИ ми смо ноћна
Vremenske zone…Aj sto sam ja treca pa radim al sta vi radite u 4 leb vas ****![]()
Lazu ili tvoji ili ti. Niko vise. A da imas 50 godina drugacije bi se izrazavao. Imao bi i drugaciji stav. To je privilegija koju mladi nemsju, s imace je vremenom i iskustvom. A odakle njima borbeno iskustvo razmisli malo
Sirija je bila poligon gde je polovina sastava armije u rotacijama stekla borbeno iskustvo. Ruske jedinice su se rame uz rame borile i jos uvek se bore sa asadovom vojskom protiv terorista. Rotacije su omogucile podizanje borbene efikasnosti svim vojnicima. Drugo, veliki broj rusa ima iskustva u privatnim kompanijama. Vagder je samo vrh ledenog brega.
Auuuuu, a ono Ukri već pod Moskvom… Danima Ukri trpe poraz za porazom, već je i ono sa mostom bila samo predstava za domaće ovce Zelenog Klovna, samo su uspeli da se stvar malo zaoštri - ne u njihovu korist.I dalje nastavljaš da insistiraš na svojim tvrdnjama koje nemaju veze s mozgom.
Niko nikada nije postavljao pitanje regularne ruske armije, aktivnog sastava, niti njihovog borbenog iskustva.
Međutim, niti jedan vojnik rezervnog sastava nije bio mobilisan i slan u Siriju da ratuje. NI JEDAN
Ima vrlo jasan razlog zašto nije. Po Ustavu RF nije smeo da bude slan van granica zemlje.
Da bi taj detaljčić sada rešili u Rusiji su prvo morali da anektiraju 4 regiona pa da šalju rezerviste tamo jer je sada to po Ustavu i zakonu teritorija RF.
Dakle, samo malo više poštovanja prema činjenicama i malo manje propagandnih gluposti.
Auuuuu, a ono Ukri već pod Moskvom… Danima Ukri trpe poraz za porazom, već je i ono sa mostom bila samo predstava za domaće ovce Zelenog Klovna, samo su uspeli da se stvar malo zaoštri - ne u njihovu korist.
Gde nema - bore se da se zadrže na linijama zaposednutim po cenu ogromnih žrtava - predaju se u velikom broju:Ovo još uvek ne vidimo
Ukrajina je bombardovana u pozadini, ali na liniji fronta nema značajnijih promena, Herson je i dalje ugrožen a kontraofanziva u Harkovskom delu je bila izmišljana od strane propagandista
Da li će biti promena videćemo, za sada ih nema
Zato jer je u službi ruskog nacizma.
Trebao bi biti pošten i reći "Da, želimo okupirati i anektirati Ukrajinu, a da smo uspjeli osvojiti Odesu, odmah bi anektirali i Pridnestrovlje, i tamo stalno genocidišu našu braću Ruse"?
Jel to očekuješ od Putinovog sluge?