Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Associated Press objavio je rezultate istrage koja je pokazala da Rusi odvode djecu iz ratom zahvaćenih područja u Ukrajini te ih preodgajaju u Ruse. Ukrajinske vlasti procjenjuju da su Rusi odveli oko osam tisuća djece, Među njima je mnogo siročadi, od kojih je dobar dio u ratu ostao bez roditelja, ali tu su i djeca koja su bila smještena u domove zbog teških situacija u njihovim obiteljima.

Mora da sam nacista kada vidim koliko je duboko bolesna ruska država

Associated Press objavio je rezultate istrage koja je pokazala da Rusi odvode djecu iz ratom zahvaćenih područja u Ukrajini te ih preodgajaju u Ruse. Ukrajinske vlasti procjenjuju da su Rusi odveli oko osam tisuća djece, Među njima je mnogo siročadi, od kojih je dobar dio u ratu ostao bez roditelja, ali tu su i djeca koja su bila smještena u domove zbog teških situacija u njihovim obiteljima.

Ovo je ono kad zapadni naci mediji svoje zločine pripisuju drugome...
Opšte je poznato da truli neonaci zapad kidnapuje, otima i trguje decom iz Ukrajine i to za svoje pedo potrebe...

Britanski pedofili ciljali ukrajinsku decu u Poljskoj

https://nultatacka.rs/britanski-pedofili-ciljali-ukrajinsku-decu-u-poljskoj/

...

I ovde se dize moral , ukazujuci kako se hrabro ukrajinci drze i unistavaju Ruse i osvajaju sve vise i vise.
Nema ni reci o njihovim gubicima ali zato
Kazu da su 4 helikoptera srusili i to K 52...
a gde , nije navedeno...

National Post
National Post
FollowView Profile

Ukraine troops down four Russian helicopters in 18 minutes: air force​

National Post Staff -
React

Ukrainian military officials claimed Wednesday that they took down four Russian helicopters within a span of 18 minutes.
A Kamov Ka-52 Alligator military helicopter takes part in a military aviation competition in Russia's Krasnodar region.'s Krasnodar region.
A Kamov Ka-52 Alligator military helicopter takes part in a military aviation competition in Russia's Krasnodar region.© Provided by National Post
Both the Ministry of Defence and Air Force reported the attacks on social media.
“From 08:40 to 08:58 on October 12, anti-aircraft missile units of the Air Force destroyed at least four enemy attack helicopters (probably Ka-52s), which were providing fire support to the ground occupation forces in the southern direction,” the air force wrote on Telegram, according to a translation.
The statement notes that the attacks took place in southern Ukraine but gives no specific location.
Sumanuta ideacija - imali Ukri katastrofalne gubitke u avijaciji ovih dana, pa im svi komplet pali tamo gde su mogli da ih nađu i slikaju njihovi podanici, pa se čulo po Ukropiji, i onda režim brže bolje izmislio nešto da zabašuri, jer im je moral stravično opao - svakom živom postalo Ukri jasno da ako Rusi nastave onako nedelju dve, neće biti ni struje, ni vode, ni hrane, ni grejanja…

Zapadni mediji preuzimaju lovačke priče i fantazije Ukro Gebelsa i prenose. Ni jedan helikopter nije oboren. Gde su olupine?

Da li si ti čitav?! Lupa Zeleni i toliko o tome.

I ovde se dize moral , ukazujuci kako se hrabro ukrajinci drze i unistavaju Ruse i osvajaju sve vise i vise.
Nema ni reci o njihovim gubicima ali zato
Kazu da su 4 helikoptera srusili i to K 52...
a gde , nije navedeno...

National Post
National Post
FollowView Profile

Ukraine troops down four Russian helicopters in 18 minutes: air force​

National Post Staff -
React

Ukrainian military officials claimed Wednesday that they took down four Russian helicopters within a span of 18 minutes.
A Kamov Ka-52 Alligator military helicopter takes part in a military aviation competition in Russia's Krasnodar region.'s Krasnodar region.
A Kamov Ka-52 Alligator military helicopter takes part in a military aviation competition in Russia's Krasnodar region.© Provided by National Post
Both the Ministry of Defence and Air Force reported the attacks on social media.
“From 08:40 to 08:58 on October 12, anti-aircraft missile units of the Air Force destroyed at least four enemy attack helicopters (probably Ka-52s), which were providing fire support to the ground occupation forces in the southern direction,” the air force wrote on Telegram, according to a translation.
The statement notes that the attacks took place in southern Ukraine but gives no specific location.
Nema olupine - nije oboreno, tačka. Njihovih ima koliko hoćeš.

Dali iko moze da uveca ovu sliku , jer na MSN , prikazuje da su to unisteni ruski a da je ovo ukrajinski vojnik koji i to pregledava.
Sliku nisam mogao dai prenesem , jer mi se ukazuje da je prevelika

https://www.msn.com/en-ca/news/world/russian-troops-in-donetsk-ordered-to-stop-fighting-amid-desertion-ukraine/ar-AA12VlRU?cvid=87dc5762ba904254b7debd0552bfe747&fullscreen=true#image=1:~:text=© Photo by Carl,Donetsk oblast, Ukraine.
Jete, kod mene u dvorištu aterirali Marsovci, nisam stigao da ih slikam.

Dali iko moze da uveca ovu sliku , jer na MSN , prikazuje da su to unisteni ruski a da je ovo ukrajinski vojnik koji i to pregledava.

https://www.msn.com/en-ca/news/worl...:text=© Photo by Carl,Donetsk oblast, Ukraine.
Nema olupine - nije oboreno, tačka. Njihovih ima koliko hoćeš.
To znam ali
posto sam pokusao da i pronadjem , nista normalno i nisam nasao ali
ovde nam i prikazuju te lovacke price i verujte mi da i itekako i veruju.

12. 10. 22. Ратно ваздухопловство Украјине оборило је најмање четири руска хеликоптера за само 18 минута! 12. октобра, од 08:40 до 08:58 часова, противваздушне ракетне јединице Ратног ваздухопловства Украјине уништиле су најмање четири окупаторске јуришна хеликоптера Ка-52, који су пружали ватрену подршку копненим окупационим снагама на на југу Украјине. Један хеликоптер се срушио на територију ослобођену од окупатора, док су остала три пала иза линије фронта. Ваздухопловство је додало да су Украјинске снаге отвориле ватру и на још два хеликоптера, па постоји велика вероватноћа да ће број потврђених оборених хеликоптера расти. Украјинске оружане снаге су од 24. фебруара до 12. октобра убиле око 63.380 окупаторских војника, укључујући 270 само у протеклом дану.

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

https://www.msn.com/en-ca/news/world/russian-troops-in-donetsk-ordered-to-stop-fighting-amid-desertion-ukraine/ar-AA12VlRU?cvid=87dc5762ba904254b7debd0552bfe747&fullscreen=true#image=1:~:text=© Photo by Carl,Donetsk oblast, Ukraine.

To znam ali
Lažne vesti - Ukrop pored olupina donacija iz EU, na slici NEMA NIKAKVIH HELIKOPTERA.

855BB1B1-A554-443E-93CE-E70A267AA647.jpeg

12. 10. 22. Ратно ваздухопловство Украјине оборило је најмање четири руска хеликоптера за само 18 минута! 12. октобра, од 08:40 до 08:58 часова, противваздушне ракетне јединице Ратног ваздухопловства Украјине уништиле су најмање четири окупаторске јуришна хеликоптера Ка-52, који су пружали ватрену подршку копненим окупационим снагама на на југу Украјине. Један хеликоптер се срушио на територију ослобођену од окупатора, док су остала три пала иза линије фронта. Ваздухопловство је додало да су Украјинске снаге отвориле ватру и на још два хеликоптера, па постоји велика вероватноћа да ће број потврђених оборених хеликоптера расти. Украјинске оружане снаге су од 24. фебруара до 12. октобра убиле око 63.380 окупаторских војника, укључујући 270 само у протеклом дану.

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
Auuuu, a jel ti veruješ i u Deda Mraza?

To znam ali
Znam da veruju, naročito Amerikanci - prosto osetiš kako im se nešto okrene u stomaku kad ukapiraju da sa Rusima Pentagon NE SME DA SE ZAHEBAVA.
Bilo šta da se izmisli protiv Rusa, ili o njima, odmah se prihvata, zdravo za gotovo.

A tek MSN sa prenošenjem Ukro izjava… Na slici ima i jedan Francuski “oklopni kamion” iz praistorije, i samo jedan primerak nečeg iz SSSR-a.

Ukrajina: U mjesec dana oslobođeno 627 naselja
Ukrajinsko Ministarstvo reintegracije privremeno okupiranih teritorija objavilo je podatke o oslobodilačkim akcijama u proteklom mjesecu. Prema tim informacijama, ukrajinska vojska oslobodila je 502 naselja u oblasti Harkiv, 75 u južnom dijelu oblasti Herson, 43 u oblasti Donjeck i sedam u oblasti Luhansk. Ukupno su, dakle, Ukrajinci u proteklih mjesec dana oslobodili 627 naselja.

AP: Rusi kradu djecu iz Ukrajine

Takvo nešto može označavati genocid, pišu iz AP-a, odnosno uništavanje identiteta neprijateljske nacije. Petro Andrjuščenko, savjetnik gradonačelnika Mariupolja, tvrdi da su samo iz tog grada odvedene stotine djece. "Užasno. Ne znamo imaju li naša djeca roditelje ili druge skrbnike jer ih ruske trupe otimaju silom", izjavio je.

Ruski zakoni inače zabranjuju usvajanje djece iz inozemstva, no Vladimir Putin u svibnju je potpisao dekret kojim se takvo što omogućuje za djecu iz Ukrajine. AP piše i da Rusi plaćaju obiteljima za svako posvojeno ukrajinsko dijete, a za djecu s poteškoćama daju i do tisuću eura. Navodno organiziraju i kampove u kojima ukrajinskoj djeci nude "domoljubnu edukaciju".

Sumanuta ideacija - imali Ukri katastrofalne gubitke u avijaciji ovih dana, pa sve pali tamo gde su mogli da ih nađu i slikaju njihovi podanici, pa se čulo po Ukropiji, i onda režim brže bolje izmislio nešto, jer im je moral stravično opao - svakom živom Ukri jasno da ako Rusi nastave onako nedelju dve, neće biti ni struje, ni vode, ni hrane, ni grejanja…
Zapadni mediji preuzimaju lovačke priče i fantazije Ukro Gebelsa i prenose. Ni jedan helikopter nije oboren. Gde su olupine?

Meni je jedino interesantno pitanje ko sve od istočnih nato članica Ukrima šalje svoje stare migove i su...

Po ovim poslednjim Ukro avio gubitcima vidimo da "grebu sa dna tegle"...:super:

Dakle:
1) Mig 29 stradao u dog fajtu sa Dronom...šehidom... :lol: :hahaha: Očigledno neki zakrpljeni Mig29 + neiskusan pilot...

2) 2 Su 24 oborena iznad Poltave... Po zakrilcima olupine...vidi se da su to iz negdasnje revijalne akro grupe "Ukrajinski sokolovi":

475069_97981376_UdAgme18vko.jpg

6708_832841216_Screenshot_20221013_193259_org.telegram.messenger.jpg

3) Takođe očigledno da Rusi sad organizovanije koriste RV i PVO...pogotovo jer su ova 2 oborena ukra iznad Poltave...znači 200 km od prvih linija...

4) NATO, iako bi mogao..., verovatno se nece usuditi da šalje svoje avione, da se ne bi izblamirao..., jer ako smo im čak i mi obarali avione '90tih i to i tad najsavremenije i u zenitu njihovom..., onda zamisli šta bi im tek Rusi uradili...
Dakle NATO bez WW3 neće slati svoje avione...da bi izbegao blamažu...

VRS im je još 90tih obarala F-16ke, Miraže, a VS tj tada VJ im je isto obarala F-16ke, F-117ke...
I to upravo sa starom ruskom tj sovjetskom PVO tehnikom..., a koliko su Rusi danas savremeniji sa pvo...

...

Poslednja izmena:
Meni je jedino interesantno pitanje ko sve od istočnih nato članica Ukrima šalje svoje stare migove i su...

Dakle:
1) Mig 29 stradao u dog fajtu sa Dronom...šehidom... :lol: :hahaha: Očigledno neki zakrpljeni Mig29 + neiskusan pilot...

2) 2 Su 24 oborena iznad Poltave... Po zakrilcima olupine...vidi se da su to iz negdasnje revijalne akro grupe "Ukrajinski sokolovi":

3) Takođe očigledno da Rusi sad organizovanije koriste RV i PVO...pogotovo jer su ova 2 oborena ukra iznad Poltave...znači 200 km od prvih linija...

4) NATO, iako bi mogao..., verovatno se nece usuditi da šalje svoje avione, da se ne bi izblamirao..., jer ako smo im čak i mi obarali avione '90tih i to i tad najsavremenije i u zenitu njihovom..., onda zamisli šta bi im tek Rusi uradili...

VRS im je još 90tih obarala F-16ke, Miraže, a VS tj tada VJ im je isto obarala F-16ke, F-117ke...
I to upravo sa starom ruskom tj sovjetskom PVO tehnikom..., a koliko su Rusi danas savremeniji sa pvo...

...
To je im je ničim izazvano priredio ili S-400 ili MiG-31BSM (ne mora da ulazi u Ukro vazdušni prostor da bi ih propisno nafilovao, R-37M je mnogo nezgodna) ili se Su-35S po svom običaju šepure po Ukrajini.
Možda neki Geranijum? Vidiš ovog dole, već udario tri kill mark-a.

E4E91F19-89F6-453F-A41C-9080DB3FEB6D.png

Dakle:

...
Naobaraće Rusi i F-16, kao vrapce, to nikad nije ratovalo bez brojčane nadmoći 100:1.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back