Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Predsednik Kazahstana Borat Sagdijev će proglasiti sveti rat protiv Rusije
borat-smiling-borat.gif

Crna linija pozicija je zaustavljanja Ukro ofanzive koja je daleka proslost. Duzinom celog fronta ukri se povlace zbog uzasnih gubitaka i velikog pada morala. Lomi se Ukro pedofasisticka linija fronta. Vlada panika i strah se siri medju drogiranim pedofasistickim formacijama. Rezerve polako pristizu i oslobadjaju se naselja jedna za drugim.

Prilozi

• CFAE659F-F7C5-41E4-BCFD-6A02E92C4F1E.jpeg
    CFAE659F-F7C5-41E4-BCFD-6A02E92C4F1E.jpeg
    124,7 KB · Pregleda: 41
Vojna baza, okolina Murmanska pristizu strateski bombarderi. Privodi se kraju grupisanje vazduhoplovnih snaga za sledecu fazu rata. Spremaju se udari na centre komandovanja i odlucivanja

Prilozi

• 5FB6733A-CA99-4607-A716-8BE054190443.jpeg
    5FB6733A-CA99-4607-A716-8BE054190443.jpeg
    103,2 KB · Pregleda: 21
.. ja i ..To nema veze sa zašto su odabrali bas taj sistem i doveki sebe u tu poziciju ako su mogli na zapadu da kupe nešto slicno ..
Već žale...

Turkey has tested the S-400 air defense system against drones and F-16 fighter jets at low altitudes. According to Turkish media, the Turkish military has identified some deficiencies against a slow-moving object at low altitude.

Već žale...

Turkey has tested the S-400 air defense system against drones and F-16 fighter jets at low altitudes. According to Turkish media, the Turkish military has identified some deficiencies against a slow-moving object at low altitude.
Znam nek pitaju Saudijce kako prolaze sa ovim drinovima njih Patriot brani koji ima problema sa svim mogućim ciljevima..Kog su i Zidovi bacili u smeće..

Armiju danasnje Ukrajine mozemo sa punim pravom nazvati "najamnickom armijom SAD".
SAD uplaciju $ 3 mrd. / mesecno u budzet UA. Iz njega se isplacuju plate UA vojnicima, oruzje kupuje Amerika, samim tim armija UA i nije ukrajinska.
Kako sad Zeleni moze da kontrolise svoju armiju koju placa neko drugi?
Tako nesto ne biva. Onaj ko placa armiju taj i komanduje armiju.

Stekli ljudi u Čečeniji - to su oni koji su 1999 skršili tzv “Ičkeriju”.

Jeste samo što je to bilo pre 23 godine i oni koji su imali 25 do 30 godina tada (a svakako nisu slali balavce u rat u Čečeniji) sada imaju 50, odnosno moji su ispisnici.

Dakle, teško da Rusi računaju baš na mobilizaciju 50-godišnjaka, veterana rata u Čečeniji.

To samo govori u prilog činjenici da se ovde stalno iznose neke tvrdnje lišene elementarne logike i bez ikakvog razmišljanja.

Već žale...

Svi ti sistemi imaju problem sa sporim i niskoletećim ciljevima.
Baš iz tog razloga Rusi imaju Pancir.

Opet taj vaš trip da su Srbi = Rusi. :D

Ne znam šta vam rade tamo po Hrvatskoj, kako vam ispiraju mozak, kakve vas gluposti uče, ali je otužno. :(

Da ste vi neke face, išli biste na ruske forume i tamo agitovali za Ukrajinu. Ali nema se hrabrosti.... Kad ni na internetu ne smete da se sukobite sa Rusima, šta ćete, jadni, kad vas mobilišu za Istočni front?! :(
Druze to je Jaguarka.
Ona se sama goloruka i gologuza upustila u okrsaj sa povecom grupom obdarenih Rusa i stradala.

Otprilike ovaj rad:
Prica deda Crnogorac svome unuku:
-"Kada su dosli Nemci i zauzeli nas grad oni lepo pitaju:"Ocete da vas streljamo ili da vas jebemo".
Unuk uzbudjeno pita:
-"I sta su tebi uradili deda"?
-"Mene su steljali".

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back